ρε συ Γιώργο
@123BigGeorge
Eμεις οι 2 τα έχουμε πει απ'την καλή...τα έχουμε πει κι απ'την ανάποδη!
Αλλά πιστευω ότι υπάρχει μια αλληλοκατανόηση και συμπάθεια και ως Ολυμπιακοί!
Μην το κάνεις άλλο αυτό ρε φίλε, ακόμα κι αν έχεις δίκιο (που προφανώς έχεις) επειδή σε πιστόλιασε!
Αλλά κάπου ρε συ (και οι υπόλοιποι Βεβαίως Βεβαίως!!!) να υπάρχει ένα μέτρο.
Κάπου να ξέρουμε να βάζουμε μια τελεία!!
Πως την χαρακτηρίζετε έτσι ρε μλκς την κοπέλα....ακόμα και λάθος να έχει κάνει...μιλάμε για ανθρωπο και μάλιστα νέο!
Μπορεί να κάνει λάθος ... Κι εγώ έφαγα "πιστόλιασμα" απο μια εκ των κορυφαίων και πολυδιαφημισμένων έσκορτ του μπου από εξέχοντα μέλη...προφανώς πολύ πιο χυδαίο γιατί μιλαμε για φέικ παραπλανητικές κριτικές και δεν πηρα ουτε το 10% απο αυτά που παρουσίαζαν στις κριτικές...και πληρωσα και 500€...αλλά δεν έκανα έτσι! Ούτε κριτική δεν έγραψα (θα γράψω όμως συντομα γιατί είδα ότι ξαναγύρισε)...συμβαίνουν αυτά στο σπορ και στη ζωή! Πως κάνετε έτσι και κυρίως που μιλάτε έτσι ρε μλκς ?????????
Σταματήστε κάπου (δεν μιλάω μόνο σε σένα Τζόρτζ) και δείξτε τον ανδρισμό σας αλλιώς...τελειώνοντας το, όχι συνεχίζοντας το και βρίζοντας ένα ΚΟΡΙΤΣΙ όλο και πιο αισχρά, σαν τους πιο ακραίους χούλιγκαν ή τους πιο χυδαίους λιμενεργάτες!
Ήμαρτον παιδιά...κάπου να μπει ενα μέτρο! Ουτε δικαστες είμαστε, ούτε άσφαλτοι

... άλλωστε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω!
ΥΓ: όπως είδατε, δεν αναφέρθηκα καθόλου στη Μαρία, την οποία έχω συναντήσει και για την οποία έχω εντελώς αντίθετη άποψη από τα ... καταγγελλόμενα γιατί αλλού είναι το πόιντ!!
ΥΓ2: Ηρεμήστε...η ζωή έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα απο το αν σε έστησε μια εκδιδόμενη!
Αυτα, δεν θα ερθω σε αντιπαράθεση με κανέναν....ευχομαι μόνο να βοηθήσω στο να κατευναστούν τα πνεύματα!
Καλό βράδυ σε όλους...