Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (12 μέλη και 133 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.857
Πόντοι
746
Πέρασα μεσημέρι με Μαρσέλο στο μαραθωνος 59 μεσαίο πάνω! Επειδή είχα μέρες να κάνω επίσκεψη ενέδωσα ενώ έριξα πιστόλι στην πιτσιρίκα γεματούλα απτο δεξιά που δεν θυμάμαι όνομα! Δεν το μετάνιωσα πέρασα πολυυυ καλά! Πολύ δυνατή πίπα με καπότα καβάλημα από πάνω και τέλος στα 4 όπου έδωσε ρεσιτάλ! Αν και δεν το περίμενα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Αν έκανε κ ελεύθερο θα ήταν σούπερ! Η κοπέλα είναι κοντουλα αδύνατη με ωραίο βυζακι καλοστεκούμενο και ωραίο μικρο κωλαρακι! Εχει μαυρίσει και της πάει!

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Μπορει να ημουν εγω με Λίζα.
Μου θυμισε στριπτιτζού με παιδι.
Με την καλη εννοια. Τόσο σε κορμοστασιά, οσο και στον τροπο που το κουνουσε οταν την εβαλα απο πανω.
Είναι πολύ καλή σε συμπεριφορά και αρκετά σταθερή σε απόδοση, με χαλάει αρκετά πως είναι πολύ απεριποίητη αρκετές φορές (ούτε τα βασικά), όχι πώς δεν έχω πάρει πολύ χειρότερες, απλά, αν έχει φτιαχτεί ξυριστεί κάνει νύχια κλπ. ειναι πολυ ανώτερη και όταν την βλέπω να ειναι "παρατημένη" ξενερώνω
Πέρασα μεσημέρι με Μαρσέλο στο μαραθωνος 59 μεσαίο πάνω! Επειδή είχα μέρες να κάνω επίσκεψη ενέδωσα ενώ έριξα πιστόλι στην πιτσιρίκα γεματούλα απτο δεξιά που δεν θυμάμαι όνομα! Δεν το μετάνιωσα πέρασα πολυυυ καλά! Πολύ δυνατή πίπα με καπότα καβάλημα από πάνω και τέλος στα 4 όπου έδωσε ρεσιτάλ! Αν και δεν το περίμενα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Αν έκανε κ ελεύθερο θα ήταν σούπερ! Η κοπέλα είναι κοντουλα αδύνατη με ωραίο βυζακι καλοστεκούμενο και ωραίο μικρο κωλαρακι! Εχει μαυρίσει και της πάει!
Έβαλε και κάνα goal μετά ο Μαρσέλο?

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.075
Πόντοι
28.636
Μπορει να ημουν εγω με Λίζα.
Μου θυμισε στριπτιτζού με παιδι.
Με την καλη εννοια. Τόσο σε κορμοστασιά, οσο και στον τροπο που το κουνουσε οταν την εβαλα απο πανω.
Τρία (3) παιδάκια έχει!!!
:grouphug:

sportsaddict3

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Σορρυ αν έπρεπε να το γράψω αλλου.

Εχει δει κανείς πουθενά τη Τζέσικα απίό Φυλής 89Β? Εχει πάψει να υπηρετεί στο συγκεκριμένο σπίτι καιρό τώρα. Ξέρει κάποιος κάτι νεότερο?

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.604
Πόντοι
4.646

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.309
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω 3 λατίνες, Ταλια, Βαλεντινα και Στεφανι, όλες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ναταλία ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25α περίμεναν κοπέλες.

Φωκαιας 19 Λίζα και Κατερίνα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 17β Μαρίνα και Μόνικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Μικαελα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 ισόγειο 2 λατινες Κατερίνα και Λαουριτα , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Φωκαιας 13 υπόγειο 2 λατίνες Καμιλα και Αλεχαντρα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κ πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.309
Πόντοι
47.170
σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 κλειστό.

Αγκύρας 12α Μερσίνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12β κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.309
Πόντοι
47.170
συνεχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Διδυμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζάκι.

Διδύμου 18 ισόγειο Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.075
Πόντοι
28.636
σφηνάκι live επιγραμματικα

Αγκύρας 9 κλειστό.

Αγκύρας 12α Μερσίνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12β κλειστό.
Να και μια φορά που έπεσε μέσα το πρόγραμμα τους!!!:rockon:

Το πρωί είδαμε με τον μύστη @Επιρρεπής την μούμια Αντριάνα Μεταξουργείο.. Λες να έχουμε καμία επιστροφή???
:hi:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.604
Πόντοι
4.646

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Ι 27 Ναταλίτσα

Μ.Α 17 Μαργαρίτα και Τζούλια Λατινα με ασιατικά χαρακτηριστικά τουμπανακι στα 15 €

Πήγα στα Κολοκυνθούς για πλάκα, το Ποτέμκιν με ακα τα πάντα στο ισόγειο, το Αβέρωφ με.νορμαλ.στον όροφο, Θεέ μου.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.690
Πόντοι
6.495
συνεχεια σφηνάκι live επιγραμματικα

Διδυμου 16 Αλίκη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζάκι.

Διδύμου 18 ισόγειο Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 ισόγειο Σοφία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Το Δ27 άραγε ανοιχτό? Αν είδες...
Thanks bro

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Ι20Γ Νικόλ
Ι20Β δεν ανέβηκα
Ι20Α Μιχαελα, έμαθε τα κόλπα και κάνει ναζια μόνο σε Πάκιδες με τουρμπάνι (πολλοί τέτοιοι σημερα).
Λεωνιδίου ή Λεονίδου , Κλασικά Νέσσυ και Βαλεντίνα.
Κ11 κάτω μια milf αδύνατη με ωραία στρογγυλά βυζάκια 2+ και
Κ11 πανω , Ντάρια = Ντανιέλα, πολύ μπόχα σε αυτό τον οίκο από σκύλο μαλλον ή ψοφιμι.

Όσο και να θέλω να μην είμαι ρατσιστής δεν μπορω, 8/10 Πάκιδες ειναι για ξύλο, ή βρωμάνε ή φέρονται λες και ειναι στο σαλόνι τους με φωνές και ειρωνείες, στο Μ.Α 17 εσπρωξα εναν με πρασινη μπλούζα και μαύρο παντελόνι που ήταν παρέα με 2 άλλους με φερετζέ, γιατι είχαν πιάσει κουβέντα στατικοί στην μέση της σκάλας, και με αγνοήσε όταν του είπα συγνώμη προχωράτε?
Πηγε να ζητήσει και τα ρέστα αλλά το βούλωσε όταν με είδε αγριεμένο... δεν ξερω καν αν μίλαγε Ελληνικά, στα διαλα, ώρες ώρες ψάχνομαι και εγω αλλά εντάξει, δεν παλεύεται η πλειοψηφία αυτών.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Ι20Γ Νικόλ
Ι20Β δεν ανέβηκα
Ι20Α Μιχαελα, έμαθε τα κόλπα και κάνει ναζια μόνο σε Πάκιδες με τουρμπάνι (πολλοί τέτοιοι σημερα).
Κ11 πανω , Ντάρια = Ντανιέλα, πολύ μπόχα σε αυτό τον οίκο από σκύλο μαλλον ή ψοφιμι.

Όσο και να θέλω να μην είμαι ρατσιστής δεν μπορω, 8/10 Πάκιδες ειναι για ξύλο, ή βρωμάνε ή φέρονται λες και ειναι στο σαλόνι τους με φωνές και ειρωνείες, στο Μ.Α 17 εσπρωξα εναν με πρασινη μπλούζα και μαύρο παντελόνι που ήταν παρέα με 2 άλλους με φερετζέ, γιατι είχαν πιάσει κουβέντα στατικοί στην μέση της σκάλας, και με αγνοήσε όταν του είπα συγνώμη προχωράτε?
Πηγε να ζητήσει και τα ρέστα αλλά το βούλωσε όταν με είδε αγριεμένο... δεν ξερω καν αν μίλαγε Ελληνικά, στα διαλα, ώρες ώρες ψάχνομαι και εγω αλλά εντάξει, δεν παλεύεται η πλειοψηφία αυτών.
δεν ξέρω τι ξέρεις ή αν ξέρεις καν αλλά τσεκαρε...(tactical pen)

Συνημμένα

• IMG-ece302ab296bbf326635811f826f437e-V.jpg
    IMG-ece302ab296bbf326635811f826f437e-V.jpg
    358,5 KB · Εμφανίσεις: 20

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.308
Πόντοι
3.656
Ι20Γ Νικόλ
Ι20Β δεν ανέβηκα

Μύστη μην ανησυχείς..
Ήρθε η ώρα των πάκιδων..
Ο υπουργός Θανασάκης θα τους βάλει τα δύο πόδια σε μια παντόφλα..
:bigdick:
:confused::confused::confused:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom