Νομίζω εκτός από αυτή την Valentina ήταν και μια άλληΚαλησπέρα μάγκες έχουμε καμία άποψη για Vallentina Βραζιλιάνα;
Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά
Νομίζω εκτός από αυτή την Valentina ήταν και μια άλληΚαλησπέρα μάγκες έχουμε καμία άποψη για Vallentina Βραζιλιάνα;
Υπάρχει και μια άλλη βραζιλιάνα Valentina στο γραφείο ηΝομίζω εκτός από αυτή την Valentina ήταν και μια άλλη
Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά
Φαίνεται καυλιάρα, και ανοιχτόμυαλη. Χμμ
Σκεφτεσαι να πας ε?Φαίνεται καυλιάρα, και ανοιχτόμυαλη. Χμμ
Αν έχω όρεξη για έσκορτ, είναι μέσα στις επιλογέςΣκεφτεσαι να πας ε?
Δηλαδή τώρα τι θέλεις να πειςΑκριβώς! Και μάλιστα μια φορά στο Βέλγιο είχα βάλει 100€ παραπάνω χωρίς να το αντιληφθώ και επικοινώνησαν μαζί μου αυθημερόν για να μου το πουν και ότι ήδη δρομολόγησαν την επιστροφή τους. Σε 5 ημέρες (γιατί θέλει λίγο χρόνο μέσω του διατραπεζικού συστήματος) εμφανίστηκαν ξανά στον λογαριασμό της κάρτας μου ως πίστωση.
Επίσης ορισμένα δέχονται και κρυπτονομίσματα αλλά δεν έχω κάνει χρήση ακόμα και ούτε έχω μεγάλη εμπειρία.
Για μερακληδες![]()
...ξεκάβλωσα...
Τα μισά δηλαδή τα 80Ερώτηση: μια κοπέλα των 160 ευρώ πόσα τελικά παίρνει η ίδια την ώρα;
Οδηγός;Τα μισά δηλαδή τα 80
Μόνο αυτό μου έλειπε... ο οδηγός πάντως είναι ο πρώτος δάσκαλος τους στα ελληνικά. Από αυτόν μαθαίνουν την πρώτη ελληνική λέξη "μαλάκας"! Τσεκαρισμένο!Οδηγός;
Τα άλλα 80 τα μοιράζονται ένα πλήθος άνθρωποιΟδηγός;
Λόκαλ που θα συμπληρώσει εισόδημα, μάλλον στρίππερ…
Εχει! Ινκωλ δεν εχει,λογικα θα μενει με τις γατες της και δε θελει να τις ταραξει και να γλυφουν τα χυσιαΛόκαλ που θα συμπληρώσει εισόδημα, μάλλον στρίππερ…
Δεν έχει άουτκωλ
Την θέλω στο κρεβάτι μου
Λόκαλ που θα συμπληρώσει εισόδημα, μάλλον στρίππερ…
Δεν έχει άουτκωλ
Προς στιγμή τρόμαξα![]()
...ξεκάβλωσα...