Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Γάμησα προχθές ένα καλό μουνάκι μελαχρινό-γύφτισσα- που δηλώνει Βουλγάρα. Μου πήρε 50€ αλλά ήμουν άγρια καυλωμένος και δεν το διαπραγματεύτηκα. Ήταν άλλες 2 μαζί της έξω από τον Ορφέα. Γύφτισσα και η άλλη και μια φιλιππινέζα. Σοφία είπε ότι τη λένε, νεαρή την έκανα γύρω στα 20.

Όμορφη κοπέλα και τίμια στο κρεβάτι αν και έχυσα στα 2 λεπτά από τις καύλες που είχα.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
Της εστειλα sms να ξερει οτι σημερα κ αυριο εχω το σπιτι να ρχεται απο δω,αν τη ξαναδεις πες της πως τη ψαχνω για αυτες τις 2 μερες,οριακα τη προλαβαινω
Εχεις το τηλέφωνο της Λούση?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.316
Πόντοι
506
Δεν δουλευει.ΑΝ εισαι κωλοφαρδος ΑΝ ειναι απομονωμενη ΑΝ κανει κρυφοαρπαχτη μπορει.Αν δε σε ξερει ομως?.Η Χριστινα ειναι στη πρεζοπεριοχη.Λεγοταν οτι δωθηκε στους ξενους.Οταν το εμαθα καποια στιγμη τη ξαναβρηκα και εκεινη εκανε τελειως ακυρη αντιδραση.Ισως με προστατευσε/Νομιζω εχω παρει ματι το γκομενο της.Παντως δε καθεται μαζι του αλλα δεν καθομαι κ εγω σερι ουτε κ ειναι αυτη εκει σερι.Γενικα αδιαφορω,ισως τη παρακολουθησω,τη βλεπω με αλλο κοσμο.Ευτυχως προλαβα να ξεμουνιασω,δυστυχως δεν επιστρεφει να συνεχισω να ξεμουνιαζω γιατι ειναι κοριτσαρα για ξεμουνιασματα
Τι εννοεις δόθηκε στους ξένους??Και απο τι ηθελε να σε προστατεψει???

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ναι μύστη μου αυτή την βουλγαρική πορνοφατσα που για 20€ έδινε ακαπο και το κωλαρακι της
Και μου λεγε παμε να περασουμε καλα,που να ξερα.Αλλα αν εμφανιστηκε καλο ειναι,αντε να σταθεροποιησει ωρες αν δεν φτιαξει τηλεφωνικους πελατες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Επισκέπτομαι το τρίγωνο 3 χρόνια τώρα απλά τώρα αποφάσισα να γράψω στο φόρουμ
Να ξέρετε ότι στην Καποδιστρίου, Αλβανός νταβας, συνήθως κάθεται στο πεζοδρόμιο εκεί στην Καποδιστρίου, πρέπει να εκδίδει την γυναίκα του, αν κατάλαβα καλά από όσα λέτε είναι η Έλλη που κάνει πιάτσα 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου???? σταμάτησα για καύλαντα κ με λήστεψε περνοντας μου 100€ λέγοντας πως αν φωνάξει θα μαζευτούν 10 άτομα.....κ δεν ξέρω ποιός είναι αυτός και κάτι μαλακίες
Μακάρι σε φάρμακα
Απλά να γνωρίζετε
Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι καταλαβα ποιον λες,επρεπε να πας κατευθειαν τμημα η να φωναζες αστυνομια επιτοπου με φωνη οπως περνουσατε απο καπου,το καλυτερο θα ταν να πηγαινες δωματιο δηθεν οτι θα παρεις τελικα Ελλη κ εκει να φωναζες αστυνομια,οι αντιδρασεις τους δειχνουν το φοβο τους γτ αυτοι φοβουνται πραγματικα απλα εμεις χεζομαστε κ δε καταλαβαμε τι δυναμη εχουμε μεχρι να το κανει καποιος.Η αισθηση ελλειπους δικαιωσυνης μας κανει ετσι,κ οτι δεν θα τον βρισκανε επιτοπου να βρισκες το δικιο σου κ να κλεινοταν μεσα χωρις δικη κτλ κ μονο που σου επιτεθηκε κτλ.Σε καταλαβαινω,ολοι το ιδιο με σενα θα κανουμε ως να βρεθει ατομο που θα μπορεσει να κανει τη διαφορα η τον σπασει στον ξυλο γλυτωνοντας με τον οποιο τροπο.Να ξερετε υπηρξε φορα που η Ελλη κ αυτος εχουν κακο κλιμα μεταξυ τους,δ εξερω αν βοηθαει καπου να πας συχνα οπως το να θυμαται η Ελλη η να βλεπει οτι κυκλοφορουμε οποτε να θεωρει οτι ειαμστε γνωστες κ θα τους γαμησουμε αν μας πειραξουν γιατι ξερουμε πως θα τη βρουμε κ ετσι θα βρεθει κ ο αλλος.Αυτο ειναι σε αντιφαση με τα 3 χρονια που πας αλλα αν πας κ απλα κοβεις βολτα κανωντας τη δουλεια για αυτες ειναι σα να πας πρωτη φορα.ΑΝ πας συχνα μιλας κτλ κ σε χουν μαθει ισως δε θα σου κανε επιθεση ο απαραδεκτος.Δε σημαινει οτι θα παμε συχνα για εναν επιτηδειο αλλα να χουμε το νου μας πλεον,εκει το καλυτερο ειναι περνας βλεπεις κ δε μιλας αν δε τη ξερεις η αν δεν εχετε ξαναμιλησει απλα χωρις να χετε περασει.Γενικα στο τριφωνο το καλυτερο ειναι περναω βλεπω αραζω αλλα δε μιλαω σε καμια κ απλα διαλεγω οταν θελω ωστε να μην εχουν κανενα πατημα πουθενα περαν της επιλεκτικης ομιλιας κ φευγιου αφου μαθω οσα χρειζομαι κ τιποτα παραπανω.Ειδικα οταν ειναι μακρια απ τα ξενοδοχεια δεν υπαρχει καμερα να χεζονται,μεγαλη προσοχη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Τι εννοεις δόθηκε στους ξένους??Και απο τι ηθελε να σε προστατεψει???
Ανηκει σε ξενο.Τις παρεχει οσα χρειαζεται χωρις να δουλεψει με ανταλλαγμα την κτηση της με οτι συνεπαγεται

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Καποδιστρίου σε ποιό σημείο ? Σου υποσχέθηκε κάτι και στα πήρε ? Δώσε λεπτομέρειες πώς ακριβώς έγινε.
Γενικα καποδιστριου κυκλοφορει αυτος οπως κ ολοι.Παει οπου να ναι οπως κ οι αλλοι πανε οπου να ναι αλλα βρικονται γυρω στη πραγματικοτητα ισως και μεταξυ τους.Μπορει αν τον δεις πιο κατω απ το Lito δηλαδη οπως παμε προς Μαρνης η προς Liberty,πολυ προσεκτικα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Είχε εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα αν θυμάμαι καλά απόγευμα παρασκευής έξω από το liberty φόραγε κόκκινο φόρεμα πρόστυχο και μίλαγε με έναν μαύρο . Πέρασα από δίπλα της ούτε γεια δεν της είπα έκανα σαν να μην υπάρχει . Μετά δεν την ξαναείδα αν και είπε ότι είναι έξω από Lito 12 το βράδυ με 7 το πρωί .
Δεν την εχω δει νυχτες.Ελπιζω να εμφανιζεται νωριτερα,επρεπε να παρεις τηλ,καποτε το δωσε.Την ξαναειδες η δεν εχεις ξαναπαει?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Δυστυχώς είχα παρκάρει το αμάξι επίσης στην Καποδιστρίου λίγο πιο κάτω κ πήγα για καύλαντα πεζός.καυλαντα τουτέστιν ρώτησα τιμες και έφυγα..ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
Κ όταν κατάλαβε ο τυπακος ότι δεν γούσταρα ,με πλησίασε απειλητικά κ μου λέει δώσε ότι έχει μέσα το πορτοφόλι σου στην κοπέλα...εγώ είχα 5€... λέει κράτος δεν υπάρχει εδώ κρατος είμαι εγω...αν φωνάξω σε 1 λεπτό θα έχω εδώ 10 άτομα.....και μου λέει προχωρά ATM..... είχα στο νου μου ότι μπορεί να μου έκανε κ καμία ζημιά στο αμάξι....τώρα γτ δεν έκανα καταγγελία...στον δρόμο περνούσε ένα περιπολικό κ τους χαιρέτησε από μακριά...δεν ξέρω τι φάση....τα υπόλοιπα είναι ιστορία....
Μη ψαρωνεις που χαιρετησε.Αλλη φορα εσυ φωναξε δυνατα εκεινη την ωρα.Οι αστυνομοι οσο χωμενοι κ αν ειναι τη δουλεια πρεπει να τη κανουν κ να καταγραφουν.Μετα κινδυνευει ο αλλος,.οχι εσυ.κ ασε τους αστυνομους να χαιρετανε τετοιο.Εγω αλλη επαφη εχω με αστυνομια κατω,κ περιεργη κ φυσιολογικη,αλλωστε μερικοι παιρνουν τις δικες μας.Το θεμα ειναι τοι κινδυνευσες κ τελικα ρωτησες τα βασικα οχι κατι αλλο πχ να ενοχλησεις,αλλη φορα το νου σου μη σε ξαναπλησιασει η σε ξανααπειλησει.Να περνας με τροπο κ αν τον δεις κατευθειαν αστυνομια να πεις τι εγινε να πας επιτοπου να τον μαζεψουν με σενα μπροστα,παρε ατομο μαζι σου για βοηθεια μη σε δει κ φυγει,πρεπει να βοηθησουμε γιατι αφορα τους παντες.Προσεκτικα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Είχα παρκάρει το αμάξι ακριβώς μπροστά σε ένα ψιλικατζιδικο που έχουν κάτι Πακιστανοί εκεί, ακριβώς πριν το φανάρι.... κατάλαβες νομίζω
Αποφευγω τη καποδιστριου οχι επειδη επαθα κατι χτυπα ξυλο αλλα δε μου γεμιζει το ματι παντα.Μια νυχτα ειχα πρεζου να με κραζει χωρις να ζητησα να αγορασω κατι απλα επειδη ξαναπερνουσα και κοιταζα γενικευμενα,εχω κανει ομως κ τις μαλακιες μου.Γενικα ο οκανα με ενδιαφερει εκει γτ απενντι καθονται μωρα μερικες φορες η φευγουν απο κει η πανε εκει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Συναγωνιστές καλησπέρα μια Νατάσα πρωινή στην πιάτσα Χαλκοκονδύλη είναι καλή?.Τι προσωντα έχει βυζιά κώλο?
Πόσα λεφτά παιρνει καθώς δεν έχω ξαναπαρει από πιάτσα.
Νομιζω 20

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Το Βρηκα το Νημα Τελικα !... Το Βρηκα Νεκρο !! Ο τελευταιος που εγραψε ησουν εσυ Αυγουστο 2024 Χιχιχιχιχιχι !.... Ειχες γραψει = Δεν ειχε Τιποτα... Κι ομως ! Οκ δεν εχει καθε μερα.... Αλλα Που και που ΚΑτι γινεται !!.... 2-3 εχει Αλλα ειναι περασμα και φευγουν στο ΜΠΑΜ !.........
Κατα καιρους και εδω αναφερουν τα κτελ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Αυτή είναι η αλήθεια bro
Κοντός κ αδύνατος αυτός
Κοντός και γυμνασμενος εγώ
Αλλά ο τύπος είναι νταβας εκεί πέρα,που ξέρω εγώ τι διασυνδέσεις έχει;;; Κ σίγουρα θα είχε πάνω του μαχαίρι/φαλτσέτα/κατσαβίδι δεν νομίζω να είναι το χαλαρός εκεί..... ζήτησε τα 100 γτ πιστεύω ζήτησε ένα ποσό που θα έπαιρνε....αν ζητάγε πχ 300....ο καθένας θα αντιδρούσε....
Οσα μας λες εξ αρχης να πας να τα πεις στο τμημα κ να τοςυ πες να πανε μαζι σου επιτπου για μαζεμα αφου λες οτι τους βλεπεις εκει κ τους δυο,με το που τον δεις επιτοπου αστυνομια αθορυβα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Γάμησα προχθές ένα καλό μουνάκι μελαχρινό-γύφτισσα- που δηλώνει Βουλγάρα. Μου πήρε 50€ αλλά ήμουν άγρια καυλωμένος και δεν το διαπραγματεύτηκα. Ήταν άλλες 2 μαζί της έξω από τον Ορφέα. Γύφτισσα και η άλλη και μια φιλιππινέζα. Σοφία είπε ότι τη λένε, νεαρή την έκανα γύρω στα 20.

Όμορφη κοπέλα και τίμια στο κρεβάτι αν και έχυσα στα 2 λεπτά από τις καύλες που είχα.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ποια να ειναι?Μηπως πολυ μαυρη?Αυτη εχει κορμι,κορμαρα.Αλλα σε πιασε κοτσο,πολλα εδωσες για 2 λεπτα,ποια τιμια μας λες οταν δε προλαβες να δεις αν αποδωσει?Φιλιπιπινεζα?Καινουρια?Μακαρι να ναι καινουρια η Σοφια και μικρη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ξαναβλεπω παρουσιες με μικροδιαφορες,γεια μας

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Η καινουρια Δημητρα (να δω αν ξαναπει Δημητρα) δειχνει να ναι τιμια.Δε πεφτει η τιμη αλλα ετσι οπως τα λεει αν τα εφαρμοσει θα ναι μεσα στις ουτε 5 που αξιζουν απο το συγκεκριμενο Εθνος

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.851
Πόντοι
216
Ποια να ειναι?Μηπως πολυ μαυρη?Αυτη εχει κορμι,κορμαρα.Αλλα σε πιασε κοτσο,πολλα εδωσες για 2 λεπτα,ποια τιμια μας λες οταν δε προλαβες να δεις αν αποδωσει?Φιλιπιπινεζα?Καινουρια?Μακαρι να ναι καινουρια η Σοφια και μικρη
Η Σοφία πρέπει να είναι αυτή με την κορμάρα σίγουρα. Σκέτη καβλα. Μικρό μουνάκι, στενό και πολύ μαυριδερή. Κλασσικά γύφτικα χρώματα αλλά λέει Βουλγαρία. Θα τα ξαναέδινα τα λεφτά αφού το deal ήταν για μισή ώρα στα 50€. Εγώ φταίω που έχυσα αμέσως.
Η καινουρια Δημητρα (να δω αν ξαναπει Δημητρα) δειχνει να ναι τιμια.Δε πεφτει η τιμη αλλα ετσι οπως τα λεει αν τα εφαρμοσει θα ναι μεσα στις ουτε 5 που αξιζουν απο το συγκεκριμενο Εθνος
Δώσε περιγραφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom