Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (17 μέλη και 291 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
64
Like
5.532
Πόντοι
7.621
περασμα πριν απο κανα δυο βδομαδες με μαγια αλκαμενουσ...χτυπημα πορτας στα 9 λεπτα ..ενω επικρατουσε απολυτη ερημια{μεσημερι}..και μεσα 6/10 επιεικώς.
επισης με ιζαμπελα φιλλιπιδου11...ωραιο μιλφ, αλλα μεσα μουφα ..ισα ισα την βαση.
H Ιζαμπέλα είναι η Ανέτα
από διδύμου; Την είχα δει φιλιπιδου αλλά δεν συγκράτησα όνομα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
H Ιζαμπέλα είναι η Ανέτα
από διδύμου; Την είχα δει φιλιπιδου αλλά δεν συγκράτησα όνομα
Η Σάρα στο Φιλιππίδου 11 ισόγειο είναι η Αννέτα από Δ22. Είχε κάνει κ ένα μικρό πέρασμα από τα Λιοσίων 73 ως Μέρλιν.

Τελευταία τροποποίηση:

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446
θα είχα κάνει κίνηση να την ρωτήσω, τελευταίο χρόνο μη σου πω ενάμιση χρόνο, έχω φάει τρελό μπουλινγκ στα μπουρδέλα που πλέον πάω τόσο μα τόσο συγκρατημένος...και δεν έχω κάνει κάτι να πεις...ούτε είμαι μικρό παιδί ούτε χτεσινός, ούτε χαζός...έχω προτείνει έξτρα πράγματα με αντίτιμο με ευγενικό τρόπο και παρολίγο να με δείρουν, μου έχουν πει ότι "η κοπέλα δεν περνάει μαζί σου γιατι πας και με άλλες", μια άλλη δεν πέρασε μαζί μου γιατί δεν κάθησα στη φίλη της, μου έφεραν μια φορά δύο "νταβάδες" ο Θεός να τους κάνει, δεν έκανα κάτι παρόλο που σαν άτομο έχω πολλούς μα πολλούς τρόπους να αμυνθώ/επιβληθω, η άλλη δεν περνούσε μαζί μου γιατί γουστάρει που την γαμουσα αλλά ζήλευε ο γκόμενος και κάνα δυο άλλα τέτοια σκηνικά, μιλάμε είναι σα να χω φάει ΜΟΥΤΖΑ! Μετά διαβάζω καμιά φορά τι κάνει πότε ο ένας κ πότε ο άλλος και πως να το κάνουμε, παιδί είμαι και γω, χαλιεμαι! Απλά ελπίζω να ναι κακό φεγγάρι και να περάσει
Μύστη, μου φαίνεται ότι σε έχω πετύχει σε φάση τραμπούκας από μποτάνα! Εμφανισιακά είσαι γυμνασμένος με μακριά μαλλιά? :rockon:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.505
Πόντοι
1.056
Επιτέλους έφτασε η μπύρα των μπουρδελιάριδων...

1000006486.jpg

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
Μύστη, μου φαίνεται ότι σε έχω πετύχει σε φάση τραμπούκας από μποτάνα! Εμφανισιακά είσαι γυμνασμένος με μακριά μαλλιά? :rockon:
να σου πω πως ειμαι χωρίς πλάκα...σαν Βιν Ντίζελ προφανώς λιγότερο φουσκωτος με τατού.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.602
Πόντοι
1.326
Πού εξαφανιστήκατε ρε μπουρδελιάρηδες; Η φώτο τραβηγμένη πριν λίγο.
Απόλυτη νέκρα στη Φυλής, μόνο λάθρο έβλεπα να μπαινοβγαίνουν στα σπιτάκια μας, φαίνεται πως η ζέστη σας σκότωσε τις καύλες.
Πήγα στοχευμένα και ξέδωσα σε ένα ψιλοστανταράκι. Τα κορμιά μας ήταν γεμάτα ιδρώτα όμως αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ :smiling-face-with-heart-eyes:

Συνημμένα

• 1 - Copy.jpg
    1 - Copy.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 21

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.780
Πόντοι
7.446
να σου πω πως ειμαι χωρίς πλάκα...σαν Βιν Ντίζελ προφανώς λιγότερο φουσκωτος με τατού.
Ρισπεκτ μύστη μου! Εγώ συνήθως κατεβαίνω στην πιάτσα με μπλούζα που έχει τυπωμένο το άβαταρ μου. Για να ξέρουν οι μποτάνες τί τους περιμένει! :rockon:

Αν σε πετύχω, θα χαρώ να τα πούμε. :hi:

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
Ρισπεκτ μύστη μου! Εγώ συνήθως κατεβαίνω στην πιάτσα με μπλούζα που έχει τυπωμένο το άβαταρ μου. Για να ξέρουν οι μποτάνες τί τους περιμένει! :rockon:

Αν σε πετύχω, θα χαρώ να τα πούμε. :hi:
με χαρά οπότε θες!

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.798
Πόντοι
34.948
Αν οντως μοιαζεις ετσι τοτε οι πουτανες θα σε περνανε για επιδοξο νταβατζη εξ'ου και ολα αυτα τα σκηνικα....Ρεσπεκτ και απο μενα!

Τελευταία τροποποίηση:

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
Αν οντως μοιαζεις ετσι τοτε οι πουτανες θα σε περνανε για επιδοξο νταβατζη εξ'ου και ολα αυτα τα σκηνικα....
το χω σκεφτεί, αλλά επειδή δεν είμαι πλέμπα, και το πτυχίο μου το χω, οκ όχι κάτι τρελό, και τις γλώσσες μου τις μιλάω κτλ, ναι ΔΕΝ είμαι Άγιος αλλά δεν μοιάζω σαν τριτοκοσμικός νταης που ψάχνεται! Πιο πολύ πιστεύω πως έγινε αυτό που λέμε...παραγνωριστηκαμε...Έπαψε το πουτανα/πελάτης/μαγαζι λίγο έως πολυ συν την κακία την ώρα συν δεν ξέρω και γω τι

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
9
Like
13.210
Πόντοι
3.236
Πού εξαφανιστήκατε ρε μπουρδελιάρηδες; Η φώτο τραβηγμένη πριν λίγο.
Απόλυτη νέκρα στη Φυλής, μόνο λάθρο έβλεπα να μπαινοβγαίνουν στα σπιτάκια μας, φαίνεται πως η ζέστη σας σκότωσε τις καύλες.
Πήγα στοχευμένα και ξέδωσα σε ένα ψιλοστανταράκι. Τα κορμιά μας ήταν γεμάτα ιδρώτα όμως αυτό με καύλωσε ακόμα πιο πολύ :smiling-face-with-heart-eyes:
Ξεροχύνουμε με ιδρώτα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom