Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 206
Ή ανταλλαγή σαν του Βαλανιαουσκας στους ΝάγκετςΤι εννοείς ανταλλαγή;;;;; swinging φάση;;;; Ή watersports ;;;
Ή ανταλλαγή σαν του Βαλανιαουσκας στους ΝάγκετςΤι εννοείς ανταλλαγή;;;;; swinging φάση;;;; Ή watersports ;;;
Δεν έχω ξαναπάει καθόλου αδερφέ .Δεν την εχω δει νυχτες.Ελπιζω να εμφανιζεται νωριτερα,επρεπε να παρεις τηλ,καποτε το δωσε.Την ξαναειδες η δεν εχεις ξαναπαει
ΟκΔεν έχω ξαναπάει καθόλου αδερφέ .
Λέει ... , τίποτα στον "αγώνα" ??Στελλα,μιση ωρα 50 και μια ωρα 100+
Δεν εχω παρει λογω κοστους.Εσυ εισαι ο πορνοσταρ,παρτη κ πες μαςΛέει ... , τίποτα στον "αγώνα" ??
Μόλις γίνει το test ride (και αν βέβαια) θα ενημερώσωΔεν εχω παρει λογω κοστους.Εσυ εισαι ο πορνοσταρ,παρτη κ πες μας
Ναι αν γινεται πες γιατι δε τη πολυβλεπουν κ οσοι τη βλεπουμε μαλλον δεν εχουμε παρει για τους ιδιους λογους.Ωστοσο,εχω ξαναπει οτι αν ειχα 50αρι να καψω θα το εκανα με Στελλα ελπιζωντας να κατσει παραπανω με προσδοκια 45-50 λεπτα αντι μισαωρου για να ναι συμφερουσα χωρις βιασυνη συμπεριλαβωντας μπανια κ μπιρι μπιριΜόλις γίνει το test ride (και αν βέβαια) θα ενημερώσω
Κάθεται και σε κωλοσημείο όπου σε βλέπουν όλοι , τουλάχιστον όσο έχει φως ...Ναι αν γινεται πες γιατι δε τη πολυβλεπουν κ οσοι τη βλεπουμε μαλλον δεν εχουμε παρει για τους ιδιους λογους.Ωστοσο,εχω ξαναπει οτι αν ειχα 50αρι να καψω θα το εκανα με Στελλα
Μπορει να τη δεις κ νορμαλ δηλαδη στο Lito αλλα γενικα δειχνει ταση να ξεχωρισει η απλα να κανει καραμπαμ,καλη δειχνει,πιστευω ειναι next big thing αν εμπιστευεται,δε μου φαινεται φολα ωστοσο θελει διαπραγματευση το πραγμα γιατι τα 50 κ 100 ειναι αγκαθια για τετοια περιοχη κ με την εμφανιση της θα μπορουσε να χει αλλη λυση αντι τριγωνου.Αν τη βρεις κ παρεις μαθε οσα μπορεις να δουμε τι παιζει με αποδοση και νοοτροπια γτ ειναι μυστηριοΚάθεται και σε κωλοσημείο όπου σε βλέπουν όλοι , τουλάχιστον όσο έχει φως ...
Συμφωνώ ότι το 50ρικο δεν θα - έπρεπε να ακούγεται στη συγκεκριμένη πιάτσα! Το μουτράκι πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρον , το θέμα είναι τι γίνεται και στα "ενδότερα" !! Βλέπουμε...!!Μπορει να τη δεις κ νορμαλ δηλαδη στο Lito αλλα γενικα δειχνει ταση να ξεχωρισει η απλα να κανει καραμπαμ,καλη δειχνει,πιστευω ειναι next big thing αν εμπιστευεται,δε μου φαινεται φολα ωστοσο θελει διαπραγματευση το πραγμα γιατι τα 50 κ 100 ειναι αγκαθια για τετοια περιοχη κ με την εμφανιση της θα μπορουσε να χει αλλη λυση αντι τριγωνου.Αν τη βρεις κ παρεις μαθε οσα μπορεις να δουμε τι παιζει με αποδοση και νοοτροπια γτ ειναι μυστηριο
Συμφωνω!!Σε ολα συμφωνω!!!Συμφωνώ ότι το 50ρικο δεν θα - έπρεπε να ακούγεται στη συγκεκριμένη πιάτσα! Το μουτράκι πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρον , το θέμα είναι τι γίνεται και στα "ενδότερα" !! Βλέπουμε...!!
Οταν λες η αλλη με τις βυζαρες και το κοντο μαλλι ποια εννοεις?Αυτη που μοιαζει σλαβα?Επιση η Λινα απο σωμα τι λεει?Γιατι παιζει να ειναι η Μαρινα-Δημητρα και τωρα Λινα,ιδια γυναικα αλλο ονομα και ειναι καινουρια,βλεπει τα κοπλα αφου ειναι ομοεθνεις πιθανως.Αλλιως να παμε να τη βρουμε αν ειναι αδυνατη να δοκιμασουμε.Περιεργο το μονο Λιμπερτι,δε θα παθει κατι αλλα αν τυχομ ειναι σλαβα και σε καλη ηλικια οχι γιαγια χαλαλι τηςΠέρασμα απόγευμα από τρίγωνο, 7 με 9+ , πολύ λίγα πράγματα. Ένα διαμάντι καινούργιο, μιλφ με κοκκινωπά μαλλιά, ωραία και με βυζάρες! 20 ευρώ κ πάει μόνο Λίμπερτι, όνομα Λίνα! Μέχρι να αποφασίσω την τσίμπησε μύστης κ μετά την έχασα δν την ξανά είδα. Πάω να φύγω κ βλέπω την άλλη με της βυζάρες με το κοντό μαλλί, που ειναι πάντα έξω από το Λίμπερτι. Την είδα απλά ντυμένη κ πήγαινε προς Λίμπερτι, ωραία λέω θα πάρω αυτήν. Περίμενα κανα 40λεπτο αλλά δν φάνηκε πουθενά. Έφυγα κουρασμένος όπου εξυπηρετήθηκα στο Μεταξουργείο από λατίνα με κωλαρα κ βυζάρες. Που θα πάει όμως θα τιμηθεί η Λίνα!
Η μαύρη με την ότι να ναι συμπεριφορά έκοβε βόλτες με αφρικανικό φόρεμα κ κόκκινη ότι ναναι περούκα!
Μακρια της,εκτος του συμβαντος που αναφερθηκε ακομα κ χωρις αυτο παλι μακρια της,δοκιμασε Λινα να μας πεις και ρωτα τη να μαθουμε περισσοτερα γτ μπορει να ναι η καινουρια.Αλλιως ειτε βρεις Λινα ειτε Μαρινα/Δημητρα δοκιμασε να δουμε τι παιζει να κατεβουμε κι εμειςΠριν από λίγο που πέρναγα από τρίγωνο για να πάω στην υπηρεσία μου είδα την γνωστή Έλλη έξω από το liberty . Μίλαγε στο τηλέφωνο .
Αν εννοείς την Δήμητρα μια γεματούλα ξανθιά που κάθεται έξω από liberty μετά της 6 το απόγευμα αυτήν την έχω δοκιμάσει . Πολύ τίμια στις υπηρεσίες της 30 ευρώ συν 10 ξενοδοχείο έχει και πρόγραμμα για μερακλήδες αν με πιάνεις . Μπορεί επίσης να παίξει και με δονητές αν θέλει ο πελάτης . Στα του αγώνα πολύ δυνατή ενέργεια βγάζει πάρα πολύ μέσα στο δωμάτιο προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη , πολύ ευγενική . Τσιμπούκι με καπότα αλλά είναι φίλε βαθύ το παίρνει μέχρι ρίζα .Μακρια της,εκτος του συμβαντος που αναφερθηκε ακομα κ χωρις αυτο παλι μακρια της,δοκιμασε Λινα να μας πεις και ρωτα τη να μαθουμε περισσοτερα γτ μπορει να ναι η καινουρια.Αλλιως ειτε βρεις Λινα ειτε Μαρινα/Δημητρα δοκιμασε να δουμε τι παιζει να κατεβουμε κι εμεις
Υστερόγραφο 30 ευρώ για μισή ώρα .Αν εννοείς την Δήμητρα μια γεματούλα ξανθιά που κάθεται έξω από liberty μετά της 6 το απόγευμα αυτήν την έχω δοκιμάσει . Πολύ τίμια στις υπηρεσίες της 30 ευρώ συν 10 ξενοδοχείο έχει και πρόγραμμα για μερακλήδες αν με πιάνεις . Μπορεί επίσης να παίξει και με δονητές αν θέλει ο πελάτης . Στα του αγώνα πολύ δυνατή ενέργεια βγάζει πάρα πολύ μέσα στο δωμάτιο προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη , πολύ ευγενική . Τσιμπούκι με καπότα αλλά είναι φίλε βαθύ το παίρνει μέχρι ρίζα .
Οχι,τη καινουρια που ειδα Ορφεα ελεγαΑν εννοείς την Δήμητρα μια γεματούλα ξανθιά που κάθεται έξω από liberty μετά της 6 το απόγευμα αυτήν την έχω δοκιμάσει . Πολύ τίμια στις υπηρεσίες της 30 ευρώ συν 10 ξενοδοχείο έχει και πρόγραμμα για μερακλήδες αν με πιάνεις . Μπορεί επίσης να παίξει και με δονητές αν θέλει ο πελάτης . Στα του αγώνα πολύ δυνατή ενέργεια βγάζει πάρα πολύ μέσα στο δωμάτιο προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη , πολύ ευγενική . Τσιμπούκι με καπότα αλλά είναι φίλε βαθύ το παίρνει μέχρι ρίζα .
Δεν λεω αυτη,δε θελω τετοιων κιλων,αδυνατη θα ταν δυνατοΥστερόγραφο 30 ευρώ για μισή ώρα .