Νέα

Βγάζετε τη βέρα όταν πάτε στις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
792
Πόντοι
81
Το λες και ζέσταμα για την Κυριακή, αλλά είναι ωραίο χαχολοθέμα για να περάσει η μέρα.

Αυτό που λέει το θέμα. Όταν πάτε σε βίζιτα ή ευαγές ίδρυμα, βγάζετε τη βέρα; Για μας τους πεθαμένους λέω, οι νέοι κι ελεύθεροι να ακούνε για να φυλάγονται.

Προσωπικά τη βγάζω. Όχι γιατί δεν ξέρουν ότι είμαι παντρεμένος ή γιάτι νιώθω ενοχές. Μ'αρέσει να με παραμυθιάζω την ώρα αυτή που ζω ξανά σαν άντρας με το (τα) κεφάλι(α) ψηλά πως όλα είναι όπως θα έπρεπε στη ζωή μου. Χωρίς αυταπάτες, ζω για λίγο το παραμύθι και με κρατάει.

Pipakwlos

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2024
Κριτικές
10
Like
1.375
Πόντοι
1.071
Χαχαχαχα καλό! Οχιιιιιι δεν την βγάζω ποτέ! Μπορεί να την χάσω κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα! Άντε τώρα να δώσεις εξηγήσεις!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.641
Πόντοι
6.495
Δεν είμαι παντρεμένος αλλά έχω μια επίχρυση (κάνα 20αρικο νομίζω την είχα πάρει) που την βάζω όταν μυρίζομαι ότι η φάση πάει σε αγάπες και λουλούδια

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.469
Πόντοι
24.985
Γιατι να φορεσω βέρα?

Ουτε ξέρω που βρίσκεται.

Παντρεμένος που φοράει βέρα πρεπει να είναι μεγα θύμα.

Που ζούμε στο μεσαίωνα?

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
792
Πόντοι
81
Οι βέρες είναι για μας που κάναμε το τεράστιο λάθος να πιστέψουμε πως 'θα τα κάναμε όλα σωστά και ρομαντικά'. Μας σαπάκιασαν Θεός και Μοίρα κι ησυχάσαμε :cheesy:

Έχει πάντως μια χρησιμότητα, όταν ψωνίζεις γκόμενα σε αντίστοιχη λούμπα, η φάση είναι ξηγημένη και συνειδητοποιημένη και δε χάνεις χρόνο με κοροϊδίες και παπάτζες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Γιατι να φορεσω βέρα?

Ουτε ξέρω που βρίσκεται.

Παντρεμένος που φοράει βέρα πρεπει να είναι μεγα θύμα.

Που ζούμε στο μεσαίωνα?
Πεταμενες σε ενα συρταρι τις εχουν οι περισσοτεροι, και καλα για να μην τις χασουν. Και σιγα το ιερο κειμηλιο... ενα ακομα κομματι της τελετης τσιρκου γαμου, μαζι με τα νυφικα, τα στεφανα, και τις λοιπες απατεωνιες στις οποιες πετανε τα λεφτα τους οι νιοπαντροι ως ενα κυκνειο ασμα επιδειξης "καλοπερασης" πριν φανε το γαμησι της ρουτινας στον κωλο.
Μονο κατι γριες τις φορανε μονιμα

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
λογο δουλειας σε μηχανουργιο απο μικρος εχω συνηθισει να μη φοραω τπτ δαχτυλιδια,μενταγιον,μπρασελεδες κτλ,ενα ρολοι φοραω ολο κ ολο κ αυτο το βγαζω συνεχεια για λογους ασφαλειας αλλα κ ευκολιας καθως νιωθω πιο ανετος
τη βερα του γαμου το ιδιο βραδυ κιολας την εβγαλα κ την εβαλα στη θηκη να μη τη χασω κ εκει παρεμεινε για χρονια

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.469
Πόντοι
24.985
Πεταμενες σε ενα συρταρι τις εχουν οι περισσοτεροι, και καλα για να μην τις χασουν. Και σιγα το ιερο κειμηλιο... ενα ακομα κομματι της τελετης τσιρκου γαμου, μαζι με τα νυφικα, τα στεφανα, και τις λοιπες απατεωνιες στις οποιες πετανε τα λεφτα τους οι νιοπαντροι ως ενα κυκνειο ασμα επιδειξης "καλοπερασης" πριν φανε το γαμησι της ρουτινας στον κωλο.
Μονο κατι γριες τις φορανε μονιμα
Ετσι !

Ολα γίνονται για τις γυναίκες και τα σόγια.

Εγω βερα φόρεσα μόνο στην τελετη του γαμου . Μετα την εβγαλα την εδωσα στη γυναίκα μου να την φυλαξει και απο τότε δεν την εχω ξαναδεί.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Ετσι !

Ολα γίνονται για τις γυναίκες και τα σόγια.

Εγω βερα φόρεσα μόνο στην τελετη του γαμου . Μετα την εβγαλα την εδωσα στη γυναίκα μου να την φυλαξει και απο τότε δεν την εχω ξαναδεί.
για τα σογια κυριως γαμω τα σογια μου!
η γυναικα ηταν οκ να καναμε πολιτικο μονο κ μετα τραπεζι για ολους γλεντι κτλ κ πεσαν πανω μας σα τις ακριδες να μας φανε λες κ ειπαμε οτι θα κανονισουμε διονυσιακο οργιο!

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.469
Πόντοι
24.985
για τα σογια κυριως γαμω τα σογια μου!
η γυναικα ηταν οκ να καναμε πολιτικο μονο κ μετα τραπεζι για ολους γλεντι κτλ κ πεσαν πανω μας σα τις ακριδες να μας φανε λες κ ειπαμε οτι θα κανονισουμε διονυσιακο οργιο!
Εγω αδερφε εκανα και τα δύο.

Πρώτα πολιτικό γάμο 1 ημερα πριν γεννηθεί η κόρη μου και την επόμενη χρονια θρησκευτικό γαμο και βαφτιση.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.074
Πόντοι
456
Εγω αδερφε εκανα και τα δύο.

Πρώτα πολιτικό γάμο 1 ημερα πριν γεννηθεί η κόρη μου και την επόμενη χρονια θρησκευτικό γαμο και βαφτιση.
με τα συμφωνα συμβιωσης κ τις αναγνωρισεις ουτε αυτα δε χρειαζονται σημερα,κ να σου πω την αληθεια μλκς ειναι ολα λεφτα να δινεις κ τυπικοτητες
ωστοσο γαμιεται κ η εκκλησια,λυπαμαι που το λεω ετσι ωμα,δεν εχει να κανει με πιστη κ θρησκεια,δε σου βαφτιζουν τα παιδια λεει αν δεν ειναι απο θρησκευτικο γαμο,εχω φιλο αντιδραστικο που δεν τα εχει βαφτισει σε εκκλησια τα παιδια του γι αυτο το λογο,αν κ παλι δε χρειαζεται αποψη μου

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.086
Πόντοι
3.846
ειμαι μνηστευμενος φοραω βερα ,ρολοι
Επειδή λέγαμε για Αιθιοπία κι ΑιΓιώργηδες το ανιψιό (ή την ανιψιά) θα ονομαστούν ανάλογα. Μεν βγαίνει εκτός θέματος το σχόλιο, όμως προάγει την ελληνική παράδοση!
Ουδέποτε πήγα σε ιερόδουλες όταν είχα σχέση (δεν παντρεύτηκα ποτέ).

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
75
Like
21.469
Πόντοι
24.985
με τα συμφωνα συμβιωσης κ τις αναγνωρισεις ουτε αυτα δε χρειαζονται σημερα,κ να σου πω την αληθεια μλκς ειναι ολα λεφτα να δινεις κ τυπικοτητες
ωστοσο γαμιεται κ η εκκλησια,λυπαμαι που το λεω ετσι ωμα,δεν εχει να κανει με πιστη κ θρησκεια,δε σου βαφτιζουν τα παιδια λεει αν δεν ειναι απο θρησκευτικο γαμο,εχω φιλο αντιδραστικο που δεν τα εχει βαφτισει σε εκκλησια τα παιδια του γι αυτο το λογο,αν κ παλι δε χρειαζεται αποψη μου
Εχω ενα ξαδερφάκι με συμφωνο συμβίωσης με 2 παιδιά , καθηγητης στο πολυτεχνείο το παληκαρι.

Μια χαρα είναι χρόνια τώρα!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
72.951
Πόντοι
12.756
Στην ακοίμητον κάνδηλον μας. :coffee:
Επειδή λέγαμε για Αιθιοπία κι ΑιΓιώργηδες το ανιψιό (ή την ανιψιά) θα ονομαστούν ανάλογα. Μεν βγαίνει εκτός θέματος το σχόλιο, όμως προάγει την ελληνική παράδοση!
Ουδέποτε πήγα σε ιερόδουλες όταν είχα σχέση (δεν παντρεύτηκα ποτέ).
στειλτε να παντρευτω με δοξα και τιμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom