dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 63.818
- Πόντοι
- 36.036
Μην το τολμήσεις μαν θα σε ξεκάνουν οι φιλενάδεςδηλώνω παρών για βεντούζες.....

Μην το τολμήσεις μαν θα σε ξεκάνουν οι φιλενάδεςδηλώνω παρών για βεντούζες.....
Καλημέρα σας και από εμένα ωραία μου Κυρία....καλημερουδια!!
υδραυλικοί στο δίπλα διαμέρισμα,λέω να σπάσω κάναν σωλήνα....ορέξεις σημερα πρωι πρωι....@dimigoall
ενταξει ελα και εσυ εδω να κλειδωσει το teamΚαλημέρα σας και από εμένα ωραία μου Κυρία....![]()
Μια καλημέρα είναι πάντα καλοδεχούμενη καλέ μου φίλε ......ενταξει ελα και εσυ εδω να κλειδωσει το team
Μωρή γαμιόλα και εσύ όπου μυρίσεις μουνάκια , τσούπ , μέσαΚαλημέρα σας και από εμένα ωραία μου Κυρία....![]()
Πώ ρε πούστη
Καλέ μου φίλε εδώ μέσα σε όλο το σαιτ όλο τέτοια είναι ....Το θέμα είναι σε ότι κάποιες Κυρίες έχουμε κάποιες αδυναμίες, και τον ανάλογο σεβασμό...Μωρή γαμιόλα και εσύ όπου μυρίσεις μουνάκια , τσούπ , μέσα
![]()
![]()
![]()
a re καριολη το εχεις μαθει το παραμυθι καλαΠώ ρε πούστη
Εντάξει τώρα πέραν της πλάκας που κάνουμε εδώ , θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για τον κόπο - χρόνο - χρήμα που αφιέρωσες για το κορμί σου
( καί πριν δλδ τούρμπο ήταν αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο )![]()
Σε ευχαριστώ από καρδιάς! Προσπαθούμε για το καλύτεροΠώ ρε πούστη
Εντάξει τώρα πέραν της πλάκας που κάνουμε εδώ , θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για τον κόπο - χρόνο - χρήμα που αφιέρωσες για το κορμί σου
( καί πριν δλδ τούρμπο ήταν αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο )![]()
Τούμπανο έχεις γίνει λέμεΣε ευχαριστώ από καρδιάς! Προσπαθούμε για το καλύτερο![]()
μεχρι προταση γαμου θα σου κανει για στειλτου το Ε9Σε ευχαριστώ από καρδιάς! Προσπαθούμε για το καλύτερο![]()
Ωραία αντε πάω να καθαρίσω τη βεράντα έτσι,ζέστη κάνει,οι υδραυλικοί δίπλα έχουν σκάσει στο μπαλκόνι είναι και πίνουν τν καφέ τους!Τούμπανο έχεις γίνει λέμε
ΤΟΎΜΠΑΝΟ
https://www.google.com/url?sa=t&sou...wQFnoECBUQAQ&usg=AOvVaw2VkXIrCFTd7cV4D8in1d5iΤούμπανο έχεις γίνει λέμε
ΤΟΎΜΠΑΝΟ
Ναι , τώρα με αυτή την ζέστη δώστους το τελειωτικό χτύπημαΩραία αντε πάω να καθαρίσω τη βεράντα έτσι,ζέστη κάνει,οι υδραυλικοί δίπλα έχουν σκάσει στο μπαλκόνι είναι και πίνουν τν καφέ τους!![]()
ποιος θα πεσει στα χερακια σου ..αφραγκος θα μεινειΓια ήρεμα με τον συνάδελφο...... Γενικά ηρεμία με τους υδραυλικούς θα μας χάσετε και θα χεζετε σε σακούλες....![]()
Γάτε καλημέρα!!![]()
....αμαααααααααν!!!!!