Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
80
Πόντοι
1
Στο Golden Spa πως πάνε οι τιμές; φραπέ, καλαμάκι και πόσο για το τζακούζι;

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
94
Πόντοι
0
Βρέθηκα στο Κιλκίς για δουλειές και επισκέφθηκα το εκτόνωσης μασάζ.
Οι εντυπώσεις είναι για όσους θέλουν μια ώρα πραγματικά πολύ καλό μασάζ με εκτόνωση στο τέλος είναι πολύ καλή επιλογή.
Η κοπέλα δεν είναι για μοντελοπνιχτες δεν θέλει χουφτώματα και το βλέπει καθαρά θεραπευτικά.
Τιμή
40 ευρώ στο σύνολο.
Χώρος πολύ καθαρός

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Οι εντυπώσεις είναι για όσους θέλουν μια ώρα πραγματικά πολύ καλό μασάζ με εκτόνωση στο τέλος είναι πολύ καλή επιλογή.
Η κοπέλα δεν είναι για μοντελοπνιχτες δεν θέλει χουφτώματα και το βλέπει καθαρά θεραπευτικά.
Τιμή
40 ευρώ στο σύνολο.
Χώρος πολύ καθαρός
Η ετονωη καλη?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.924
Πόντοι
3.506
Τιμή
40 ευρώ στο σύνολο.
Χώρος πολύ καθαρός
Θεραπευτική εκτόνωση....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.784
Πόντοι
3.846
Στο Golden Spa πως πάνε οι τιμές; φραπέ, καλαμάκι και πόσο για το τζακούζι;
Για φραπέ είναι 60.Συμπεριλαμβάνει να μπεις μόνος σου στο τζακούζι και στη χαμάμ πολυθρόνα.Αν η κορασίδα βγάλει ρούχα θα θελήσει +10.Μερικές μπαίνουν μαζί σου στο τζακούζι με το αζημείωτο.Κάποιες ζητάνε +20,κάποιες όπως η Χρύσα +40.Αν μπει μαζί σου η Χρύσα και σου βάλει και καλαμάκι στον φραπέ,συνολικά 120.Αν όμως δεν μπει μαζί σου,συνολικά 100 όπως και οι άλλες.Σημειωτέον δεν κάνουν όλες στοματικό.Χρύσα και Ναταλία σίγουρα και μάλιστα από το πρώτο ραντεβού.Α,και στο τηλέφωνο να πεις ότι θες και τζακούζι,γιατί σε ένα δωμάτιο είναι χαλασμένο.Φάουλ του μαγαζιού που δεν το έχουν φτιάξει.Τόσα λεφτά βγάζουν,ας κάνουν τα κουμάντα.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.119
Πόντοι
3.506
Σε χθεσινη μου ''καταθεση'' στο Κρυσταλ με Μπελλα....εχω να πω μονο ενα πραγμα...νιωθω οτι με εκλεψαν ...πρωτη φορα στα χρονικα δεχθηκα τετοια συμπεριφορα...Στα 20 λεπτα μασαζ μου ειπε γυρνα....Ουτε βυζια αφησε να ακουμπησω ουτε καν να χαιδεψω τον κωλο της.... ουτε καν λογος για εξτρα προφανως....μου γυρισε πλατη και ουτε καν ηθελε να τον παιξει...
Της λεω ΄΄Μαζεψτα και φυγε΄΄ εγινε ενα ψιλο σκηνικο ανταλλαξαμε λιγα λογια αφησα 30 ευρω στο μασαζοκρεβατο και εφυγα βριζοντας.....ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΑΔΟΜΑΓΑΖΑ.....ολα αυτα απο μια κοπελα που ηταν στανταρακι....Μπελλα αμα δεν μπορεις η αμα ερωτευτηκες ....ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ και πανε να κανεις κανα παιδι....Παρταλι....

Τελευταία τροποποίηση:

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Σε χθεσινη μου ''καταθεση'' στο Κρυσταλ με Μπελλα....εχω να πω μονο ενα πραγμα...νιωθω οτι με εκλεψαν ...πρωτη φορα στα χρονικα δεχθηκα τετοια συμπεριφορα...Στα 20 λεπτα μασαζ μου ειπε γυρνα....Ουτε βυζια αφησε να ακουμπησω ουτε καν να χαιδεψω τον κωλο της.... ουτε καν λογος για εξτρα προφανως....μου γυρισε πλατη και ουτε καν ηθελε να τον παιξει...
Της λεω ΄΄Μαζεψτα και φυγε΄΄ εγινε ενα ψιλο σκηνικο ανταλλαξαμε λιγα λογια αφησα 30 ευρω στο μασαζοκρεβατο και εφυγα βριζοντας.....ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΛΑΔΟΜΑΓΑΖΑ.....ολα αυτα απο μια κοπελα που ηταν στανταρακι....Μπελλα αμα δεν μπορεις η αμα ερωτευτηκες ....ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ και πανε να κανεις κανα παιδι....Παρταλι....
Από εχτές που έγινε το συμβάν, σήμερα 15:00 το μεσημέρι το θυμήθηκες!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.924
Πόντοι
3.506
Δεν σ' αρέσει αλλά εκεί πας και τα ακουμπάς. Λογική αντίδραση μου ακούγεται μετά την τελευταία κριτική που είχες κάνει. Δεν ξέρω μήπως σου έρθει και κανένα γενικευμένο ban σαν τον τύπο με τον κουμπάρο.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.750
Πόντοι
201
Μάλλον θα ξαναείχε περιοδο

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Τελικά για την κριστι στο ελέγκανς μάθαμε τίποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom