Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.109
Πόντοι
456
Προχτές μίλησα με μια Ρωσίδα από Λάρνακα.
Ήθελε 100€ στα 30 λεπτά. Φαίνεται από τις φωτό 35 χρόνων, 60 κιλά και βάλε.

Της λέω 70€ και με ακαπωτο μπουκι μέσα και αν θες.
Άρχισε τα γνωστά ότι έχει πελάτες που πληρώνουν στα 100€ και μόνο καλύτερη τιμή στα 80€.

Δηλαδή αν παίρνει αυτή 100€ ρε μάγκες, πόσο να ζητάνε οι 25 χρόνες μοντέλες στα 30 λεπτά; 150-200;
Και στη Λάρνακα που είναι πιο φτηνή πόλη.

Εντάξει είπαμε ο κόσμος είναι πολύ χαζός αν πληρώνει τέτοιες τιμές για τέτοιες γκόμενες.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Προχτές μίλησα με μια Ρωσίδα από Λάρνακα.
Ήθελε 100€ στα 30 λεπτά. Φαίνεται από τις φωτό 35 χρόνων, 60 κιλά και βάλε.

Της λέω 70€ και με ακαπωτο μπουκι μέσα και αν θες.
Άρχισε τα γνωστά ότι έχει πελάτες που πληρώνουν στα 100€ και μόνο καλύτερη τιμή στα 80€.

Δηλαδή αν παίρνει αυτή 100€ ρε μάγκες, πόσο να ζητάνε οι 25 χρόνες μοντέλες στα 30 λεπτά; 150-200;
Και στη Λάρνακα που είναι πιο φτηνή πόλη.

Εντάξει είπαμε ο κόσμος είναι πολύ χαζός αν πληρώνει τέτοιες τιμές για τέτοιες γκόμενες.
Αυτά γίνονται σε πόλεις που δεν έχουν ποικιλία. Στην Θεσσαλονίκη αδερφέ όπου και από εδώ είμαι απλά ζω στην Κύπρο. ΕΧΕΙ μπουρδελα όπου με 30 ευρώ γαμας πολύ ωραία μουνια και μάλιστα γαμας μουνια όπως είναι το 80% στο σάιτ της λάρνακας.

georgess90

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2025
Like
4
Πόντοι
0

Καλησπέρα

Έχουμε εμπειρία από την κοπέλα

georgess90

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2025
Like
4
Πόντοι
0

Πολύ καλή για να είναι αληθινή , μάλλον μαύρη θα εμφανιστεί στην πόρτα .

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ρε μάγκες έχετε κουράσει εδώ μέσα αλήθεια όλα τα μηνύματα είναι<εδώ πήγε κανείς>
<< εδώ ξέρουμε τίποτα>>
Και δεν απαντάει κανείς σε κανέναν. Πηγαίνετε και μετά ελάτε. Και ενημερώστε. Η σελίδα δεν λειτουργεί με τον τρόπο που φαντάζεστε

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Καλησπέρα . Συνάντηση σήμερα στην Flavia - Olivia . Την έχουμε δεί όλοι πολλές φορές αν και μας φόβηζε το ποσό .. Κανονίζουμε σήμερα 13:00 για 1 ώρα στα 450€ .
Φτάνω στο χώρο της 12:40 και την ενημερώνω ότι είμαι κάτω και περιμένω.. σε 2 λεπτά μου στέλνει όροφο διαμέρισμα. Πάω επάνω και μιλάμε για κανένα 20λεπτο περί ανέμων και υδάτων . Τελικά , βγάζω τα μαρούλια .. Τα αφήνω πάνω στο τραπέζι και πάμε μέσα..
Το τι έγινε μέσα παιδιά δεν έχω λόγια να σας το περιγράψω . Μια - δυο λέξεις ίσως .. Ανάσταση και Πόλεμος .. κάναμε τα πάντα που μπορεί να περάσει από ένα μυαλό . Το καλύτερο .. το ζητούσε και μόνη της . Δώσαμε τόσο πόνο που μετά δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου ..
Μπανάκι για να φύγει το λάδι καρύδας που είχαμε πασαλειφτεί , αγγαλίτσες και έφυγα για πίσω..
Απίστευτη εμπειρία και πάνω απ' όλα καλή εμπειρία..
Αν το σηκώνει η τσέπη , απλά πάτε .
Πάντα φιλικά .

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.109
Πόντοι
456
Αυτά γίνονται σε πόλεις που δεν έχουν ποικιλία. Στην Θεσσαλονίκη αδερφέ όπου και από εδώ είμαι απλά ζω στην Κύπρο. ΕΧΕΙ μπουρδελα όπου με 30 ευρώ γαμας πολύ ωραία μουνια και μάλιστα γαμας μουνια όπως είναι το 80% στο σάιτ της λάρνακας.
Άστο δεν έχει νόημα να μιλάμε για Ελλάδα γιατί αν αναφέρω ότι γαμας 28 χρόνων Ρωσίδι στην Αθήνα με 15€ θα με βγάλουν ότι λέω παραμύθια.

Αλλά όχι δεν έχει να κάνει μόνο με τις μικρές πόλεις και την ποικιλία της Κύπρου.
Έχει να κάνει με τους πελάτες που πετάνε λεφτά και έτσι παρασύρεται όλη η αγορά.

Επειδή δεν υπάρχουν πολλές Σλαβες γενικά, πάνε και δίνουν ότι χρήματα να ναι σε ασιατισες, μαύρες κλπ και εκεί που ήθελαν 20-40€ πριν 2 χρόνια, τώρα έμαθαν και αυτές να ζητάνε 60-70€.

Έχω κρατήσει την Ασιατισα στα 40€ και βγάζω γούστα μαζί της ή και με τη φίλη της μέσα, στην τιμή μιας Ρωσίδας.
Και μετά παίζω με συγκεκριμένες Ρωσίδες στα 60€-70€.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
826
Πόντοι
86
Καλησπέρα . Συνάντηση σήμερα στην Flavia - Olivia . Την έχουμε δεί όλοι πολλές φορές αν και μας φόβηζε το ποσό .. Κανονίζουμε σήμερα 13:00 για 1 ώρα στα 450€ .
Φτάνω στο χώρο της 12:40 και την ενημερώνω ότι είμαι κάτω και περιμένω.. σε 2 λεπτά μου στέλνει όροφο διαμέρισμα. Πάω επάνω και μιλάμε για κανένα 20λεπτο περί ανέμων και υδάτων . Τελικά , βγάζω τα μαρούλια .. Τα αφήνω πάνω στο τραπέζι και πάμε μέσα..
Το τι έγινε μέσα παιδιά δεν έχω λόγια να σας το περιγράψω . Μια - δυο λέξεις ίσως .. Ανάσταση και Πόλεμος .. κάναμε τα πάντα που μπορεί να περάσει από ένα μυαλό . Το καλύτερο .. το ζητούσε και μόνη της . Δώσαμε τόσο πόνο που μετά δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου ..
Μπανάκι για να φύγει το λάδι καρύδας που είχαμε πασαλειφτεί , αγγαλίτσες και έφυγα για πίσω..
Απίστευτη εμπειρία και πάνω απ' όλα καλή εμπειρία..
Αν το σηκώνει η τσέπη , απλά πάτε .
Πάντα φιλικά .
Φιλε αυτη δεν ειναι trans εγχειρισμένη;

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Άστο δεν έχει νόημα να μιλάμε για Ελλάδα γιατί αν αναφέρω ότι γαμας 28 χρόνων Ρωσίδι στην Αθήνα με 15€ θα με βγάλουν ότι λέω παραμύθια.

Αλλά όχι δεν έχει να κάνει μόνο με τις μικρές πόλεις και την ποικιλία της Κύπρου.
Έχει να κάνει με τους πελάτες που πετάνε λεφτά και έτσι παρασύρεται όλη η αγορά.

Επειδή δεν υπάρχουν πολλές Σλαβες γενικά, πάνε και δίνουν ότι χρήματα να ναι σε ασιατισες, μαύρες κλπ και εκεί που ήθελαν 20-40€ πριν 2 χρόνια, τώρα έμαθαν και αυτές να ζητάνε 60-70€.

Έχω κρατήσει την Ασιατισα στα 40€ και βγάζω γούστα μαζί της ή και με τη φίλη της μέσα, στην τιμή μιας Ρωσίδας.
Και μετά παίζω με συγκεκριμένες Ρωσίδες στα 60€-70€.
Νταξει Ρωσίδα καλή με 15 ευρώ δεν γαμας μη τρελαθούμε κιόλας

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.490
Πόντοι
3.786

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Πολλά λεφτά ρε μάγκες. Τι δουλειά κάνετε όλοι εσείς και δίνετε τόσα πολλά λεφτά σε μια πουτανα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.109
Πόντοι
456
Νταξει Ρωσίδα καλή με 15 ευρώ δεν γαμας μη τρελαθούμε κιόλας
Θα σου έλεγα ανέβα Αθήνα μαζί μου σου δίνω όνομα και διεύθυνση.
Αν είναι έτσι όπως τα λεω, μου δίνεις 200€.
Αλλιώς στα δίνω εγώ .

Αλλά από την άλλη γιατί να χρειαστεί να αποδείξω κάτι;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.109
Πόντοι
456
Φιλε αυτη δεν ειναι trans εγχειρισμένη;
Με τέτοιο δικέφαλο παίζει.
Πάντως έχει τόσες αλλαγές σε βυζιά και κώλο και αλλού που και γυναίκα να ήταν κάποτε, σίγουρα έχει αλλάξει πολύ από τότε.

Polys69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνηστές, είμαι αναποφάσιστος. Ακούω εισηγησεις/προτιμήσεις.
Για τη δεύτερη εσκέφτουμουν τζιαι εγώ αλλά εν ειχα την ευκαιρια ακόμα. Που τις 2 φατσαρει πιο καυλιαρα πάντος. Αν θα πάεις δώκε τζιαι κανενα ινφο πως επίε η συναντηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom