geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 17.145
- Πόντοι
- 7.745
το φορεμα μας αρεσει, τα παπουτσια ομως δεν μας ξετρελαινουνΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
το φορεμα μας αρεσει, τα παπουτσια ομως δεν μας ξετρελαινουνΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Μην τα φορέσετε τοτεεετο φορεμα μας αρεσει, τα παπουτσια ομως δεν μας ξετρελαινουν![]()
Μέγας είσαι Ράφτη μουΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
ΟχιΣυγνωμη Που σου στελνω στο Νημα... Αλλα μετα απο αυτες της Φωτο !!!
Θα ηθελα να Ρωτησω !??..... Παρτουζες Κανεις ?? . Π.Χ 3 αντρες !
Ευχαριστω !!!!.........
Δόξα και τιμή στον πωλητή θα πω εγώ...Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Το Σεβομαι !!!! , Ευχαριστω !!!!!!!!........
Παρακαλώ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το Σεβομαι !!!! , Ευχαριστω !!!!!!!!........
Αστέρι το μωρό...Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Τι βλέπουν και σένα τα μάτια σου Άγιε; Έχουν εξοκείλει πλέον ως κοινωνία. Φτου να χαθούν οι σαρδανάπαλοι. Στο πυρ το εξώτερον οι κολασμένες ψυχές...Σόδομα και Γόμορρα...
Αυτά είναι διαβολικά πράγματα... Απεταξάμην την φωτό. Απεταξάμην την φωτό. Απεταξάμην την φωτό, φου, φου, φου, φτου, φτου, φτου![]()
Πολύ ωραίο ύφασμα εκπληκτικόΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Υπερβολές , είναι απλά distressed τόσο όσο το ένδυμαΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Ω ρε διάολε βραδιάτικα ,,,Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Οχι φυσικα καυλα εισαι σου παει πολυ...Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Δεν ξέρω τι να πω!!!Εφτασες το επίπεδο της καυλας σε άλλους γαλαξιες!!!Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Αννούλα φοράς τις Μπότες τώρα που είναι καλοκαίρι ;; Με αυτό το φόρεμα και κορδόνι θα με ενδιέφερε πολύ !!!Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Μην το επιστρέψεις, το ’κανες limited edition… Το φόρεμα ταιριάζει και αναδεικνύει απόλυτα στο κορμί σουΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()