Νέα

Δεν μπορώ να τελειώσω με στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elafromialos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.067
Πόντοι
3.846

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
μεταξυ του πονου και της χαμηλης αισθησης μετα τα 20 μου διαλεξα το δευτερο.

εξαχνωση χαλινου....

αλλαξε η στυση μου απο πετρα εγινε ενα κλικ πιο χαλαρη μιας και το πετσακι οταν τεντωνει παει αλυσιδωτα αλλα μιλαμε για πονο και δεν ειμαι του σαδομαζο. ενα μπουτσο ηθελα να ριχνω...

δε ξερω αν ειναι ψυχολογικο η οχι του τυπα γιατι οκ αυτος μπορει και να αγχωνεται οταν ειναι με ταναπου και να σφιγγεται...

στην πιπα βεβαια λιγες εχουν μαστερ και καταλαβαινουν που αντιδρας και που οχι

αμα δεν εχεις στομα να πεις τυπε "ετσι ετσι" για να καταλαβει αυτη οτι το κανει σωστα με τα δικα σου τα θελω μη περιμενεις να μαντεψει αν καθεσαι σαν τον αστερια....

κατα τα αλλα αν μπω και εγω σε κανενα πηγαδι με τζελ μπορει να τελειωσω δυσκολα αν με ξενερωνει η αλλη οποτε θες και την ψυχολογικη ωθηση της καβλας

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.255
Πόντοι
456
Ψυχολογικό είναι. Δηλαδή το φυσικό χύσιμο ή αλλιώς οι κατάλληλες προυποθέσεις για να χύσεις είναι στο μουνί. Όχι στο στόμα ή άλλα μέρη του σώματος. Άποψη μου είναι αυτή.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πάντως το πρόβλημα του νηματοθέτη δεν είναι και δα ασυνήθιστο. Πολλοί μπορεί να πέρασαν από τετοιες φάσεις - απλά ο συγκεκριμένος όπως έχω αντιληφθεί έχει σοβαρά φοβικά στοιχεία πάνω του - και αυτά λειτουργούν ως αναστολείς της όποιας καύλας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Ψυχολογικό είναι. Δηλαδή το φυσικό χύσιμο ή αλλιώς οι κατάλληλες προυποθέσεις για να χύσεις είναι στο μουνί. Όχι στο στόμα ή άλλα μέρη του σώματος. Άποψη μου είναι αυτή.
Η φυσιολογία διαμορφώνεται μέσω βιωμάτων και είναι ιδιαίτερα ρευστή όπως γνωρίζεις. Και η σεξουαλικότητα είναι τέρμα ρευστή. Διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζωή του κάθε ανθρώπου.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
889
Πόντοι
86
Πήγαινε στα μαυράκια στην Πατησίων
Για 5-10 € θα την έχεις 2 ώρες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.620
Πόντοι
2.636
Πήγαινε στα μαυράκια στην Πατησίων
Για 5-10 € θα την έχεις 2 ώρες
Ειδικά τέτοιες εποχές, και ειδικά για αυτόν τον άνθρωπο που έχει απίστευτη φοβία - το να πάει στα αραπάκια που λες είναι τελείως vivere pericolosamente... Εδώ δεν θα πήγαινα εγώ...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.900
Πόντοι
12.756
Ρε ΓΚΡ με τον ταρίφα θα σου έλθει σπίτι, αλλά θα με dm δίνοντας πλήρη στοιχεία και τηλέφωνο.
Είναι έμπιστος μην ανησυχείς, δεν τολμά να σκεφτεί την παραμικρή μαλακία :sunglasses:
ενταξει να τον εχεις πληρωμενο και αυτον και θα παραλαβω κανονικα:coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Δε ξέρω περίεργο νήμα. Σαν συνθηματικό δροσερών μου κάνει αλλά μπορεί να κάνω και λάθος δε θέλω να είμαι κακός

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
59.968
Πόντοι
41.813
Germany Deutschland GIF by Dritan Alsela Coffee

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Πάντως το πρόβλημα του νηματοθέτη δεν είναι και δα ασυνήθιστο. Πολλοί μπορεί να πέρασαν από τετοιες φάσεις - απλά ο συγκεκριμένος όπως έχω αντιληφθεί έχει σοβαρά φοβικά στοιχεία πάνω του - και αυτά λειτουργούν ως αναστολείς της όποιας καύλας.
συμφωνω παρολα αυτα οι περισσοτερες δε πιανουν καν τη βαση στην πιπα και ακομα και αν την πιανουν μπορει να μην ασχοληθουν πανω απο 2 λεπτα....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Έχω πάει σε 2-3 ιατρούς μου λένε ότι δεν έχω κάποιο θέμα και ότι είνςο ψυχολογικό.

Να πω κάτι για το πέος μου.

Έχει αρκετά χοντρό και μεγάλο κεφάλι. Η ηδονή έρχεται κυρίως στο κάτω μέρο που είναι η βλέννα και στον κορμό του πέους.

Στο κεφάλι δεν αίσθανομαι τίποτα και οριακά νομίζω δεν έχω τελείωσει ποτέ με στοματικό.

Ακόμη και το σεξ μου φαίνεται αρκετά δύσκολο για να τελειώσω.

Κυρίως γιατί δεν υπάρχει ηδονή στο γυμνό κεφάλι του πέους παρα μόνο στον κορμό και στο σημείο που είναι η βλέννα

Δηλαδη κατα κάποοιο τρόπο όπου υπάρχει δέρμα. Δηλαδή στο κεφάλι πχ κοντά στην ουρήθρα που είναι ακάλυπτο, δεν αισθάνομαι τίποτα.
Απαντάω θεωρώντας ότι λες την αλήθεια. Ένας άντρας που δεν έχει σωματικό πρόβλημα και ηλικία κάτω των 50 ετών, αν την βάλει σε κάποια τρύπα (μουνί, κώλο) θα χύσει, εκτός κι αν η γυναίκα είναι πανάσχημη, χοντρή, βρωμάει κλπ. Αυτός έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ταχύτητα, δύναμη κλπ των κινήσεων. Όσον αφορά το τσιμπούκι όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Το αν θα νιώσεις απόλαυση, και τελικά να χύσεις, εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ικανότητα της γυναίκας. Το ίδιο ισχύει κι όταν η γυναίκα είναι από πάνω, και κανονίζει αυτή το παιχνίδι. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Πήγαινε σε πραγματική τεχνίτρα της πίπας, και θα χύσεις

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Απαντάω θεωρώντας ότι λες την αλήθεια. Ένας άντρας που δεν έχει σωματικό πρόβλημα και ηλικία κάτω των 50 ετών, αν την βάλει σε κάποια τρύπα (μουνί, κώλο) θα χύσει, εκτός κι αν η γυναίκα είναι πανάσχημη, χοντρή, βρωμάει κλπ. Αυτός έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ταχύτητα, δύναμη κλπ των κινήσεων. Όσον αφορά το τσιμπούκι όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Το αν θα νιώσεις απόλαυση, και τελικά να χύσεις, εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ικανότητα της γυναίκας. Το ίδιο ισχύει κι όταν η γυναίκα είναι από πάνω, και κανονίζει αυτή το παιχνίδι. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Πήγαινε σε πραγματική τεχνίτρα της πίπας, και θα χύσεις
ξεχασες το "κατευθυνε την" και το "αφεσου"

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
ξεχασες το "κατευθυνε την" και το "αφεσου"
έγραψα .....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Πήγαινε σε πραγματική τεχνίτρα της πίπας, και θα χύσεις....... Η Πραγματική τεχνίτρα δεν έχει ανάγκη να την κατευθύνεις. Και θα αφεθείς είτε θέλεις, είτε όχι, αν γνωρίζει τι ακριβώς κάνει

Zen premie

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Like
18
Πόντοι
0
έγραψα .....ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Πήγαινε σε πραγματική τεχνίτρα της πίπας, και θα χύσεις....... Η Πραγματική τεχνίτρα δεν έχει ανάγκη να την κατευθύνεις. Και θα αφεθείς είτε θέλεις, είτε όχι, αν γνωρίζει τι ακριβώς κάνει
Ακριβώς οπως τα λες

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
28.998
Πόντοι
15.446
Θα είναι Παρασκευή αλλά θα είναι σαν να είναι Κυριακή
Ναι, πρέπει να κάνουν 3ημερα οι εργαζόμενοι λόγω καύσωνα.
Τι να πρωτοκάνουν μόνο την Κυριακή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom