Νέα

Θέμης Κανέλλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maikos94
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
36.025
Πόντοι
10.656
παμε εκει που λενε για 90-10 γραφει και ο Βανταμας τις μαλακιες του:coffee:
ναι ναι, τωρα που διωξατε ολους τους πουστηδες ευπρεπεις γκευ απο το νημα, να πατε να μπαχαλεψετε και το αλλο νημα-διαμαντι που κλαινε με βαρδιες ο σαντμαν και ο βανταμας... :coffee::coffee::coffee:
Μπραβο μπραβο

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.615
Πόντοι
736
Συγκεκριμένα τον ρώτησαν τι γνώμη έχει για το Athens Pride. Οπότε δεν χρησιμοποίησε το είμαι πούστης. Απλά είχε το θάρρος να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές σε αυτό που τον ρώτησαν. Πολύ πιο "αντρίκιο" από τις υπεκφυγές πολλών στρέιτ που κατέχουν και πολιτικά, ή άλλα αξιώματα . :coffee:

Κατά τα άλλα ο Σιμαρδάνης αποτελούσε λαμπρή εξαίρεση σε ένα κανόνα. Και ο κανόνας, για να είναι κανόνας πρέπει να έχει εξαιρέσεις. Αλλιώς μιλάμε για αξίωμα. Καλό το Bourdela, δεν λέω! Αλλά ας διαβάσουμε και λίγο Αριστοτέλη. :coffee:
Για αλλαξοκωλιές έλεγε κι ο Αριστοτέλης; :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.566
Πόντοι
33.405

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.615
Πόντοι
736
Για το τι διακρίνει έναν κανόνα, από ένα αξίωμα. :coffee:

Αν δεν σας αρέσει ο Αριστοτέλης μπορείτε να διαβάσετε και Πόπερ. :coffee:
Αστο τύπε δε με πιάνεις.
Γνωρίζουμε κι εσύ και εγώ οτι ο κος Σαρδανάπαλος που ανέφερες ήταν πούστης;
Το γνωρίζουμε.
Ε δε θα πρεπε.
Και ο ίδιος το λέει και παραβαίνει τον κανόνα που ο ίδιος έθεσε.
Δασκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κράταγες, που λέει και ο Αριστοτέλης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.566
Πόντοι
33.405
Αστο τύπε δε με πιάνεις.
Γνωρίζουμε κι εσύ και εγώ οτι ο κος Σαρδανάπαλος που ανέφερες ήταν πούστης;
Το γνωρίζουμε.
Ε δε θα πρεπε.
Και ο ίδιος το λέει και παραβαίνει τον κανόνα που ο ίδιος έθεσε.
Δασκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κράταγες, που λέει και ο Αριστοτέλης.

Και για εσάς γνωρίζουμε από τα γεγραμμένα σας, ότι είστε άντρας. Αυτό γιατί δεν ενοχλεί και ενοχλεί μόνον ότι γνωρίζουμε τη σεξουαλική προτίμηση του "σαρδανάπαλου" ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.845
Πόντοι
28.246
Και για εσάς γνωρίζουμε από τα γεγραμμένα σας, ότι είστε άντρας. Αυτό γιατί δεν ενοχλεί και ενοχλεί μόνον ότι γνωρίζουμε τη σεξουαλική προτίμηση του "σαρδανάπαλου" ;
Δεν τον πιάνεις τον κύριο τύπο, ρε τύπε. Αφού στο λέει ο άνθρωπος, τι επιμένεις;

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.615
Πόντοι
736
Γιατί βρισκόμαστε σε ένα site για αγοραίο έρωτα, που αφήνουμε πίσω την αξιοπρέπεια και τον καθωσπρεπισμό όταν εισερχόμαστε.
Όπως είπα ήδη από το πρώτο μήνυμα αυτά ισχύουν για χώρους που κρατάμε τους τύπους, όπως ο επαγγελματικός ή το δημόσιο βήμα.
Ο πούστης φυσικά θα πει στον άλλο πούστη ότι είναι πούστης, στη μούγγα θα το κάνουν;
Εσείς βγαίνετε έξω και διαλαλάτε σε όλη την κοινωνία ότι σας αρέσουν οι πόρνες;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.566
Πόντοι
33.405
Γιατί βρισκόμαστε σε ένα site για αγοραίο έρωτα, που αφήνουμε πίσω την αξιοπρέπεια και τον καθωσπρεπισμό όταν εισερχόμαστε.
Όπως είπα ήδη από το πρώτο μήνυμα αυτά ισχύουν για χώρους που κρατάμε τους τύπους, όπως ο επαγγελματικός ή το δημόσιο βήμα.
Ο πούστης φυσικά θα πει στον άλλο πούστη ότι είναι πούστης, στη μούγγα θα το κάνουν;

Προσωπικά ουδέποτε έκρυψα την συμπάθειά μου για τις πόρνες. Αυτό με κάνει αναξιοπρεπή δηλαδή;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.566
Πόντοι
33.405

Και τώρα που σας απάντησα για εμένα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου:

Εσείς δηλαδή στην κοινωνία έξω από το Bourdela.com, διαλαλείτε ότι πρέπει να καούν στο πυρ το εξώτερον;

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.615
Πόντοι
736
Προσωπικά ουδέποτε έκρυψα την συμπάθειά μου για τις πόρνες. Αυτό με κάνει αναξιοπρεπή δηλαδή;
Τότε είστε από τους λίγους. Οι περισσότεροι το κρύβουν και η κοινωνία το κατακραυγάζει.
Και τώρα που σας απάντησα για εμένα να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου:

Εσείς δηλαδή στην κοινωνία έξω από το Bourdela.com, διαλαλείτε ότι πρέπει να καούν στο πυρ το εξώτερον;
Όχι αλλά δεν το λέω φυσικά παρά μόνο σε φίλους.
Πάντως αξιοπρεπής δεν είστε από τη στιγμή που το διαλαλάτε.
Μάλλον έχετε "καεί" από την πολύ συμπάθεια στις πόρνες και στο επόμενο μήνυμα θα αρχίσετε να μου υποστηρίζετε ότι και οι πόρνες είναι "αξιοπρεπή" και σεβαστά μέλη της κοινωνίας.

Εξορισμού η πουτάνα και ο πούστης είναι τα πιο αναξιοπρεπή άτομα της κοινωνίας. Ο βόθρος αν θέλετε.
Και μεις που σχετιζόμαστε μαζί τους δεν πάμε πίσω.

Τώρα αν κινείστε σε χαμηλούς ή περιθωριακούς κύκλους, που όλοι είναι έτσι, καλά κάνετε και το λέτε.
Αλλά στους φυσιολογικούς κύκλους είναι μεγάλο "φάουλ" να το αναφέρεις και αν το κάνεις θα χάσεις πάσας εκτίμησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom