Amelie
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2023
- Like
- 9.654
Τελεια κ παύλα...Εισαι κ***αΜωρακι μου!!ελα να σου δωσω μια καυτή αγκαλιά!!![]()
Τελεια κ παύλα...Εισαι κ***αΜωρακι μου!!ελα να σου δωσω μια καυτή αγκαλιά!!![]()
Μωρακι μου!!ελα να σου δωσω μια καυτή αγκαλιά!!![]()
Κορίτσια καθίστε καλά με τέτοια ζέστη, που να σας πάρει ο διάολος!Τελεια κ παύλα...Εισαι κ***α
Αυτός τουλάχιστον θα της πάρει ,,,,εμείς?????Κορίτσια καθίστε καλά με τέτοια ζέστη, που να σας πάρει ο διάολος!
Ο ίδιος είναι και οι δυο. Δεν τις βλέπεις μεσημεριάτικα, τα κωλοπαίδια;Αυτός τουλάχιστον θα της πάρει ,,,,εμείς?????![]()
Τι μουνι 'σαι εσύ...
Τι ψήνετε παρτούζα;;;Τελεια κ παύλα...Εισαι κ***α
Κορίτσια προσέξτε τις βεντούζες τώρα με την ζέστηΛουόμενη οπτασία μου![]()
κανεις πως δεν σου αρεσουν και καλα εεεΚορίτσια προσέξτε τις βεντούζες τώρα με την ζέστη![]()
Ωραίες όι βεντούζεςΚορίτσια προσέξτε τις βεντούζες τώρα με την ζέστη![]()
καλημερουδια!!
ΕΓΩ να στα σιάξω τα υδραυλικά σου μανάρα μουκαλημερουδια!!
υδραυλικοί στο δίπλα διαμέρισμα,λέω να σπάσω κάναν σωλήνα....ορέξεις σημερα πρωι πρωι....@dimigoall
εχει υδραυλικο το κοριτσι @pastelios ..... εσυ εισαι προικοθηραςΕΓΩ να στα σιάξω τα υδραυλικά σου μανάρα μου![]()
Τώρα το που θα στάζει με ακρίβεια δεν ξέρω εγώ απλώς είχα την φαεινή ιδέαΕΓΩ να στα σιάξω τα υδραυλικά σου μανάρα μου![]()
Καυσωνικές βεντουζάρες φίλε , πλακομούνια και να είσαι ανάμεσα από 4 βυζόμπαλα τορπίλεςΩραίες όι βεντούζες![]()
τουλαχιστος εκανες στο ναυτικο...η θα πας στον πολεμο αοπλοςΚαυσωνικές βεντουζάρες φίλε , πλακομούνια και να είσαι ανάμεσα από 4 βυζόμπαλα τορπίλες
Μετά θα θέλουμε πότισμα σαν γλάστρα με βασιλικό![]()
Καυσωνικές βεντουζάρες φίλε , πλακομούνια και να είσαι ανάμεσα από 4 βυζόμπαλα τορπίλες
Μετά θα θέλουμε πότισμα σαν γλάστρα με βασιλικό![]()
βιξ να παρεις η καμια βολταρεν να τον τριψεις @dimigoall ...γιατι θα ειναι πιασμενος απο το κλιματιστικο IZOLAδηλώνω παρών για βεντούζες.....