The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 48.677
- Πόντοι
- 33.405
Λοιπόν.....
Για πάμε λίγο......
Γιατί καταλαβαίνω ότι τα αυτονόητα πρέπει να να ειπωθούν..
Όταν για τον οποιοδήποτε λόγο, αποφασίζεις να μην έρθεις στο προγραμματισμένο ραντεβού, ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙΣ.
Έγκαιρα.
Ο λόγος δε με αφορά.
Όχι γιατί δε με νοιάζει, αλλά γιατί θα έχεις τους λόγους σου.
Στέλνεις απλά νωρίτερα, ένα μνμ ότι άκυρο.
Εχθές "υποτίθεται" ότι με περίμενε κάποιος στο κλεισμένο ραντεβού μας και 15' αργότερα( από το ήδη προγ/νο ραντεβού μας), μου λέει άκυρο. Και καλά με περίμενε κτλ.... Αφού άνθρωπε, υπάρχει η συνομιλία μας, δεν είχες στείλει ΚΑΝ δωμάτιο, ότι έχεις φτάσει και περιμένεις, εγώ πως να το καταλάβω;;;;;;
Σημερινό ραντεβού. 11:30 ραντεβού, ( λέω ας μη περιμένω 15' σήμερα για να στείλω;;;!!!), 11:35 σου στέλνω μνμ , ( καλημέρα κτλ, γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ), είχαμε ραντεβού. Και αργότερα στέλνεις " δε μπορώ συγνώμη".
...
Λοιπόν κάπου όπα.....
Για να τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.....
Δεν έχει να κάνει εάν μια εργαζόμενη κάνει δύο ραντεβού ή δέκα..... Έχει να κάνει με τη κοινή λογική.
Γιατί εγώ φίλε μου, για να έρθω στο ραντεβού μας, θέλω κάποια ώρα να ετοιμαστώ και να μετακινηθω. Επίσης, κάποιος άλλος μπορεί να ήθελε τη συγκεκριμένη ώρα και εγώ δεν το έκλεισα μαζί του, γιατί είχες προηγηθεί.
Λοιπόν......
Όσοι δε με γουστάρετε, μη μου κλείνετε ραντεβού.
Ούτε κι εγώ θέλω.....
Και συνεχίζω.....
Έχετε απόλυτο δίκιο. Τα αυτονόητα έχουν χαθεί γιατί στα πλαίσια μιας επιβεβλημένης πολύ δήθεν ορθότητας επαναπροσδιορίζουμε τα ήδη προσδιορισμένα.
Φτάσαμε ακόμη και στο σημείο να συζητάμε τι είναι αρσενικό και τι θηλυκό.