Galias
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.647
- Πόντοι
- 1.191
...γιουβαρλάκια έχουμε και στο σπίτι...δεν χρειάζεται να πληρώσουμε για να τα πάρουμε απέξω!!...

...γιουβαρλάκια έχουμε και στο σπίτι...δεν χρειάζεται να πληρώσουμε για να τα πάρουμε απέξω!!...
...υπάρχει η γκρίνια...αλλά θα ακούσεις και τα κουτσουμπολιά για τους πελάτες της...και εκεί θα τα ξεχάσεις όλα man...και θα λυθείς στα γέλια...Ετσι
Εδω δε χωρούν ζήλειες φυσικά.
Ξεχνας καθε κτητικότητα , απλα δεν υπάρχει τέτοια εννοια .
Πόσοι νόμιζεις μποριούν να το αντεξουν να διαβαζουν κριτικες από ολους εδω μεσα. Υπάρχουν όμως!
Φιλε θα πέρνει πολύωρα θα πανυγηρίζει για τα φράγκα και εσυ θα επικροτείς γιατί δεν θα χρειαστει να συνησφερεις εσυ παραπάνω στο μπάτζετ της..
Ωστόσο θα ακούς και γκρίνια αν εχει πολυ δουλεια ή αν δεν εχει πολυ δουλεια.
Εχει γέλιο η φάση αρκει να μην το παρει πολυ στα σοβαρα και αυτο είναι το λαθος που κάνουμε εμεις οι μαλάκες
Α καλα απο κουτσομπολιο αλλο τίποτα....υπάρχει η γκρίνια...αλλά θα ακούσεις και τα κουτσουμπολιά για τους πελάτες της...και εκεί θα τα ξεχάσεις όλα man...και θα λυθείς στα γέλια...![]()
...κάποιες έχουν και αντρικό nick...για να γράφουν κριτικές...Α καλα απο κουτσομπολιο αλλο τίποτα.
Εχουν και όμαδα στο whatup και μας σχολιαζουν ! Αλλα και θαβονται αγρια μεταξύ τους.
Οι δήθεν "φίλες"
Παραθέτω μερικά "φραπές" "σουγιάς"...κάποιες έχουν και αντρικό nick...για να γράφουν κριτικές...![]()
Για να γραφουν κριτικες οι Ρωσίδες/Ουκρανες δεν εχω συναντησει....κάποιες έχουν και αντρικό nick...για να γράφουν κριτικές...![]()
με μαγειρική σόδα πάνω μου , γλώσσα δεν βάζω μέσαΜόνο τον Xan θα εμπιστευόμουν γιατί θα κώλωνε να της μιλήσει...![]()
δεν σου κάνει καμία για ταξιδάκι ? άλλος George Clooney μας βρήκεΣωστότατες παρατηρήσεις μια προς μια. Πάντως από τις επιλογές που έχουμε εδώ, ούτε 1 για ταξίδι δεν κάνει! Άντε μέχρι την Σαλαμίνα να αγναντεύουμε την Δραπετσώνα ή στην Αίγινα να ανάψουμε κεράκι στον Άγιο Νεκτάριο!![]()
πες τες να πάνε να γαμηθούνεΤα νησάκια μας δεν τους πολυκάνουν.
Αυτο της είπα !πες τες να πάνε να γαμηθούνε![]()
...να...αυτά κάνεις και χαλάς το βιογραφικό σου!...Αυτο της είπα !
Αυτα τα εκανε λόγο ζήλιας ....να...αυτά κάνεις και χαλάς το βιογραφικό σου!...![]()
...σημασία έχει ότι πέρασες καλά...έχω πάει με Ουκρανή διακοπές, πριν πολλά χρόνια, το 2005, στην Ύδρα,Σπέτσες ,Αίγινα , 12 μέρες συνολικά.. ενθουσιασμένη ήταν ...δεν ήταν έσκορτ , στριπτιτζού (σχεδόν το ίδιο είναι} ... και εγώ πέρασα ωραία , αλλά μετά έβαζα το χέρι στην τσέπη και έπιανα το παπούτσιτώρα έχω μεγαλώσει και έχω βάλει μυαλό ...είχε γυρίσει στη πατρίδα της και τη πήρα κάποια στιγμή τηλέφωνο και ήταν για διακοπές στην Λεμεσό
..ούτε για καφέ ,και ας τον πλήρωνε και η ίδια
σωστά .. τώρα δεν το έκανα ούτε για πλάκα ...
...σημασία έχει ότι πέρασες καλά...
...ούτε με την Roxana?...σωστά .. τώρα δεν το έκανα ούτε για πλάκα ..
με πήρατε χαμπάρι και με πειράζετε...ούτε με την Roxana?...![]()
είσαι σε λάθος νήμα...ούτε με την Roxana?...![]()
άσχετο αλλά κατα 99,9% η δυαδική μορφή έχει δυο λάθη.Galias έλα σου βρήκα πως γράφεται το 69 σε σήματα - κώδικα Mors
69 _ .... _ _ _ _ .
και σε δυαδική ψηφιακή μορφή
00110110 00111001