Νέα

Το φαινόμενο 90 - 10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kgkano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Tι λες ρε τυπε...
Στη Φιλαδέλφεια κουμαντω κάνουν 2 μαφιες που διακινούν ολο το ναρκωτικό,οι μαύροι βαπόρακια και όλα ωραία όλα καλά
Το πρόβλημα το κάνουν τα τζάκι όταν θέλουν τη δόση τους,αυτοί αυξάνουν την εγκληματικοτητα και τις ληστείες τα καρτέλ δουλεύουν ειρηνικά εκτός και αν θέλουν αν βγάλουν κάποιον από τη μέση η τους μπήκε κάποιος στο μάτι

Να ρωτήσω κι εγώ ο χαζός κάτι;

Αυτό που συζητάτε με τον άλλον κύριο, τι σχέση έχει με το 90-10;

Οι μαφίες της Φιλαδέλφειας σπάνε το ντρόγκι και βγάζουν 90 κομμένο από 10 καθαρό; :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Γέροντα κοίτα πιο πίσω τους κυρίου απο τη Συρία και το άλλο που γλυφομουνιαζει μπήκαν και μπαχαλεψαν το θέμα.

Μάλιστα.

Κι εσείς γιατί δεν το επαναφέρετε στη σωστή κατεύθυνση; :coffee:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.547
Πόντοι
456
Tι λες ρε τυπε...
Στη Φιλαδέλφεια κουμαντω κάνουν 2 μαφιες που διακινούν ολο το ναρκωτικό,οι μαύροι βαπόρακια και όλα ωραία όλα καλά
Το πρόβλημα το κάνουν τα τζάκι όταν θέλουν τη δόση τους,αυτοί αυξάνουν την εγκληματικοτητα και τις ληστείες τα καρτέλ δουλεύουν ειρηνικά εκτός και αν θέλουν αν βγάλουν κάποιον από τη μέση η τους μπήκε κάποιος στο μάτι
Ο Δον Κορλεόνε της κάτω αχαγιάς χαχα Για κομπάρσος στο καινούριο Νονό είσαι χαχα Θα παίζεις τον ηλίθιο της ιταλικης γειτονιάς που βιαζουν οι αντιπαλες συμμοριες των μαυρων

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Εγώ προσπαθώ αλλά δεν μ αφήνουν οι άλλοι δύο κύριοι.
Απευθυνθείτε και σ αυτούς μπας και το νήμα μπει στη σωστή τροχια

Συνηθίζω να απευθύνομαι στους νουνεχείς. :coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Μάλιστα.

Κι εσείς γιατί δεν το επαναφέρετε στη σωστή κατεύθυνση; :coffee:
Οι νέοι αποκαλούν το φαινόμενο αυτό ως "σπαμάρισμα" μιμούμενοι τα spam e mails ,όταν δηλαδή η συζήτηση εν τω νήμα περιέχει υποσυζητήσεις άσχετες με το κυρίως περιεχόμενο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Οι νέοι αποκαλούν το φαινόμενο αυτό ως "σπαμάρισμα" μιμούμενοι τα spam e mails ,όταν δηλαδή η συζήτηση εν τω νήμα περιέχει υποσυζητήσεις άσχετες με το κυρίως περιεχόμενο.

Εμείς οι παλιοί πάντως, κουλουβάχατα το λέγαμε. :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Εγώ προσπαθώ αλλά δεν μ αφήνουν οι άλλοι δύο κύριοι.
Απευθυνθείτε και σ αυτούς μπας και το νήμα μπει στη σωστή τροχια
Προσπαθείς βρίζοντας. Βέβαια παίζει να είσαι ο μόνος έμβιος οργανισμός (δε θα πω άνθρωπος) που αν τον πυροβολήσουν στο κεφάλι, θα ζήσει

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.734
Πόντοι
456
Στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία αν το'χεις ή δεν το'χεις,απο τη στιγμή που οι γνωριμίες γίνονται μονο απο παρεες,προξενιά ή αν σου δείξει πρώτη ενδιαφέρον η γυναίκα.Όλοι έτσι βρήκαν γκόμενα,κανένας με φλερτ σε άγνωστες.
Σωστό.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
45.922
Πόντοι
10.411
Έχασα σόου Ζανκλώ :sad2:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
45.922
Πόντοι
10.411
Προσπαθείς βρίζοντας. Βέβαια παίζει να είσαι ο μόνος έμβιος οργανισμός (δε θα πω άνθρωπος) που αν τον πυροβολήσουν στο κεφάλι, θα ζήσει
Στις αρχές δεν έβριζε.Αντιδρούσε πάντα με επιχειρήματα(μαλακισμένα κάποιες φορές),από κάποια στιγμή και μετά δεν άντεξε το κράξιμο και πέρασε στην αντεπιίθεση.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Στις αρχές δεν έβριζε.Αντιδρούσε πάντα με επιχειρήματα(μαλακισμένα κάποιες φορές),από κάποια στιγμή και μετά δεν άντεξε το κράξιμο και πέρασε στην αντεπιίθεση.
Όταν τον παίρνουν πρέφα αρχίζει πάντα το μπινελίκι γιατί ξέρει πως η ώρα του μπάνιου έφτασε και θέλει να δείξει τη μαγκιά του.

Από τη μια κρύβεται και δεν παραδέχεται ποιος είναι, από την άλλη επιλέγει νικ που τον προδίδουν. Αναποφάσιστος.

Δε ξέρω τι έχει κάνει και τρώει μπαν αβέρτα πάντως. Εγώ αναφορά του έκανα μόνο τώρα και στο μήνυμα γιατί με έβρισε χωρίς λόγο ( και μετά το ξεφτιλίσαμε στο νήμα)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
45.922
Πόντοι
10.411
Όταν τον παίρνουν πρέφα αρχίζει πάντα το μπινελίκι γιατί ξέρει πως η ώρα του μπάνιου έφτασε και θέλει να δείξει τη μαγκιά του.

Από τη μια κρύβεται και δεν παραδέχεται ποιος είναι, από την άλλη επιλέγει νικ που τον προδίδουν. Αναποφάσιστος.

Δε ξέρω τι έχει κάνει και τρώει μπαν αβέρτα πάντως. Εγώ αναφορά του έκανα μόνο τώρα και στο μήνυμα γιατί με έβρισε χωρίς λόγο ( και μετά το ξεφτιλίσαμε στο νήμα)
Με αυτό που είπα,εννοούσα τα πρώτα χρόνια με το γνωστό του nick.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις,ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom