athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.274
- Πόντοι
- 12.756
εχει μοναξιες το πουλακι μουΜα αυτή την πρόταση σχολίασε ο κ. Νίπλης.![]()

εχει μοναξιες το πουλακι μουΜα αυτή την πρόταση σχολίασε ο κ. Νίπλης.![]()
εχει μοναξιες το πουλακι μου![]()
με αναγκασες κοπριτη να πεσω στο επιπεδο σου..
ΣΑΣ παρακαλω υπαγετε παραπερα βουρκοειδη χαμετυπε![]()
Στον Κανελλο μονος σου ήρθες πάντωςδεν ξερω αν αυτο σημαινει κάτι ...
μπορει να έγινε τυχα΄ία βεβαια
![]()
και γιατι ακολουθησες ΒΡΕ Χαρτοπολεμε;Στον Κανελλο μονος σου ήρθες πάντωςδεν ξερω αν αυτο σημαινει κάτι ...
μπορει να έγινε τυχα΄ία βεβαια
![]()
Ο μονος κανελλος που αναγνωριζω
![]()
Παίζουν και αξιοπρεπείς πουστάρες ρε τύπε;Από το Big Brother και το προφιλ του καημένου gay 18χρονου που ειχε βιώσει την απόρριψη απο τους γονείς και όλα τα άλλα τα δακρύβρεχτα για να μασάει σανό το πόπολο.... στη σταδιακή μετάβαση στο φουλ προκλητικό ( youtube storytelling για πουτσες και γαμησια , ντυμενος σαν πορνη του πεζοδρομιου κτλ ) ..... για να μαθουμε λοιπον οτι βιζιτάρει πλεον... ο πλήρης ξεπεσμός , μιλάμε για τον ορισμό του αναξιοπρεπούς πούστη .
η αξιοπρέπεια σχετίζεται με τον χαρακτήρα , οχι με τον σεξουαλικό προσανατολισμό . Υπαρχούν κάργα αναξιοπρεπείς str8 και πούστηδες.Παίζουν και αξιοπρεπείς πουστάρες ρε τύπε;
Που τον παίρνουν με αξιοπρέπεια;
Παίζουν και αξιοπρεπείς πουστάρες ρε τύπε;
Που τον παίρνουν με αξιοπρέπεια;
Αυτο περιμενα να διαβασω...οτι πιο σωστο μπορει να ειπωθει ως παραδειγμα για την αξιοπρεπεια πανω στην σεξουαλικοτητα....Βεβαίως και υπάρχουν αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι. Όπως π.χ. ο μακαρίτης ο Σιμαρδάνης.
η αξιοπρέπεια σχετίζεται με τον χαρακτήρα , οχι με τον σεξουαλικό προσανατολισμό . Υπαρχούν κάργα αναξιοπρεπείς str8 και πούστηδες.
Λάθος μεγάλο.Βεβαίως και υπάρχουν αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλοι. Όπως π.χ. ο μακαρίτης ο Σιμαρδάνης.
Σε πρόσφατη επικοινωνία που είχα με τον Θέμη από μνμ , εκδίδεται κανόνικα και κάνει gilffriend sex.150 h .Έχει κανένα μέλος πληροφορίες
Ναι κωλομουνοΜουνί, δίνει;![]()
Λάθος μεγάλο.
Όταν συστήνεσαι ως "κάποιος που τον μπαίρνει" η αξιοπρέπεια έχει ήδη πάει περίπατο.
Γιατί πούστης αυτό σημαίνει. Σεξουαλικός τίτλος είναι, όχι ακαδημαϊκός.
Ανακοίνωση βγάζεις ότι γουστάρεις πούτσα στον κώλο σου.
Σαν να συστηθώ εγώ "Γεια σας, είμαι ο Τιμωρός και γουστάρω βυζαρούδες σε μπουρδέλα".
Συγχαρητήρια μεγάλε, αλλά κράτα το τι κάνεις στο κρεβάτι σου για πάρτη σου και για χώρους όπου η αξιοπρέπεια δεν χρειάζεται.
Εγώ πάντως έμπαινα ... εχει πατουρα.
στείλε αγγελία η τηλέφωνο και κανονιζω παρτούζα με @Pa Luki Luk
"Ετσι γαμησα τον Θεμη σε παρτουζα ! "
Σωστός εν μέρει, αλλά και πάλι χρησιμοποίησε το "Είμαι πούστης" για να δώσει βάρος σε αυτό που έλεγε.Είστε ολίγον αδιάβαστος όσον αφορά τουλάχιστον το Σιμαρδάνη.
Ήταν από τους ελάχιστους που εξέφραζε περίτρανα ότι δεν είναι σωστό να διαφημίζουν οι ομοφυλόφιλοι την σεξουαλικότητά τους, γιατί αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν πλην από τους ίδιους. Επίσης ήταν εντελώς αρνητικός στα gay pride, τονίζοντας πως δεν βρίσκει τον λόγο να εκφράζει κανείς περηφάνια για την σεξουαλικότητά του, γιατί είναι κάτι το ατομικό που δεν έχει να προσφέρει κάτι σημαντικό στο σύνολο της κοινωνίας.![]()
Σωστός εν μέρει, αλλά και πάλι χρησιμοποίησε το "Είμαι πούστης" για να δώσει βάρος σε αυτό που έλεγε.
Δηλαδή αν το έλεγε ένας στρέητ αυτό θα τον κράζανε, αλλά επειδή ήταν πούστης τον επικροτούμε.
Δηλαδή πάλι ψωλές στον κώλο για να πάει μπροστά χρησιμοποίησε.
![]()