G1100XX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.401
- Πόντοι
- 736
Καλά κουμπάρε θα σε ειδοποιήσω πάντως στο ξαφνικό να ξέρεις γιατί τα καλύτερα παιχνίδιαΠεριμένω με αγωνία.![]()

Καλά κουμπάρε θα σε ειδοποιήσω πάντως στο ξαφνικό να ξέρεις γιατί τα καλύτερα παιχνίδιαΠεριμένω με αγωνία.![]()
Μέσα φίλε, αρκεί να μπορώ.Καλά κουμπάρε θα σε ειδοποιήσω πάντως στο ξαφνικό να ξέρεις γιατί τα καλύτερα παιχνίδιαείναι τα απρόοπτα
Θα είμαι αρκετές μέρες πρωτεύουσα κάπου θα σε πετύχουμεΜέσα φίλε, αρκεί να μπορώ.
Αυτό λέω κι εγώ. Κάπου θα κάτσει.Θα είμαι αρκετές μέρες πρωτεύουσα κάπου θα σε πετύχουμε
το λεγόμενο "η Τζό, παίζει μεγάλη μπάλα¨ :-P...μετά την ισοφάριση θα πάμε για τελικό κι οι 3 μαζί![]()
...στήνω καλά παιχνίδια,η εμπειρία βλέπεις ,ως πρώην αθλήτρια και νυν πουτσ@ρπαχτρα!!το λεγόμενο "η Τζό, παίζει μεγάλη μπάλα¨ :-P
οχι πρώην αθλήτρια... νύν !...στήνω καλά παιχνίδια,η εμπειρία βλέπεις ,ως πρώην αθλήτρια και νυν πουτσ@ρπαχτρα
Τι λέω σήμερα έχω ρέντα!!
Καλή ξεκούραση. Την έχεις ανάγκη.Αχ ,ωραια πέρασα και σήμερα..υπάρχει τπτ καλύτερο από το ν απολαμβάνω τα ραντεβού μου ,με τόσο ομορφα& καυλιαρικα αγορια ειδικα όταν τα γνωρίζω καλά?!
Ακόμα και κάποια καινούργια αγορια που επιλέγω να δω,αστέρια βγαίνουν κι αυτά!
Πάω να ξεκουραστώ..φιλάκια πολλά & πονηρά!
Καλά τώρα πες μου ότι δεν είναι αυτό που νομίζω κουμπάρε της Jo .... καρδιά μου .....Μια όμορφη ήμερα να έχεις καρδιά μου ..Καλημέρα ....![]()
Τι έγινε ρε παιδιά ....πολοι κουμπάροι ........μετά την ισοφάριση θα πάμε για τελικό κι οι 3 μαζί![]()
Εντάξει τώρα θα κοιμηθούμε ήσυχα .....και καλάΚαλησπέρα...
![]()
Τι μουναρα είσαι ρε Ιωάννα!!!Καλησπέρα στ αγόρια μου
![]()
...για καποια αγοράκια που δεν τα γνωρίζω, και τους αρέσει να παίζουν στο τηλ με το χρόνο μου, να υπενθυμίσω ότι έχω μπόλικο υλικό εδω για να παίζετε με το πουλάκι σας κι όχι στο τηλ μου...
Ομορφιά μου ατελείωτη !!!!Καλησπέρα από τ αμαρτωλό ασανσέρ.. πήρε φωτιά σήμερα απο το πανω κατω
![]()
Ο ορισμός της γοητείας !!!!!....Καλό βράδυ αγάπες μου
![]()
Ωωωω θεέ μου τι αμαρτίες πληρώνω ........και γίνεται Ο χαμός μετά!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καληνύχτα καυλιαρικα μου...
![]()
Δώσε πόνο Jo δώσε πόνο !!!Τι μουναρα είσαι ρε Ιωάννα!!!
Δεν είναι .....Καλά τώρα πες μου ότι δεν είναι αυτό που νομίζω κουμπάρε της Jo .... καρδιά μου .....
Aχ,αστέρι μου εσύΟμορφιά μου ατελείωτη !!!!