Ο καναπές θυμιζει φυλης 54 πανωΌσοι μύστες αναγνωρίζουν αυτό κατευθείαν, σ' αυτή τη διαφήμιση, είναι πραγματικοί μπουρδελιάρηδες, μύστες, και τσαρκαδόροι!
![]()
Δε θα θεωρηθεί σπαμ, μιας και δε νομίζω να βολτάρει κανείς και να ενημερώσει τώρα στη ζέστη..![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Κατάθεση στην Αλίνα, Φυλής 109 κάτω, γνωστή και από το Φυλής 86. Η τσατσά ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό, αλλά η κοπέλα μέσα μου φόρεσε καπότα χωρίς να με ρωτήσει και όταν της είπα ότι προτιμώ ελεύθερο, αυτή επέμενε ότι δήθεν με καπότα κάνει καλύτερη πίπα. Στα υπόλοιπα της συνεδρίας δε θα αναφερθώ που γενικά ήταν μια μετριότητα. Απλά έχετε υπόψι σας ότι σε αυτό το σπιτάκι κοροϊδεύουν σχετικά με το πρόγραμμα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
Dsar263
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.614
- Πόντοι
- 19.386
Μεσημεριατικη τσαρκα με καυσωνα σημερα στο Μεταξι
Ιασωνος 36 επιτελους πετυχα την μιλφ Καρινα που με ειχε φαει η περιεργεια να δω πως ειναι...Κοντη Ουκρανεζα μιλφ με πιασιματα..κατι δεν μου αρεσε στον χαρακτηρα της, πηγα να φυγω εκεινη μου λεει στο καλο, επεμβαινει ο τσατσος και με πειθει τελικα να κανω το λαθος να περασω μαζι της....τι το θελα...πριν καν βγαλω το μποξερακι μου τσακωθηκαμε λεκτικα και την εδιωξα αμεσως...προς τιμην της παντως η ιδια ξαναμπηκε στο δωματιο να μου δωσει πισω το 10ευρω...
Συνεχεια στο Κολωνου 30Α ισογειο οπου πετυχα την Μαρινα ξανθια ρωσιδα μιλφ με ωραιο νορμαλ σωμα, περασα μαζι της με σχετικα καλες εντυπωσεις....μεγαλο της μειον οτι δεν μιλαει ελληνικα και αγγλικα οχι τοσο καλα...κατα τις 21:30 θα ξαναπαω στον ιδιο οικο μηπως πετυχω την αλλη ξανθια μιλφ την Ρουμανα Λαουρα
Ιασωνος 36 επιτελους πετυχα την μιλφ Καρινα που με ειχε φαει η περιεργεια να δω πως ειναι...Κοντη Ουκρανεζα μιλφ με πιασιματα..κατι δεν μου αρεσε στον χαρακτηρα της, πηγα να φυγω εκεινη μου λεει στο καλο, επεμβαινει ο τσατσος και με πειθει τελικα να κανω το λαθος να περασω μαζι της....τι το θελα...πριν καν βγαλω το μποξερακι μου τσακωθηκαμε λεκτικα και την εδιωξα αμεσως...προς τιμην της παντως η ιδια ξαναμπηκε στο δωματιο να μου δωσει πισω το 10ευρω...
Συνεχεια στο Κολωνου 30Α ισογειο οπου πετυχα την Μαρινα ξανθια ρωσιδα μιλφ με ωραιο νορμαλ σωμα, περασα μαζι της με σχετικα καλες εντυπωσεις....μεγαλο της μειον οτι δεν μιλαει ελληνικα και αγγλικα οχι τοσο καλα...κατα τις 21:30 θα ξαναπαω στον ιδιο οικο μηπως πετυχω την αλλη ξανθια μιλφ την Ρουμανα Λαουρα
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 52.782
- Πόντοι
- 36.228
Κι εμένα δεν μου άρεσε το στυλ της στο σαλόνι και δεν πέρασα.Ιασωνος 36 επιτελους πετυχα την μιλφ Καρινα που με ειχε φαει η περιεργεια να δω πως ειναι...Κοντη Ουκρανεζα μιλφ με πιασιματα..κατι δεν μου αρεσε στον χαρακτηρα της, πηγα να φυγω εκεινη μου λεει στο καλο, επεμβαινει ο τσατσος και με πειθει τελικα να κανω το λαθος να περασω μαζι της....τι το θελα...πριν καν βγαλω το μποξερακι μου τσακωθηκαμε λεκτικα και την εδιωξα αμεσως...προς τιμην της παντως η ιδια ξαναμπηκε στο δωματιο να μου δωσει πισω το 10ευρω...
Τελικά γλίτωσα...
Είναι νευρική αυτή και τσακωθηκατε; Τί σου είπε;Μεσημεριατικη τσαρκα με καυσωνα σημερα στο Μεταξι
Ήταν να πάω..Την ειχα δει αλλά δεν μπηκα.
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς αν η Πάολα βρίσκεται στο Κολωνού 48 και τι βάρδια?
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 237
- Like
- 29.356
- Πόντοι
- 32.758
Έως τις 17:00Ξέρει κανείς αν η Πάολα βρίσκεται στο Κολωνού 48 και τι βάρδια?
Μα γιατι σας φαινετε περιεργο? Μονο γι αυτους κανουν!Έχεις δίκιο έχουν μαζευτεί οι βρωμιαρηδες. Εγώ όπου βλέπω αλλοδαπούς φεύγω.σιγα μην πάω στα ίδια σεντόνια που ξαπλώνουν αυτοί εμετός μου έρχεται μόνο στη σκέψη
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Η βόμβα έσκασε, αλλά, δεν έχω λεπτομέρειες ακόμα, σε λίγο.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Τωρα live, Κ48Α Λαϊκό προσκύνημα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, Νικόλ και Σοφία.
Ι27 Ναταλία, φεύγει από βδομάδα είπε.
Ι27 Ναταλία, φεύγει από βδομάδα είπε.
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 52.782
- Πόντοι
- 36.228
Αυτή την ώρα 

Χωματιανού 11 ισόγειο Άννα
Χωματιανού 11 όροφος Αλίσα η ξανθιά κοντούλα μιλφ από τον ισόγειο οίκο κ παλιότερα Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Βέργας 7 ισόγειο Αλεξάνδρα
Βέργας 7 υπόγα Ντίνα με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 2 Νικόλ ξανθιά αδύνατη Μολδαβή μιλφ, ομορφούλα. Είναι η Λίζα από Βέργας 3, που έχω γράψει κριτική
Βέργας 3 Ναταλί, Γκλόρια κ Ειρήνη μελαχρινό κάπως "βουκολικό" μιλφ. Αδιάφορες όλες, με ελεύθερη φλογέρα.
Το σπίτι ερείπιο στη Βέργας
Στροφή...
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Νικόλ πορνοδασκάλα κ Ιζαμπέλα λατίνα με πλαστικά βυζιά κ κωλομέρια. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Φιλιππίδου 11 όροφος Ναταλία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα, Λούνα λατίνα κ Μπέλλα λατίνα με πιασίματα, εντελώς αδιάφορη. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Χωματιανού 11 ισόγειο Άννα
Χωματιανού 11 όροφος Αλίσα η ξανθιά κοντούλα μιλφ από τον ισόγειο οίκο κ παλιότερα Βέργας. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Βέργας 7 ισόγειο Αλεξάνδρα
Βέργας 7 υπόγα Ντίνα με ελεύθερη φλογέρα
Βέργας 2 Νικόλ ξανθιά αδύνατη Μολδαβή μιλφ, ομορφούλα. Είναι η Λίζα από Βέργας 3, που έχω γράψει κριτική
Βέργας 3 Ναταλί, Γκλόρια κ Ειρήνη μελαχρινό κάπως "βουκολικό" μιλφ. Αδιάφορες όλες, με ελεύθερη φλογέρα.
Το σπίτι ερείπιο στη Βέργας
Στροφή...
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Νικόλ πορνοδασκάλα κ Ιζαμπέλα λατίνα με πλαστικά βυζιά κ κωλομέρια. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Φιλιππίδου 11 όροφος Ναταλία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα, Λούνα λατίνα κ Μπέλλα λατίνα με πιασίματα, εντελώς αδιάφορη. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 530
- Πόντοι
- 81
Για πες...Η βόμβα έσκασε, αλλά, δεν έχω λεπτομέρειες ακόμα, σε λίγο.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Ι37, η βόμβα Άννα (Κάμη) με απλό +69 , δεν κανει κατι έξτρα, είπε.
Bonus προσπάθεια στο bread factory να καυλαντίσω ενα πολύ όμορφο ξανθό με κολλητο τζιν , πήρα ταρχιδια μου , γέλασε αλλά μου το έκοψε.
Bonus προσπάθεια στο bread factory να καυλαντίσω ενα πολύ όμορφο ξανθό με κολλητο τζιν , πήρα ταρχιδια μου , γέλασε αλλά μου το έκοψε.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
Του κωλου τα εννιαμερα...Ι37, η βόμβα Άννα (Κάμη) με απλό +69 , δεν κανει κατι έξτρα, είπε.
(ηταν οντως ~9 ημερες)

n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.986
- Πόντοι
- 47.170
Μαζί με Καρίνα και ΒανέσαΙ37, η βόμβα Άννα (Κάμη) με απλό +69 , δεν κανει κατι έξτρα, είπε.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Μόνη της ήταν όταν πέρασα, Καρίνα ποια είναι ?Μαζί με Καρίνα και Βανέσα
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
Πηρα από λίγο πήρα Φυλής 86α Κατερίνα Ρωσίδα, δεν ήταν κακή επιλογή, συνέχισα τη βόλτα και Φιλιππίδου πέτυχα μια Ιζαμπελλα φουλ της Σιλικόνης όπου η τσατσά ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα! Μιας και είχα γαμησει πιο πριν, είχε κόσμο το σαλόνι, είχε και σερί δωμάτια μαλακια μου μεν μα δεν ζήτησα διευκρινήσεις και εφυγα...Δηλαδή η Ιζαμπελλα κάνει κωλο? Ξέρει κανείς? ΟΚ ΑΚΥΡΟ μόλις διάβασα κριτική, ναι δίνει κωλο
Τελευταία τροποποίηση:
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.784
- Πόντοι
- 1.336
Τώρα σε μία καταγραφή μου βλέπω ρώτησε το ίδιο ένας την τσατσά και απάντησε ότι «περιλαμβάνει τα πάντα, και πωπό και όλα αυτά»Φιλιππίδου πέτυχα μια Ιζαμπελλα φουλ της Σιλικόνης όπου η τσατσά ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα! Μιας και είχα γαμησει πιο πριν, είχε κόσμο το σαλόνι, είχε και σερί δωμάτια μαλακια μου μεν μα δεν ζήτησα διευκρινήσεις και εφυγα...Δηλαδή η Ιζαμπελλα κάνει κωλο? Ξέρει κανείς?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.986
- Πόντοι
- 47.170
Η παχουλη με τις βυζάρες που δουλεύει μαζί με τη Βανέσα.Μόνη της ήταν όταν πέρασα, Καρίνα ποια είναι ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις