bytheway
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2022
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 1.431
Mr Horny is coming!Ρώτησα ήδη αν θα βρίσκετε την άλλη βδομάδα Αθήνα , αλλά δεν ξέρουν ακόμα …
Mr Horny is coming!Ρώτησα ήδη αν θα βρίσκετε την άλλη βδομάδα Αθήνα , αλλά δεν ξέρουν ακόμα …
σε καβλώνουν οι τιμές εσένα .....Ρώτησα ήδη αν θα βρίσκετε την άλλη βδομάδα Αθήνα , αλλά δεν ξέρουν ακόμα …
Αποτύπωσα την σκέψη μου στο άλλο νήμα ξεκάθαρα …σε καβλώνουν οι τιμές εσένα .....
Ρώτησα ήδη αν θα βρίσκετε την άλλη βδομάδα Αθήνα , αλλά δεν ξέρουν ακόμα …
δεν σε μάλωσα ....Αποτύπωσα την σκέψη μου στο άλλο νήμα ξεκάθαρα …
No offence taken .δεν σε μάλωσα ....
γιατί να παρεξηγηθείς .... 250 , τα έχεις και τα δίνεις .... τι θα πούνε οι άλλοι , στα παπάρια σου ..... ενημέρωσέ με μόλις έρθει η εστεμμένηNo offence taken .
Ίσως να ακούστηκε , πιο αυστηρό απ ότι το είχα στο μυαλό μου .
Δεν ήταν ο σκοπός μου .
Δεν σε παρεξηγώ τόσα μου έχεις σουρει χαχαχα .
Να πω την αλήθεια ισχύει ότι έγραψα στο άλλο νήμα αλλά αυτή η φωτό με τις ζαρντιερες στο κλαμπ με έκανε να θολώσω χααχα
Δυστυχώς δεν θα ξαναέρθει …γιατί να παρεξηγηθείς .... 250 , τα έχεις και τα δίνεις .... τι θα πούνε οι άλλοι , στα παπάρια σου ..... ενημέρωσέ με μόλις έρθει η εστεμμένη![]()
Πας καλά; Συγκρίνεις την πελαγίσια τσιπούρα με το τσουλί; σαφώς η τσιπούρα προηγείται δαγκωτό!Δυστυχώς δεν θα ξαναέρθει …
Μακάρι να ξαναέρθει .
Μην μου το θυμίζεις είναι διακοπές .
Εχω να φάω κάτι τσιπούρες πελαγίσιες το βράδυ παραγγελία ,και δεν θα έχω όρεξη …
Στο θέμα μας , περιμένουμε το μεγάλο όνομα από το glamour να σκάσει τώρα τον Αύγουστο να ξεχαστούμε …
Η αλήθεια είναι όταν βλέπω το κίτρινο πτερύγιο από πάνω , και την τσιπούρα αεροδυναμική και ντούρα κάτι παθαίνω …Πας καλά; Συγκρίνεις την πελαγίσια τσιπούρα με το τσουλί; σαφώς η τσιπούρα προηγείται δαγκωτό!
και 500 να εκανε καποιοι θα δοκιμαζαν αλλα μαλλον δεν θα το μαθαιναμε ποτε!Κωλος 24 καρατια![]()
είσαι εκτός θέματος τσοντόπουλε ....σε περίμενα πως κ πως να εμφανιστείς στο νήμα κ εσύ μου γράφεις για τσιπούρες ..Η αλήθεια είναι όταν βλέπω το κίτρινο πτερύγιο από πάνω , και την τσιπούρα αεροδυναμική και ντούρα κάτι παθαίνω …
Νταξει δεν συγκρίνεται και με τον ροφό που χτύπησα προχθές αλλά σίγουρα άλλη τιμή το ένα άλλη το άλλο .
Με τόσα ψάρια που διαβάζω πεθύμησα μπαρμπούνιαείσαι εκτός θέματος τσοντόπουλε ....σε περίμενα πως κ πως να εμφανιστείς στο νήμα κ εσύ μου γράφεις για τσιπούρες ..![]()
Γαλλία!...όχι και γερομπισμπίκης ρε...
...θα σας το φέρω το κορίτσι...δεν θα το παντρευτώ...
...απλά ζήλεψα που ο πούστης ο Voskos γύρισε από την Ελβετία...έφερε πίσω την Ketrin...και πήρε την Mavie για δεύτερο ταξίδι στο καπάκι!!!...![]()
Πάτησε likeΟ Mr Horny σχόλασε για σήμερα ή είναι ακόμη online;
Μάλλον πρώτη φοράΚαλησπέρα,γνωριζει καποιος εαν αυτή η κοπέλα εχει ξαναέρθει παλαιότερα ή είναι πρώτη φόρα που έρχεται;