gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 12.509
- Πόντοι
- 7.415
Πάω, να σου φέρω κάτι; Κάνα χταπόδι, κάνα σαργουδακι;Οταν θα χρειαστώ μαθήματα Ελληνικά θα πω στο Χορνυ, πήγαινε για ψάρεμα...
Πάω, να σου φέρω κάτι; Κάνα χταπόδι, κάνα σαργουδακι;Οταν θα χρειαστώ μαθήματα Ελληνικά θα πω στο Χορνυ, πήγαινε για ψάρεμα...
Πάω, να σου φέρω κάτι; Κάνα χταπόδι, κάνα σαργουδακι;
Μπλέξαμε τα μπούτια μας χορνυ, και μου έριξε χυλοπιτα το μωρό, με έστειλε για ψαρεμα....Δέν ἀπευθύνεται σέ σένα ! Σέ μένα ἀπευθύνεται...
προσεχως καλυτερα !!! χεχεΣήμερα διαθέσιμη από της 18:00! Τι κάνουν τα αγόρια μού?
Τέτοια στέλνεις και από βδομάδα που έρχομαι Ελλάδα θα ψάχνω να σε βρω πάλι…Σήμερα διαθέσιμη από της 18:00! Τι κάνουν τα αγόρια μού?
Σοφία??Διαθέσιμη. Δανάη Ισιδώρα Λολίτα Minaj Σταυρούλα ίσως και Νέμεσις
Το Σοφάκι είπαμε είναι Δ.Υ,Σοφία??
Και η Ρόξυ έφυγε,
βάλτε ένα stop ρε παιδιά η φέρτε νέο αίμα, Ελληνίδες φυσικά.
Μεταγραφη στο callgirls athensΗ Αθηνά γιατι εφύγε?
Έτσι ακριβώς. Εν τω μεταξύ ήταν και στο ντίβα όπως μου είχε πει και υπήρχε συνεννόηση γενικά. Δεν ξέρω τί έγινε και έφυγε, αλλά τέτοιο κρεβάτι ελάχιστες κάνουν.Τρελή απώλεια η Ρόξυ.
Όπως και η ΜΙΛΦαρα Δέσποινα, με τα βαρβατα, άγρια, balls deep πρωκτικα που έτρωγε!!!
Και η ΜελιναΚαι η Νίκη εφυγε
εχουμε παρει νουμερο και περιμενουμε στην ουρα....Σήμερα διαθέσιμη από της 18:00! Τι κάνουν τα αγόρια μού?
Σιγά σιγα φεύγουν τα βαριά ονόματαΤρελή απώλεια η Ρόξυ.
Όπως και η ΜΙΛΦαρα Δέσποινα, με τα βαρβατα, άγρια, balls deep πρωκτικα που έτρωγε!!!