Νέα

Δεν μπορώ να τελειώσω με στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elafromialos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
τι 1-2 φορες ρε τυπε στις 10 μερες, αν δε γαμαει ο αλλος καθε 3 μερες ονειρωξη θα εχει με τοσο στερηση! μετα θα μας γραφει για τα @@ του που εγιναν μπλε η θα μαθουμε στις ειδησεις οτι βιασε καμια.

θες να αποκτησει και προστατη?

καθε βραδυ αδειασμα για να τον παιρνει και ο υπνος...
Ναι σε πρώτη φάση ... καλό είναι η μαλακία να μειωθεί σε ... μονοψήφιο ημερησίως ......

Μετά από 48 ώρες αγάμητος ... κι εγώ μπορεί να γάμαγα μπρίζες .... ίσως και τριφασικές.

zeronas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Κριτικές
8
Like
401
Πόντοι
280
Έχω πάει σε 2-3 ιατρούς μου λένε ότι δεν έχω κάποιο θέμα και ότι είνςο ψυχολογικό.

Να πω κάτι για το πέος μου.

Έχει αρκετά χοντρό και μεγάλο κεφάλι. Η ηδονή έρχεται κυρίως στο κάτω μέρο που είναι η βλέννα και στον κορμό του πέους.

Στο κεφάλι δεν αίσθανομαι τίποτα και οριακά νομίζω δεν έχω τελείωσει ποτέ με στοματικό.

Ακόμη και το σεξ μου φαίνεται αρκετά δύσκολο για να τελειώσω.

Κυρίως γιατί δεν υπάρχει ηδονή στο γυμνό κεφάλι του πέους παρα μόνο στον κορμό και στο σημείο που είναι η βλέννα

Δηλαδη κατα κάποοιο τρόπο όπου υπάρχει δέρμα. Δηλαδή στο κεφάλι πχ κοντά στην ουρήθρα που είναι ακάλυπτο, δεν αισθάνομαι τίποτα.
Αν δεν αισθάνεσαι στο κεφάλι τίποτα πως δεν έχεις θέμα; Τι γιατροί είναι αυτοί που πας;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.979
Πόντοι
216
Έχω πάει σε 2-3 ιατρούς μου λένε ότι δεν έχω κάποιο θέμα και ότι είνςο ψυχολογικό.

Έχει αρκετά χοντρό και μεγάλο κεφάλι. Η ηδονή έρχεται κυρίως στο κάτω μέρο που είναι η βλέννα και στον κορμό του πέους.

Στο κεφάλι δεν αίσθανομαι τίποτα και οριακά νομίζω δεν έχω τελείωσει ποτέ με στοματικό.

Κυρίως γιατί δεν υπάρχει ηδονή στο γυμνό κεφάλι του πέους παρα μόνο στον κορμό και στο σημείο που είναι η βλέννα

Δηλαδη κατα κάποοιο τρόπο όπου υπάρχει δέρμα. Δηλαδή στο κεφάλι πχ κοντά στην ουρήθρα που είναι ακάλυπτο, δεν αισθάνομαι τίποτα.
Τύπε ειναι μαρτύριο αυτό που περνάς. Η λύση ειναι νυστέρι, το κόβεις και ησυχάζεις :confused:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.067
Πόντοι
3.846
Τι να πρωτοκάνουν μόνο την Κυριακή
  • Θα πάνε εκκλησία
  • Θα παίξουν Στοίχημα
Ο ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μίλησε σωστά στη 2η σελίδα. Τι του λέτε (οι άλλοι όχι εσύ) για πιατσόβιες, πάτε καλά;
Αγχώθηκε για κάτι AIDS και τα ρέστα σε άλλο νήμα του.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
28.998
Πόντοι
15.446
  • Θα πάνε εκκλησία
  • Θα παίξουν Στοίχημα
Ο ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ μίλησε σωστά στη 2η σελίδα. Τι του λέτε (οι άλλοι όχι εσύ) για πιατσόβιες, πάτε καλά;
Nai, το θυμάμαι το άλλο νήμα ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑ :rockon:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
5.479
Πόντοι
6.147
Τυπε μου τραβα Διδύμου 18 στην Αλιονα και πες της ότι σε στέλνει ο Θεσσαλονικιος που πρώτα τη γαμαει και μετά κάθεται για την πίπα της. Με ευχαριστείς μετά

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
21
Like
2.679
Πόντοι
1.206
Τυπε μου τραβα Διδύμου 18 στην Αλιονα και πες της ότι σε στέλνει ο Θεσσαλονικιος που πρώτα τη γαμαει και μετά κάθεται για την πίπα της. Με ευχαριστείς μετά
Αυτός θα σε ευχαριστεί. Την Αλίονα δεν την κοβω ούτε αυτόν να ξανά δει ούτε εσένα

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.861
Πόντοι
201
Παίζει να είσαι ματιασμενος.... ρίξε ένα ξεμάτιασμα να δεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
συμφωνω παρολα αυτα οι περισσοτερες δε πιανουν καν τη βαση στην πιπα και ακομα και αν την πιανουν μπορει να μην ασχοληθουν πανω απο 2 λεπτα....
Σωστό κι αυτό. Θυμήθηκα εν τω μεταξύ το λεκτικό ενός τσάτσου σε μπουρδέλο κάπου το μακρινό 2008 στο Μεταξουργείο: "Ε, δεν είναι και για χόρταση..." Φαντάσου από τότε πόσο έχει πέσει η ποιότητα ακόμα και στη πίπα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
  • Θα πάνε εκκλησία
  • Θα παίξουν Στοίχημα
Στο άθλημα του πληρωμένου έρωτα αλλά και πέραν του πληρωμένου πρέπει να πετύχεις μια "μαγική" ισορροπία μεταξύ της "ασφάλειάς" σου (υγείας) και της καύλας. Αν κάτι από τα δύο υπερισχύσει του άλλου έχεις πρόβλημα.
Σε αυτό δυστυχώς βοηθάει μόνο η εμπειρία - εκτός αν κάποιος και στα 40 του εξακολουθεί να μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Εκεί πάω πάσο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Κάποιοι συμπολίτες μας, όπως ο δημιουργός του παρόντος νήματος, ο @Elafromialos μπορεί να μην κάνουν για σεξ πριν δουλέψουν με τον εαυτό τους, πολλώ δε μάλλον για πληρωμένο σεξ - που όλοι ξέρουμε πόσο έχει πέσει η ποιότητα του. Οι περισσότερες γυναίκες ιερόδουλες δεν είναι καλοί επαγγελματίες και σε βλέπουν σαν 50άρικο. Πλέον αυτό συμβαίνει και με τις τρανς παρεμπιπτόντως. Αυτός είναι και ο λόγος (ένας από τους πολλούς λόγους μάλλον) που ο πυρφορισμός στην εποχή μας βαράει κόφτη ακόμα και σε πολύ νεαρές ηλικίες...

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
28.998
Πόντοι
15.446

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος είναι ένας τυπαίος, που τώρα εμφανίζεται ως "Επισκέπτης", ίσως έχει διαγράψει το προφίλ και οποίος όπως δείχνουν τα μηνύματα στο φόρουμ που παρέθεσες είχε γράψει το:

"ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!"

Από τότε βγάλανε εδώ τα μέλη ότι επρόκειτο για τον "Νόμο του Picker".

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
2.018
Πόντοι
201
τι 1-2 φορες ρε τυπε στις 10 μερες, αν δε γαμαει ο αλλος καθε 3 μερες ονειρωξη θα εχει με τοσο στερηση! μετα θα μας γραφει για τα @@ του που εγιναν μπλε η θα μαθουμε στις ειδησεις οτι βιασε καμια.

θες να αποκτησει και προστατη?

καθε βραδυ αδειασμα για να τον παιρνει και ο υπνος...
το πήγες στο αντίθετο άκρο απευθείας.....

Δεν είπαμε να μην τον ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή του.
Μία ολιγοήμερη αποχή λέμε να κάνει ώστε να " ξεμπλοκάρει " ο εγκέφαλος από την ιδέα ότι χύνει μόνο μπροστά από οθόνη και την αίσθηση του χεριού του.

Όσο αφορά αυτό για προστάτη και υγεία ισχύει ότι κάνει καλό η εκσπερμάτωση.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636

Μία ολιγοήμερη αποχή λέμε να κάνει ώστε να " ξεμπλοκάρει " ο εγκέφαλος από την ιδέα ότι χύνει μόνο μπροστά από οθόνη και την αίσθηση του χεριού του.

Εγώ προτείνω και περισσότερες μέρες να απέχει...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636

Εγώ προτείνω και περισσότερες μέρες να απέχει...
δε ξερω τυποι απο το 100 στο 0 δε πας με αποτομο φρεναρισμα γιατι μπορει να βρεθεις εκτος δρομου...

δεν ειναι τσιγαρο το οποιο παλι καλυτερα να μειωνεις σταδιακα παρα μαχαιρι...

θα παθει κανα σοκ ο οργανισμος του.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.811
Πόντοι
206

Λογικό τύπε , είσαι γκέουλας δεν στο είπε ο γιατρός ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom