Νέα

Δεν μπορώ να τελειώσω με στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elafromialos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
E

Elafromialos

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
31
Πόντοι
0
Tο πεος μου εχει αρκετα χοντρο και μεγαλο κεφαλι (το μισο πεος ειναι κεφαλι) και ειτε εχω στυση ειτε οχι το πετσακι μενει κατω. μπορω να το καλυψω μον οαν καπως το τραβηξω προσεχτικα οταν ειναι χωρις στυση.

Ο ιατρος που το ειδε μου ειπε οτι ΔΕΝ εχω φιμωση.

Σχετικα με το κεφαλη παρατηρω οτι οντως οσο πιο σκληρο γινεται τοσο και πιο αναισθητο γινεται. Γενικα, ευχαριστηση νιωθω στον χαλινό και στον κορμο του πέους. Στο κεφάλι δεν αισθάνομαι κάτι. Δηλαδή, για να ολοκληρωσω πρεπει να υπάρξει τριβή στο χαλινό και στον κορμό αλλιως τιποτα. Το κεφάλι μου φαίνεται αναίσθητο και αμα υπάρξει παραπανω πίεση απλα ξαφνικά νιώθω πίεση/πονο οποτε δεν ειναι θέμα να ασκηθει πίεση σε καμια περιπτωση.

Αυτος ειναι και ο λογος που παντα στο σεξ τελειωνα καποιες φορες μετα απο 1.30 ωρα. Τα εχω πει σε ιατρους αυτα (ουρολογους) αλλα μου λενε απλα οτι ειναι ψυχολογικο.

Αποφασισα να παω σε studio γιατι λογω αποχης απο το σεξ λογω καταθλιψης κλπ ήθελα λιγο να ξαναθυμηθω.

Δεν ξερω αν το οτι έχω συνέχεια κατεβασμενο το πετσακι ακόμη και οταν ειναι χαλαρο το πεος μηπως εχει παθει αναισθησια το οτι ειναι ακαλυπτο εδω και πόσα χρόνια. Βεβαια με αυτη τη λογικη θα δυσκολευονταν και αυτοι που εχουν κανει περιτομη.

Παντως οταν ειναι σε στυση το πετσακι δεν μπορει να ανεβοκατεβει ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση. ΑΚΟΜΗ και στον αυνανισμο θελει το πετσακι καπως να περαστει πανω απο το κεφαλι και να κατεβαινει προσεχτικα μεχρι ενα οριο αλλιως μετα μαγκωνει λιγο κατω απο το κεφαλι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Tο πεος μου εχει αρκετα χοντρο και μεγαλο κεφαλι (το μισο πεος ειναι κεφαλι) και ειτε εχω στυση ειτε οχι το πετσακι μενει κατω. μπορω να το καλυψω μον οαν καπως το τραβηξω προσεχτικα οταν ειναι χωρις στυση.

Ο ιατρος που το ειδε μου ειπε οτι ΔΕΝ εχω φιμωση.

Σχετικα με το κεφαλη παρατηρω οτι οντως οσο πιο σκληρο γινεται τοσο και πιο αναισθητο γινεται. Γενικα, ευχαριστηση νιωθω στον χαλινό και στον κορμο του πέους. Στο κεφάλι δεν αισθάνομαι κάτι. Δηλαδή, για να ολοκληρωσω πρεπει να υπάρξει τριβή στο χαλινό και στον κορμό αλλιως τιποτα. Το κεφάλι μου φαίνεται αναίσθητο και αμα υπάρξει παραπανω πίεση απλα ξαφνικά νιώθω πίεση/πονο οποτε δεν ειναι θέμα να ασκηθει πίεση σε καμια περιπτωση.

Αυτος ειναι και ο λογος που παντα στο σεξ τελειωνα καποιες φορες μετα απο 1.30 ωρα. Τα εχω πει σε ιατρους αυτα (ουρολογους) αλλα μου λενε απλα οτι ειναι ψυχολογικο.

Αποφασισα να παω σε studio γιατι λογω αποχης απο το σεξ λογω καταθλιψης κλπ ήθελα λιγο να ξαναθυμηθω.

Δεν ξερω αν το οτι έχω συνέχεια κατεβασμενο το πετσακι ακόμη και οταν ειναι χαλαρο το πεος μηπως εχει παθει αναισθησια το οτι ειναι ακαλυπτο εδω και πόσα χρόνια. Βεβαια με αυτη τη λογικη θα δυσκολευονταν και αυτοι που εχουν κανει περιτομη.

Παντως οταν ειναι σε στυση το πετσακι δεν μπορει να ανεβοκατεβει ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση. ΑΚΟΜΗ και στον αυνανισμο θελει το πετσακι καπως να περαστει πανω απο το κεφαλι και να κατεβαινει προσεχτικα μεχρι ενα οριο αλλιως μετα μαγκωνει λιγο κατω απο το κεφαλι.
φυσικα και η περιτομη μειωνει την ευαισθησια...

ο χαλινος ειναι το κουμπι της αισθησης συμφωνα με ολους τους ουρολογους. εσυ τι νομιζες? η βαλανος?

(για τον πουτσο συζητηση)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.290
Πόντοι
10.656
Tο πεος μου εχει αρκετα χοντρο και μεγαλο κεφαλι (το μισο πεος ειναι κεφαλι)
καπως ετσι ειναι τυπε; :coffee:

1752928404794.png

εισαι σιγουρος οτι ειναι το πουλι σου και δεν εχει φυτρωσει κανα μανιταρι εκει; :confused: νερο να του ριχνεις μην μαραθει

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.982
Πόντοι
7.046

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
139
Like
9.003
Πόντοι
24.586
Αύριο έπρεπε να το γράψεις....

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
20
Like
2.131
Πόντοι
2.471
Πιο μικρός περίμενα πως και πως την πίπα. Και καύλωνα και έχυνα έτσι. Τώρα (προς τα 40) απλά το δέχομαι και το απόλαμβάνω για 3-4 λεπτά και μου φαινεται αδιαφορο. Θελω πως και πως να γαμήσω.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.453
Πόντοι
496
Πιο μικρός περίμενα πως και πως την πίπα. Και καύλωνα και έχυνα έτσι. Τώρα (προς τα 40) απλά το δέχομαι και το απόλαμβάνω για 3-4 λεπτά και μου φαινεται αδιαφορο. Θελω πως και πως να γαμήσω.
Το ίδιο. Ειδικά αν η άλλη δεν το κατέχει με την πίπα.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
911
Πόντοι
81
Έχω πάει σε 2-3 ιατρούς μου λένε ότι δεν έχω κάποιο θέμα και ότι είνςο ψυχολογικό.

Να πω κάτι για το πέος μου.

Έχει αρκετά χοντρό και μεγάλο κεφάλι. Η ηδονή έρχεται κυρίως στο κάτω μέρο που είναι η βλέννα και στον κορμό του πέους.

Στο κεφάλι δεν αίσθανομαι τίποτα και οριακά νομίζω δεν έχω τελείωσει ποτέ με στοματικό.

Ακόμη και το σεξ μου φαίνεται αρκετά δύσκολο για να τελειώσω.

Κυρίως γιατί δεν υπάρχει ηδονή στο γυμνό κεφάλι του πέους παρα μόνο στον κορμό και στο σημείο που είναι η βλέννα

Δηλαδη κατα κάποοιο τρόπο όπου υπάρχει δέρμα. Δηλαδή στο κεφάλι πχ κοντά στην ουρήθρα που είναι ακάλυπτο, δεν αισθάνομαι τίποτα.
Πήγαινε στο central spa massageνα σου πάρει πίπα η Ρούλα και μετά έλα πες μου αν χύσει η όχι!!

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
680
Πόντοι
81

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
5.479
Πόντοι
6.147

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος είναι ένας τυπαίος, που τώρα εμφανίζεται ως "Επισκέπτης", ίσως έχει διαγράψει το προφίλ και οποίος όπως δείχνουν τα μηνύματα στο φόρουμ που παρέθεσες είχε γράψει το:

"ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!"

Από τότε βγάλανε εδώ τα μέλη ότι επρόκειτο για τον "Νόμο του Picker".

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
ειναι ο Malcom Χ των μπουρδελιαρηδων…..
Μυθικη μορφη αμφιλεγομενης αξιας.
Αλλα μορφη.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
είναι αλήθεια ότι μερικές εργαζόμενες κάνουν τραγική πίπα, τόσο χάλια που δεν θα την έκανε έτσι ούτε άβγαλτη κοπελίτσα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
ειναι ο Malcom Χ των μπουρδελιαρηδων…..
Μυθικη μορφη αμφιλεγομενης αξιας.
Αλλα μορφη.
Μάλιστα ο Πίκερ.
Ωστόσο είναι εξαφανισμένος. Δεν υπάρχει. Μάλλον θα παράτησε το φόρουμ ή μπορεί και να παντρεύτηκε, ποιός ξέρει. Ευχόμαστε να είναι μόνο καλά όπως καλά να είναι όλοι.

Συνήθως τέτοιοι που μιλάνε με "απολυτότητες" πάνε και την πατάνε και κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.355
Πόντοι
6.236
Καλημερα Φιλε Ωριων...σε περιεργο σπιτακι τον στελνεις βρε Διαολε????
Καλημέρα, φίλε μου. Τι το περίεργο έχει δηλαδή; Εγώ μόνο για έναν "ταλαντούχο" τσάτσο έχω διαβάσει εδώ.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.331
Πόντοι
1.056
Καλημέρα, φίλε μου. Τι το περίεργο έχει δηλαδή; Εγώ μόνο για έναν "ταλαντούχο" τσάτσο έχω διαβάσει εδώ.
Ωριωννννννννν!!!!!!στην πουτανα δεν κανουν πουτανιες....!!!!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
@csharp6969 , μήπως ο συμπαθής νηματοθέτης πρέπει να πάει Φυλής 99 και να πληρώσει με 20€;
Αγαπητέ Ωρίωνα στη Φυλής δεν νομίζω να πηγαίνει 20 ευρώ το μαλλί. Νομίζω ξεκινάνε από 30 αν δεν κάνω λάθος. Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom