ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.220
- Πόντοι
- 3.506
Αυστηρά για μερακλήδες
ξεροχυσα με τελευταία φωτό
έλα μαν με το χέρι στη καρδιά. στις πρώτες φωτό με τα πατσοκοιλια δεν κάνει οκ μαζί σου. στις επόμενες φωτό όμως με το μπραζιλ μπλουζάκι φαίνεται πιο σουλουπωμένη . έμπαινες σχολαστικά εκεί. στα τέσσερα πρώτα να τεντώσουν οι πέτσες και να βαράνε οι βυζαρες σαν μπάλες κατεδάφισης . να μιλάμε αλήθειεςσε εκανα ριπορτ τυπε
ελεος με τα μπαζα το παραχεσαμε
Και φαντάσου ότι υπάρχει ήδη νήμα για την συγκεκριμένη εδώ μέσασε εκανα ριπορτ τυπε
Έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Έχει χάσει κάποια κιλά και εστιάζει κυρίως στα βυζιά της (το δυνατό της σημείο).έλα μαν με το χέρι στη καρδιά. στις πρώτες φωτό με τα πατσοκοιλια δεν κάνει οκ μαζί σου. στις επόμενες φωτό όμως με το μπραζιλ μπλουζάκι φαίνεται πιο σουλουπωμένη . έμπαινες σχολαστικά εκεί. στα τέσσερα πρώτα να τεντώσουν οι πέτσες και να βαράνε οι βυζαρες σαν μπάλες κατεδάφισης . να μιλάμε αλήθειες![]()
το πατησα στην αναζητηση και δεν το βρηκα.Και φαντάσου ότι υπάρχει ήδη νήμα για την συγκεκριμένη εδώ μέσα
Αλεξία Κούβελα - bourdela.com forum
Ξέρεις και καλοτρως...Να ήμουν το παντελόνι...
![]()
Οι βυζολαγνοι κάνουν πολύ χειρότερες επιλογές από αυτήν..για το αισθητικό τους επίπεδο αυτή είναι αιθέρια ύπαρξη... μήπως κι αυτοί ζυγίζουν όσο δύο άνθρωποι με διψήφιο βάρος;σε εκανα ριπορτ τυπε
με το χερι στην καρδια, οι καλες της φωτος ειναι φωτοσοπαρισμενες μεχρι μεδουλι, με επαγγελματικο βαψιμο απο αμπιγιεζ μοντελων. Σε μια φωτο (brazil) ξεχασαν να κρυψουν επιμελως ολες τις ραγαδες, στις αλλες ομως δεν βλεπεις τιποτα...έλα μαν με το χέρι στη καρδιά. στις πρώτες φωτό με τα πατσοκοιλια δεν κάνει οκ μαζί σου. στις επόμενες φωτό όμως με το μπραζιλ μπλουζάκι φαίνεται πιο σουλουπωμένη . έμπαινες σχολαστικά εκεί. στα τέσσερα πρώτα να τεντώσουν οι πέτσες και να βαράνε οι βυζαρες σαν μπάλες κατεδάφισης . να μιλάμε αλήθειες![]()
πας Μπολιβαρ;με το χερι στην καρδια, οι καλες της φωτος ειναι φωτοσοπαρισμενες μεχρι μεδουλι, με επαγγελματικο βαψιμο απο αμπιγιεζ μοντελων. Σε μια φωτο (brazil) ξεχασαν να κρυψουν επιμελως ολες τις ραγαδες, στις αλλες ομως δεν βλεπεις τιποτα...
Εχει βυζαρες γιατι ετρωγε ολο το φαι της, και τον μεσο χοντρομπαλα του μπου να παρουμε, ενα δυαρακι βυζι θα το χει
Ρε φιλε ειναι σα λουκουμας, εχει μαπα πιτμπουλ, ουτε τα ωραια ματια δεν το σωζουν... Ας μην ζουσαμε στην εποχη του inclusivity που βαφτιζουν τις χοντρες μοντελα, τους στηδεςπου περηφανους και τις πορνες δυναμικες ανεξαρτητες γυναικες, και δεν θα ξεραμε καν για την υπαρξη του μπαζου.
![]()
Ουτε μοντελοπνιχτης ειμαι ουτε υπερανω, αλλα "σχολαστικα" δεν εμπαινα για κανενα λογο. Τωρα, σε καμια μεθυσμενη βραδυνη μπουρδελοτσαρκα μπορει να της εδινα 10-20 ευρω για σοδομισμα, το παραδεχομαι. Αν αυτο την κανει αξια θαυμασμου απο τον αντρικο πληθυσμο, παω πασο. Ειπαμε, να λιγουρευομαστε τα ωραια μουνια, οχι τα κατα φαντασιαν μοντελα που τρωνε ολη μερα σουβλακια και τα σαββατοβραδα με δυο ποτα και δυο κομπλιμεντα, τους τον δινεις στο στομα στις τουαλετες του μπολιβαρ![]()
περπατωνταςπας Μπολιβαρ;![]()
Εσενα τα μουτρα σου για Μπολιβαρ ειναι αθηνεζικη μαιμου....πας Μπολιβαρ;![]()
ΕΝΑ εχω να σου πω...Εσενα τα μουτρα σου για Μπολιβαρ ειναι αθηνεζικη μαιμου....
Γιαυτο εχεις παει σε ολα...γιατι καθε φορα που πηγαινες σε 1 μαγαζι σε διωχνανε... μετα αναγκαστικα πηγαινες σε αλλο....ΑΣΕ ρε πονηρε....ΕΝΑ εχω να σου πω...
σε ΟΛΑ εχω παει στην ΟΜΟΡΦΗ παραλιακη
υγ2 ΕΛΑ να σε γκιζερισουμε ΚΑΠΟΙΑ στιγμη
Έσφιγγες Αλεξία ?πας Μπολιβαρ;![]()