Νέα

Βγάζετε τη βέρα όταν πάτε στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
46.335
Πόντοι
11.146
για να πουμε κ το fun fact της μερας οι περισσοτεροι θανατοι που εγιναν σε ολη την ιστορια της ανθρωποτητας μεχρι σημερα εγιναν στις σταυροφοριες,στο ονομα του χριστου!
δεν εγιναν σε καποιον αλλο μεγαλο πολεμο παγκοσμιο κτλ,δεν εγιναν απο καποια μεγαλη αρρωστια....
....για την ακριβεια οι περισσοτερες μαζικες δολοφανιες που εγιναν στην ιστορια της ανθρωποτητας (για να αφησω απ'εξω τις πανδημιες), εγιναν εξ'ονοματος ενος "φανταστικου" θεου/ων (χριστος, γιαχβε, μωαμεθ κτλ-κτλ) :confused::confused::confused:

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
792
Πόντοι
81
Παντοφλακιας δεν θα γίνω ποτέ..δεν δινω λογαριασμό σε καμία μου σχεση....γαμαω οποτε και οποια θελω...δεν φοράω γενικώς τιποτα στα χέρια μου....
Αδερφέ αυτό πολλοί το είπαμε, πολλοί το πιστέψαμε και μας ήρθε το γαμήσι από 'κει που δεν το περιμέναμε.

Μακάρι να μείνεις απροσκύνητος μέχρι τέλους.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.692
Πόντοι
16.131
Παντοφλακιας δεν θα γίνω ποτέ..δεν δινω λογαριασμό σε καμία μου σχεση....γαμαω οποτε και οποια θελω...δεν φοράω γενικώς τιποτα στα χέρια μου....
001_original.jpg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.875
Πόντοι
10.656
Πριν χρόνια βαφτίστηκε σε παρεκκλήσι της Αγίας Ζώνης (Κυψέλη) ένας ανιψιός μου παρουσία μόνο των δύο διαζευγμένων γονιών κι ενός φίλου που τυπικά ήταν ο ανάδοχος.
Ούτε έξοδα, ούτε τραπέζια, λοιπόν δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.
προφανως δεν εχω παρεβρεθει σε ολα τα παρεκκλησια της ελλαδος, και προφανως υπαρχουν εξαιρεσεις, οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα.
9 στους 10 παπαδες θα προσπαθησουν να σου μασησουν εστω και λιγα ψιλα, θα σου πουν αρχιδιες για εξοδα λειτουργιας του "ναου", θα σου πουν οτι επειδη δεν ειναι εμπορικο το μερος και δεν παταει κανεις οτι το παγκαρι ειναι αδειο, θα σου κουνησουν με τροπο το δαχτυλο για ολα τα γυρω-γυρω που θεωρητικα δεν αφορουν την εκκλησια αυτη καθεαυτη (σταυρο, λαδια, μυδια, αρχιδια) τα οποια ισως και να σου προσφερουν οι ιδιοι σε "καλη τιμη".... ειναι μεγαλο το πανηγυρι. Αυτα τα "οτι εχετε ευχαριστηση" ειναι τα πιο υπουλα...

Εχω και εγω να εξιστορισω εμπειριες γνωστων, που οριακα δεν τους εδιωξαν με τις κλοτσιες και τους προσεβαλαν σε επαρχιακα εκκλησακια (ας πουμε στην τυχη νομου Κορινθιας :coffee:), και η τοπικη κοινωνια αντι να τους συμπαρασταθει, τους εστησε στον τοιχο και τους αποκαλουσε γυφτους και αντιχριστους επειδη δεν ηθελαν να τα σκασουν..... αλλα δεν εχει νοημα να τις μετρησουμε.

Δεν ειναι κρυφο οτι η εκκλησια λειτουργει με νταβατζηδικες τακτικες δεκαετιες τωρα, το οτι υπαρχουν καποιες διασπαρτες ακτινες φωτος στον χωρο δεν σημαινει οτι σταματησαμε να ζουμε στο σκοταδι. Για ενα διλεπτο "διαβασμα" πας στον ταφο του γονεα σου, και ο τραγος πριν τελειωσει την τελευταια του λεξη εχει απλωσει το χερι και περιμενει (χαρτινο) αντιτιμο... Αστα τυπε, κανεις τους δεν μισησε το χρημα, ολοι μαθημενοι να τους φιλανε τα χερια ειναι

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.492
Πόντοι
24.985
εμμεσα ή αμεσα, ο παπας θα σου δωσει να καταλαβεις οτι πρεπει να του δωσεις ενα χαρτζηλικι για να κανει την τελετη. Ακομα κι αν ειστε ο γαμπρος, η νυφη, οι κουμπαροι και οι γονεις σας (δεκα ατομα δηλαδη), γαμος με μηδεν κοστος πιθανοτατα δεν θα πραγματοποιηθει, ή θα σας βγαλει την πιστη μεχρι να σας κανει την χαρη.
Μερικοι σου τα λένε στα ίσια δίχως περιστροφές

400 το μυστήριο μου ζήτησε ενας τότε που παντρευτηκα και έκανα βαφτιση

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.408
Πόντοι
3.556
Πριν χρόνια βαφτίστηκε σε παρεκκλήσι της Αγίας Ζώνης (Κυψέλη) ένας ανιψιός μου παρουσία μόνο των δύο διαζευγμένων γονιών κι ενός φίλου που τυπικά ήταν ο ανάδοχος.
Ούτε έξοδα, ούτε τραπέζια, λοιπόν δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω.
Χώρισαν πριν βαφτιστεί το παιδί τύπε ;

Στο προτελευταίο γάμο που πήγα , το 2013 ( δε με καλούν συχνά γιατί είμαι γκαντέμης και χωρίζουν και την πέφτω και σε όλες τις καλεσμένες) οι τώρα χωρισμένοι δώσανε 300 ευρώ πούλα για το «ρεύμα» για χρήση της εκκλησίας για περίπου μια ώρα.

Μετά είπα στον Παππούλη, αφού οι άνθρωποι πληρώσανε για ρεύμα γιατί τα φώτα ήταν κλειστά;

Μου αποκρίθηκε πως «έτσι είναι το μυστήριο παιδί μου» ήθελε και πρόσκληση στη μασαμπουκα δε του έφτανε το χαρτζιλίκι για τα τσίπουρα του τράγου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΔΕΝ παω πουθενα ΕΙΜΑΙ μνηστευμενος λεμε:coffee:
Κύριος και παντελονάτος

Και με σημάδι στον κωλο από Μιτσούκο νούμερο 45

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.837
Πόντοι
12.756
Χώρισαν πριν βαφτιστεί το παιδί τύπε ;

Στο προτελευταίο γάμο που πήγα , το 2013 ( δε με καλούν συχνά γιατί είμαι γκαντέμης και χωρίζουν και την πέφτω και σε όλες τις καλεσμένες) οι τώρα χωρισμένοι δώσανε 300 ευρώ πούλα για το «ρεύμα» για χρήση της εκκλησίας για περίπου μια ώρα.

Μετά είπα στον Παππούλη, αφού οι άνθρωποι πληρώσανε για ρεύμα γιατί τα φώτα ήταν κλειστά;

Μου αποκρίθηκε πως «έτσι είναι το μυστήριο παιδί μου» ήθελε και πρόσκληση στη μασαμπουκα δε του έφτανε το χαρτζιλίκι για τα τσίπουρα του τράγου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κύριος και παντελονάτος

Και με σημάδι στον κωλο από Μιτσούκο νούμερο 45
ειμαι Ο ΑΡΧΩΝ της σχεσης:coffee:

t.notia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
857
Πόντοι
361
Εδώ μας έκατσε φάση χωρίς να φοράω βέρα (ανύπαντρος)την ώρα της μάχης να εχω βάλει το κινητο στην δόνηση μην τυχόν πάρει κανεις όπως και εγινε και αρχίσει να χτυπάει σαν τρελο, παρόλα αυτά ακουγόταν η δόνηση του κινητού και μου λέει σε παίρνει η γυναικά σου με σιγουριά κιόλας ...

Λεω ποια γυναικά μου...;:think:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
21
Το λες και ζέσταμα για την Κυριακή, αλλά είναι ωραίο χαχολοθέμα για να περάσει η μέρα.

Αυτό που λέει το θέμα. Όταν πάτε σε βίζιτα ή ευαγές ίδρυμα, βγάζετε τη βέρα; Για μας τους πεθαμένους λέω, οι νέοι κι ελεύθεροι να ακούνε για να φυλάγονται.

Προσωπικά τη βγάζω. Όχι γιατί δεν ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος ή γιάτι νιώθω ενοχές. Μ'αρέσει να με παραμυθιάζω την ώρα αυτή που ζω ξανά σαν άντρας με το (τα) κεφάλι(α) ψηλά πως όλα είναι όπως θα έπρεπε στη ζωή μου. Χωρίς αυταπάτες, ζω για λίγο το παραμύθι και με κρατάει.
Και για σένα αλλά κ για όλους που τη βγάζετε δεν έχει κανένα νόημα γιατί μια εμπειρία γυναίκα βλέπει τον άσπρο δακτύλιο που αφήνει η βέρα στο δάχτυλο

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.605
Πόντοι
446
Είχα γνωρίσει κάποτε μια παντρεμένη που καυλωνε να της βάζω τη βέρα της στον κωλο.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.221
Πόντοι
441
Και για σένα αλλά κ για όλους που τη βγάζετε δεν έχει κανένα νόημα γιατί μια εμπειρία γυναίκα βλέπει τον άσπρο δακτύλιο που αφήνει η βέρα στο δάχτυλο
Άλλοι την έχουν βγάλει από την ώρα που την έβαλαν και δεν πρόφτασε να φανεί η διαφορά χρώματος στο δάκτυλο.Για να μην την χάσουν λένε,την ώρα της κοροϊδίας τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom