DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 5.867
- Πόντοι
- 2.836
Εκείνος ο Βλάχος που να είναι???
....όντος ,τι ήταν αυτό πάλι?!Και που να δεις τι κατέβασε η Τζο χθες!!!
Τα έκανε όλα μούσκεμα πάλι. δεν το πίστευα αυτό που είδα!!!
Τον περιμένω να ισοφαρίσειΕκείνος ο Βλάχος που να είναι???
Φαντάζομαι, αν και εγώ θα ήθελα να την δω πρωταγωνίστρια σε gangbang που να την χύνουν πολλά άτομα. Όχι απαραίτητα με σεξ, αλλά με πολύ σπέρμα και αυτή να παίζει. Νομίζω έχει το έκφυλο μέσα της που θα γουστάρει φουλ.Και που να δεις τι κατέβασε η Τζο χθες!!!
Τα έκανε όλα μούσκεμα πάλι. Δεν το πίστευα αυτό που είδα!!!
Ειλικρινά δεν το πίστευα ρε μωρό!!!....όντος ,τι ήταν αυτό πάλι?!
Είσαι δυνατός παρτενέρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον περιμένω να ισοφαρίσει![]()
...μιλφαρα έκφυλη..ωραία τσόντα θα γυρνούσα!!Φαντάζομαι, αν και εγώ θα ήθελα να την δω πρωταγωνίστρια σε gangbang που να την χύνουν πολλά άτομα. Όχι απαραίτητα με σεξ, αλλά με πολύ σπέρμα και αυτή να παίζει. Νομίζω έχει το έκφυλο μέσα της που θα γουστάρει φουλ.
Φίλε μου έδωσες ιδέα για σενάριο. Τζο κράτα σημειώσεις.Φαντάζομαι, αν και εγώ θα ήθελα να την δω πρωταγωνίστρια σε gangbang που να την χύνουν πολλά άτομα. Όχι απαραίτητα με σεξ, αλλά με πολύ σπέρμα και αυτή να παίζει. Νομίζω έχει το έκφυλο μέσα της που θα γουστάρει φουλ.
Κι εγώ αυτό περιμένω. Να πάμε στα πέναλτι με σένα τερματοφύλακα.....όντος ,τι ήταν αυτό πάλι?!
Είσαι δυνατός παρτενέρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον περιμένω να ισοφαρίσει![]()
...όποτε θες πάρε με τηλ να τα πούμε αναλυτικά, δεν βαριέμαι να μιλω & να εξηγώ σε νεα άτομα,προσπαθώ μέσα από ολιγόλεπτη συζήτηση να κατάλαβω αν αξίζει ο κόπος να βρεθώ με κάποιον..κι εγώ όπως κι εσείς τις ορέξεις μου ικανοποιώ εξάλλουΤζοανα τί ακριβώς εννοείς 'νέους πελάτες με προϋποθέσεις';
Ξεκάθαρα bukkake milf ;)...μιλφαρα έκφυλη..ωραία τσόντα θα γυρνούσα!!
καλό βράδυ joΑντε πάμε για νάνι ομορφιές μου..Καλό ξημέρωμα να έχουμε κι αύριο εδώ πάλι με καυλες στο φουλ!!
Μου έπεσε το σαγόνι και μου σηκώθηκε το εργαλείο με αυτή τη φωτό Ιωάννα!!!Εχεις αυτο που λένε απαράμιλλο στιλ και εκπέμπεις ασύλληπτο αισθησιασμο !!!... αχ,έχω εσας τ αγορια μου που αυτές τις μέρες είχατε αλλα κι έχετε ,ορεξουλες στο φουλ..!
Ορίστε ντοκουμέντο, μου ζήτησε κι άλλο αγόρι σήμερα το γαλάζιο φόρεμα
![]()
Ευχαριστώ ματάκια μου!καλό βράδυ jo
Να σαι καλά,σ ευχαριστώ πολύ αγόρι!Μου έπεσε το σαγόνι και μου σηκώθηκε το εργαλείο με αυτή τη φωτό Ιωάννα!!!Εχεις αυτο που λένε απαράμιλλο στιλ και εκπέμπεις ασύλληπτο αισθησιασμο !!!
Επειδή σε εχω παραμελήσει τελευταία,Ευχαριστώ ματάκια μου!
Να σαι καλά,σ ευχαριστώ πολύ αγόρι!
...ωραίο καψουροτραγουδοΕπειδή σε εχω παραμελήσει τελευταία,
Πάρε ενα τραγουδάκιΑπ τα παλιά
Εεε, τι να κάνω και γω....ωραίο καψουροτραγουδο
Όντος, καιρό εχω να σε δω να σουλατσαρεις στο νήμα
Μουναρος!!!... αχ,έχω εσας τ αγορια μου που αυτές τις μέρες είχατε αλλα κι έχετε ,ορεξουλες στο φουλ..!
Ορίστε ντοκουμέντο, μου ζήτησε κι άλλο αγόρι σήμερα το γαλάζιο φόρεμα
![]()