Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.539
- Πόντοι
- 1.446
Δεν ξέρω αν είμαι πνευματώδης αλλά εσύ πάντως είσαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ .Πιστευεις τωρα οτι εισαι πνευματωδης ε?ντενεκε
Δεν ξέρω αν είμαι πνευματώδης αλλά εσύ πάντως είσαι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ .Πιστευεις τωρα οτι εισαι πνευματωδης ε?ντενεκε
Εγώ μια χαρά είμαι άλλος έχει θέματα με τον πατέρα του (;) παππού του (;) γιαγιά του (;)ήρεμα ρεεεε σας έπιασε ο καύσωνας;
Πολύ καλή κι από κοντά η Keylla και το καβλι της, πολύ κρίμα που ο χώρος είναι χειρότερος από τρώγλη σε βαθμό που να μην μπορείς να χαλαρώσεις και να το ευχαριστηθείςΦίλε, γλυκομούτσουνε, μια και σε πέτυχα εδώ:
Όντως βλέπω κάτι τσόντες την Κέιλα που, στο χάμστερ τουλάχιστον, είναι όντως μερικών μηνών. Τι να πω...
Να σου πω την αμαρτία μου πάντως, στο βίντεο που ανέβασες, μπορεί να υστερούσε φατσικά, αλλά το άβυζο σώμα της ήταν έκτακτο.
Η Ιζαμπέλα είναι μόνο ενεργητική. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν καμιά διετία όπου πήγα και τελευταία φορά μαζί της. Τώρα, αν μεγαλώνοντας το άλλαξε, δεν ξέρω και δεν το φαντάζομαι.Ίσως να έπαιρνα την Isabella bigcock για την εμπειρία (αλλά όχι παθητικος)...
Είναι φενεται από αυτές που έγινε τρανς να ξεφύγω από της φανέλεςΗ Ιζαμπέλα είναι μόνο ενεργητική. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν καμιά διετία όπου πήγα και τελευταία φορά μαζί της. Τώρα, αν μεγαλώνοντας το άλλαξε, δεν ξέρω και δεν το φαντάζομαι.
Διαφώτισέ μας , μην μας κρατάς σε αγωνία...λολ*Είναι φενεται από αυτές που έγινε τρανς να ξεφύγω από της φανέλες
Αν ξέρατε για της Βραζιλιάνος ούτε θα της πλησιαζατε
Ότι ποιο βρώμικο εκεί σε παρακαλάνε να της πάρεις για 5 δολάρια και εδώ το παίζουν ντιβεςΔιαφώτισέ μας , μην μας κρατάς σε αγωνία...λολ*
*(δεν κάνω πλάκα όμως)
Αυτές που αξίζουν εδώ δεν νομίζω να είναι του 5δόλλαρου πλέον εκεί . Τώρα μόνο για διακοπές πηγαίνουνΌτι ποιο βρώμικο εκεί σε παρακαλάνε να της πάρεις για 5 δολάρια και εδώ το παίζουν ντιβες
Μονο τα κροσαακια ειναι φτηνα και καποιες τρανς με αποτυχημενες επεμβασεις σε βυζια κωλο χειλια κτλ.Ότι ποιο βρώμικο εκεί σε παρακαλάνε να της πάρεις για 5 δολάρια και εδώ το παίζουν ντιβες
Γιατί εκεί θα είναι του πεντοδολαρου ξέρω τι σου λεωΑυτές που αξίζουν εδώ δεν νομίζω να είναι του 5δόλλαρου πλέον εκεί . Τώρα μόνο για διακοπές πηγαίνουν
Άλλο αυτό ίσως επειδή υπάρχει πληθώρα (;)Οι τιμές πάντως στα Βρ. Σάϊτς (σικ) είναι γύρω στα 50-80€ νομίζω.Γιατί εκεί θα είναι του πεντοδολαρου ξέρω τι σου λεω
Δεν ισχύει αυτό που λες. Ή πιο σωστά ισχύει για τις βραζιλιάνες και κάποιες καβαλημενες ΕλλεηνίδεςΜονο τα κροσαακια ειναι φτηνα και καποιες τρανς με αποτυχημενες επεμβασεις σε βυζια κωλο χειλια κτλ.
Οσες εχουν περασει στο επομενο σταδιο ειτε με χορηγο ειτε με δικα τους χρηματα ξεφευγουν σε τιμες που ξεκινανε απο 150 δολαρια την ωρα. Και οι περισσοτερες με τα κυκλωματα που ανηκουν στοχευουν σε τουριστες η γενικα ξενους, και για λιγους ντοπιους πλουσιους.
δεν ξέρω τι εννοείς έκτακτο, εμένα πάντως μου θύμισε τον Φασούλα με περούκαΦίλε, γλυκομούτσουνε, μια και σε πέτυχα εδώ:
Όντως βλέπω κάτι τσόντες την Κέιλα που, στο χάμστερ τουλάχιστον, είναι όντως μερικών μηνών. Τι να πω...
Να σου πω την αμαρτία μου πάντως, στο βίντεο που ανέβασες, μπορεί να υστερούσε φατσικά, αλλά το άβυζο σώμα της ήταν έκτακτο.
θα έλεγα η Πέρλα ΛόχανΤο μεγαλύτερο αυτή την περίοδο το έχει η Λίζι Λόπεζ;
έγινε τρώγλη η γνωστή γαμιστρώνα στο Π. Φάληρο;;Πολύ καλή κι από κοντά η Keylla και το καβλι της, πολύ κρίμα που ο χώρος είναι χειρότερος από τρώγλη σε βαθμό που να μην μπορείς να χαλαρώσεις και να το ευχαριστηθείς