athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 77.493
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα παιδια

το αυτό...Καλησπερα και αντίο![]()
Δεν πιστεύω να ζεσταίνεσαικαλησπερα παιδια![]()
βαλε ρε φιλε το IZOLA ΣΤΟ 5 μην εισαι γιουφτοςΔεν πιστεύω να ζεσταίνεσαι![]()
Tωρα οχι φουτζιτσου 12αρι ινβερτερ φουλΔεν πιστεύω να ζεσταίνεσαι![]()
Μη ρίχνεις τα στανταρTωρα οχι φουτζιτσου 12αρι ινβερτερ φουλ
υγ στειλε εμβασμα 300 ευρω για το ρευμα που θα καψει![]()
αφου ειναι τσιπαροςΜη ρίχνεις τα στανταρ![]()
ΕΕΕΕΕ μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι καλέ μου φίλε @πολυζωης εγώ είμαι λαρττττςςςςς....βαλε ρε φιλε το IZOLA ΣΤΟ 5 μην εισαι γιουφτοςμεχρι και τα καλαμπιλικια μας θα παγωσουν
![]()
και ο ντιμιψωλ (@dimigoall ) λαρτζ ειναι ...ειδα οτι παει να φαει την προικα τις @Lady AlexiaΕΕΕΕΕ μην μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι καλέ μου φίλε @πολυζωης εγώ είμαι λαρττττςςςςς....![]()
Μπααααα είναι γάτα κ η μικρή καλέ μου φίλε ,,,Μπορεί να έχει όποιον θέλει ...και ο ντιμιψωλ (@dimigoall ) λαρτζ ειναι ...ειδα οτι παει να φαει την προικα τις @Lady Alexia
δεν θα εχει ομως τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ειδωλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜπααααα είναι γάτα κ η μικρή καλέ μου φίλε ,,,Μπορεί να έχει όποιον θέλει ...![]()
Μωρή γαμιόλα για εμένα λές ?αφου ειναι τσιπαρος![]()
ρε μλκ να σε ρωτησω μηπως τελικα εχεις υπηκοοτητα λουτσας - μενιδι ???Μωρή γαμιόλα για εμένα λές ?![]()
Οχι καλέ μου φίλε δεν λέει για σένα προς θεού ,,,για έναν άλλον που φοράει φανέλα του ολυμπιακού ..Μωρή γαμιόλα για εμένα λές ?![]()
Μωρή γαμιόλα για εμένα λές ?![]()
Βαρυ.....
Οχι καλέ μου φίλε δεν λέει για σένα προς θεού ,,,για έναν άλλον που φοράει φανέλα του ολυμπιακού ..![]()
και 1,5 κιλο παγωτο αναμεικτο βανιλια-σοκολατα ρε μουνοπανοΠίτσα δωδεκάρα θέλεις ?
![]()
Τσακοκαι 1,5 κιλο παγωτο αναμεικτο βανιλια-σοκολατα ρε μουνοπανο![]()