johnvironas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 201
Νόμιζα Σάββατο μεσημέρι...Ο Μπάμπολας είχε πει για Κυριακή μεσημέρι 12-6
Νόμιζα Σάββατο μεσημέρι...Ο Μπάμπολας είχε πει για Κυριακή μεσημέρι 12-6
Αφού..Νόμιζα Σάββατο μεσημέρι...
Επισης να δωσω και μια πληροφορια με καθε επιφυλαξη....μιλησα με την τσατσα την Ναντια απο Ιασωνος 1α ισογειο...Αυτο το Σαββατο 26/07 επιστρεφει η μιλφαρα Τατιανα...θα δουλευει 12:00 - 18:00 περιπου στο Ιασωνος 1α ισογειο....Ετσι μου ειπε η Ναντια....ειναι νωρις βεβαια ακομα αλλα απο οτι φαινεται επιστρεφει συντομα η σουπερ μιλφαρα....ολοι οι αγαπουληδες της (και γω μαζι χαχαχα) να τσεκαρουμε αυτο το Σαββατο...
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους
Η τσατσά μου είπε μπορεί Σάββατο όπως είπε κ ο μύστης @Dsar263 , κατά πάσα πιθανότητα Κυριακή...Αφού..
Σωστός κι εγώ είχα μείνει με το Κυριακή μεσημέρι.Αφού..
Μύστη δεν θα διαφωνήσω..Η τσατσά μου είπε μπορεί Σάββατο όπως είπε κ ο μύστης @Dsar263 , κατά πάσα πιθανότητα Κυριακή...
Αν εμφανιστεί μες το Σ/Κ, καλώς να έρθει...
Κάποτε ήταν άλογο κούρσας, Ιουλιανού 71 κ Διδυμου 27 μετά, ψηλή όχι όμως νταρντάνα!
Τώρα με δυσκολία την αναγνώρισα...
Άρα καλά θυμόμουν συνοδοιπόροι!Σωστός κι εγώ είχα μείνει με το Κυριακή μεσημέρι.
Anyway θα μάθουμε σήμερα αν κάποιος περάσει.
Όσοι δουλεύουμε είναι δύσκολο
Το έχασα....για πού μιλάμε;;;;;το μεσημερι ειδα στο προγραμμα των στουντιο,οτι στη 2η βαρδια λιωσιων πανω 8α εχουν νεο μωρο,Ντιανα,23 ετων απο Ρουμανια νομιζω,μπανιαριστηκα κ κατεβηκα ελπιζωντας να ειναι κανα ωραιο μωρο να γαμησω,4 κοπελες ηταν εκει,οταν βγηκε η Ντιανα ξενερωσα,ειναι η Ντιανα απο φιλιππιδου ,εφυγα κ πηγα στο κατω κ γαμησα την Μπελλα,1η φορα την εβλεπα,απ οτι λεει το σαιτ ,Ρωσιδα,18 ετων,ωραιο βυζομπαλο,καλο προσωπο κ λευκη επιδερμιδα π μαρεσει,(1 μικρο μειον οτι εχει καπως φαρδια λεκανη)περασα δωματιο,ελευ8ερο στοματικο εχει το μενου,για 1 φορα καλα ειναι
Λιοσίων 73βΤο έχασα....για πού μιλάμε;;;;;
η ΜπιούτηΚαλησπέρα!Ποια κατα την γνώμη σας έχει την ποιο σκιννυ φλατ κοιλίτσα στα μπουρδελα??
Ευχαριστώ @n.smirni76 και για ποιο σάιτ λέει (εκεί για μία Μπέλλα;;;)Λιοσίων 73β
Ευχαριστω!Που την πετυχαινω??η Μπιούτη
Δίνει κουλούρι η Ναόμι;Λοιπόν, Ιζαμπέλα, Φιλλιπίδου 11, όπως και η "Ναόμι" μεταγραφή από Μεταξουργείο με εμπλουτισμένο πρόγραμμα και μεγάλη βελτίωση, πολύ καλή πιπα και ίσως το ποιό άνετο πρωκτικό που έχω πάρει χωρίς γκρίνια, παρότι φάνηκε κουρασμένη έκανε αυτά που έπρεπε και με το παραπάνω.
Πάμελα, Φ66Δ όμορφο λατινακι με όλα φυσικά και σιδεράκια, φλατ κώλο, ευγενική, χαρούμενη, σίγουρα έξυπνη, μέσα μέτρια πράγματα, έκανε πολύ μέτρια πίπα αλλά τον εφαγε χωρίς γκρίνιες και αρκετές αλλαγές, έδινε φιλιά χωρίς γλώσσα και δεν γκρίνιαξε όταν της ζήτησα να με τελειώσει με χέρι, που ηταν δύσκολη αποστολή καθώς πριν 20' ειχα αδειάσει στην Ιζαμπέλα.
Μετά απο άλλα 20' ειχα ακόμα όρεξη, πήρα και την Γιασμιν Φ61 υπογα , που βρώμαγε σαν πακιστανικό μαγειριο.
Βουκολική επιλογή αυτή καθώς πρόκειται για ένα γιουβαρλακι 33 ετών από Βενεζουέλα , με χοντρή πατσοκωλαρα και μεγάλα πλαστικά στήθη, χωρις κάποια ιδιαίτερη ομορφιά, φοράει και σιδεράκια.
Μάλλον ειναι πολύ λιγες μέρες και δεν έχει πολλούς πελάτες , οπότε μου ήρθε μέσα στην τρελή χαρά, έκανε πολύ παιχνίδι και έδωσε και γλωσσοφιλα, μέτρια πίπα και γενικά πολύ άματουρ κατάσταση, λες και ήταν μια μέση γκόμενά, αλλά γούσταρε πολύ σε νορμάλ να κοιταζώμαστε, το τέλος άργησε πολύ να έρθει , πανω από 15' και αυτό στα 4 στα κωλομέρια της , η τσατσά εδω η Ρωσίδα, για ακόμα μια φορά δεν ενόχλησε ποτέ, μπράβο της.
Συνοπτικά, από τις 3 η Πάμελα μαλλον εχει πιθανότητες φόλα, η Γιασμίν αν σας αρέσει δοκιμάστε, η Ιζαμπέλα ... μάλλον φεύγει σύντομα.
Ok! εύρηκα!Ευχαριστώ @n.smirni76 και για ποιο σάιτ λέει (εκεί για μία Μπέλλα;;;)
Καλή όρεξη...Δίνει κουλούρι η Ναόμι;
αυτο εχει μερενταΚαλή όρεξη...![]()
Να συμπληρώσω Και η Βαλεντίνα από Λ28η Μπιούτη
Η Φωτεινή που εργάζεται χρόνια στο Διδυμου 27 έχει ύψος 1,80 μ., βάρος 60 κιλά και εντελώς επίπεδη κοιλιά!Λογικα όχι αυτην που γραφουν οι κριτικες γιατι λενε νταρντανα...