The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.566
- Πόντοι
- 33.405
RE Esxatogere....
Aπαγορευονται τα γκρικλις,αν δεν μπορεις να λογκαρεις το λεω,μην νομιζεις οτι εχει προβλημα το πσ σουRE Esxatogere....
ΩΡΑ να αλλαξεις νημα Παππουλη παμε καπου πιο ευαερα και ευηλιαΠαρακαλώ.
Θέλετε κάτι;![]()
ΩΡΑ να αλλαξεις νημα Παππουλη παμε καπου πιο ευαερα και ευηλια![]()
βρε Βαψομαλλια Μπροεδρα.....Aπαγορευονται τα γκρικλις,αν δεν μπορεις να λογκαρεις το λεω,μην νομιζεις οτι εχει προβλημα το πσ σου![]()
παμε εκει που λενε για 90-10 γραφει και ο Βανταμας τις μαλακιες τουΓια λέγε.![]()
Nοw we re talking,πριν με κατι "συμπαθη" κλπ ειχα αρχισει να ανησυχωβρε Βαψομαλλια Μπροεδρα.....
ναι ναι, τωρα που διωξατε ολους τουςπαμε εκει που λενε για 90-10 γραφει και ο Βανταμας τις μαλακιες του![]()
Για αλλαξοκωλιές έλεγε κι ο Αριστοτέλης;Συγκεκριμένα τον ρώτησαν τι γνώμη έχει για το Athens Pride. Οπότε δεν χρησιμοποίησε το είμαι πούστης. Απλά είχε το θάρρος να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές σε αυτό που τον ρώτησαν. Πολύ πιο "αντρίκιο" από τις υπεκφυγές πολλών στρέιτ που κατέχουν και πολιτικά, ή άλλα αξιώματα .
Κατά τα άλλα ο Σιμαρδάνης αποτελούσε λαμπρή εξαίρεση σε ένα κανόνα. Και ο κανόνας, για να είναι κανόνας πρέπει να έχει εξαιρέσεις. Αλλιώς μιλάμε για αξίωμα. Καλό το Bourdela, δεν λέω! Αλλά ας διαβάσουμε και λίγο Αριστοτέλη.![]()
Για αλλαξοκωλιές έλεγε κι ο Αριστοτέλης;![]()
Αστο τύπε δε με πιάνεις.Για το τι διακρίνει έναν κανόνα, από ένα αξίωμα.
Αν δεν σας αρέσει ο Αριστοτέλης μπορείτε να διαβάσετε και Πόπερ.![]()
Αστο τύπε δε με πιάνεις.
Γνωρίζουμε κι εσύ και εγώ οτι ο κος Σαρδανάπαλος που ανέφερες ήταν πούστης;
Το γνωρίζουμε.
Ε δε θα πρεπε.
Και ο ίδιος το λέει και παραβαίνει τον κανόνα που ο ίδιος έθεσε.
Δασκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κράταγες, που λέει και ο Αριστοτέλης.
Δεν τον πιάνεις τον κύριο τύπο, ρε τύπε. Αφού στο λέει ο άνθρωπος, τι επιμένεις;Και για εσάς γνωρίζουμε από τα γεγραμμένα σας, ότι είστε άντρας. Αυτό γιατί δεν ενοχλεί και ενοχλεί μόνον ότι γνωρίζουμε τη σεξουαλική προτίμηση του "σαρδανάπαλου" ;
Γιατί βρισκόμαστε σε ένα site για αγοραίο έρωτα, που αφήνουμε πίσω την αξιοπρέπεια και τον καθωσπρεπισμό όταν εισερχόμαστε.Και για εσάς γνωρίζουμε από τα γεγραμμένα σας, ότι είστε άντρας. Αυτό γιατί δεν ενοχλεί και ενοχλεί μόνον ότι γνωρίζουμε τη σεξουαλική προτίμηση του "σαρδανάπαλου" ;
Γιατί βρισκόμαστε σε ένα site για αγοραίο έρωτα, που αφήνουμε πίσω την αξιοπρέπεια και τον καθωσπρεπισμό όταν εισερχόμαστε.
Όπως είπα ήδη από το πρώτο μήνυμα αυτά ισχύουν για χώρους που κρατάμε τους τύπους, όπως ο επαγγελματικός ή το δημόσιο βήμα.
Ο πούστης φυσικά θα πει στον άλλο πούστη ότι είναι πούστης, στη μούγγα θα το κάνουν;
Εσείς βγαίνετε έξω και διαλαλάτε σε όλη την κοινωνία ότι σας αρέσουν οι πόρνες;
Εσείς βγαίνετε έξω και διαλαλάτε σε όλη την κοινωνία ότι σας αρέσουν οι πόρνες;
Τότε είστε από τους λίγους. Οι περισσότεροι το κρύβουν και η κοινωνία το κατακραυγάζει.Προσωπικά ουδέποτε έκρυψα την συμπάθειά μου για τις πόρνες. Αυτό με κάνει αναξιοπρεπή δηλαδή;
Όχι αλλά δεν το λέω φυσικά παρά μόνο σε φίλους.Και τώρα που σας απάντησα για εμένα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου:
Εσείς δηλαδή στην κοινωνία έξω από το Bourdela.com, διαλαλείτε ότι πρέπει να καούν στο πυρ το εξώτερον;