Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Aνοιγει Τρίτη η Τετάρτη φιλοοοος...όλα καλά! Έχω επαφή με κάποια μωρά από κει...
Λες? το έχω σε απόσταση περπατηματος απο το σπιτι, βολεύει για μια μπυρα καμια φορα :drooling-face:

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
20
Like
2.764
Πόντοι
1.191
Λες? το έχω σε απόσταση περπατηματος απο το σπιτι, βολεύει για μια μπυρα καμια φορα :drooling-face:
Ε ρε τυχερέ!!! Μακάρι να μέναμε κι εμείς δίπλα σε κάποιο, κι ας ήταν και το string που λέει ο λόγος!!!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
401
Πόντοι
26

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Ανοιχτό είναι ρε, μια χαρά, εκεί ήμουν χθες το βράδυ,:tits2::tits2:κατι αλλαγές έκαναν λέει...
Ωω, θα παω αποψε, πρεπει να επιβεβαιωσω οτι ολες οι κοπελες δεν υπεστησαν ζημιες απο την ανακαινιση :2funny::rockon::smiling-face-with-heart-eyes:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Ανοιχτό είναι ρε, μια χαρά, εκεί ήμουν χθες το βράδυ,:tits2::tits2:κατι αλλαγές έκαναν λέει...
Θα το βελτιώσανε φαίνεται κάπως μέσα. Ας μας πει κάποιος εντυπώσεις από το ντεκόρ όταν πάει.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Αλλαγές λόγω ανωτέρας βίας έκαναν... Δεν ξέρω τι γίνεται... Κοίτα εδώ:

Φωτιά στα καμαρίνια του στριπ κλαμπ “FBI” – Κλειστό το μαγαζί στη Μιχαλακοπούλου…​

Φωτιά πήραν τα καμαρίνια του strip club “FBI” στη Μιχαλακοπούλου, με αποτέλεσμα το μαγαζί να μείνει για κάποιες μέρες εκτός λειτουργίας.

Τελευταία τροποποίηση:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
401
Πόντοι
26
Αλλαγές λόγω ανωτέρας βίας έκαναν... Δεν ξέρω τι γίνεται... Κοίτα εδώ:

Φωτιά στα καμαρίνια του στριπ κλαμπ “FBI” – Κλειστό το μαγαζί στη Μιχαλακοπούλου…​

Φωτιά πήραν τα καμαρίνια του strip club “FBI” στη Μιχαλακοπούλου, με αποτέλεσμα το μαγαζί να μείνει για κάποιες μέρες εκτός λειτουργίας.
Ναι πριν 10 μέρες, τελικά ήταν μόνο τα καμαρίνια, έκλεισε για μια εβδομάδα και ανακαινίστηκαν τα ντουλαπάκια τους,ολα καλά λειτουργεί κανονικά πλέον και με κάτι νέες προσθήκες...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Ναι πριν 10 μέρες, τελικά ήταν μόνο τα καμαρίνια, έκλεισε για μια εβδομάδα και ανακαινίστηκαν τα ντουλαπάκια τους,ολα καλά λειτουργεί κανονικά πλέον και με κάτι νέες προσθήκες...
δε μ αρεσε η προσθηκη. με το που μου ηρθε, αμεσως πριβε ρε μαν.. νταξ ειπαμε..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
δε μ αρεσε η προσθηκη. με το που μου ηρθε, αμεσως πριβε ρε μαν.. νταξ ειπαμε..
Είναι αιφνιδιαστική και κατά μέτωπο επίθεση για να σπάσει τις άμυνες σου. Είναι που έχει ανάγκη και το μεροκάματο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι να πεις, άλλοι έχουν παράπονο ότι δε πάει καμμία να τους μιλήσει, να τους δώσει σημασία...
Όλα παίζουν γενικά, ανάλογα με την βραδιά και το μέρος.

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
401
Πόντοι
26
Έλα ρε, μη το βλέπετε έτσι, σκιάχτηκες δηλαδή απ την φοβερή επίθεση και δεν είχες απαντηση? Γι αυτό πάμε εκεί για όλο αυτό το νταραβερακι...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
Έλα ρε, μη το βλέπετε έτσι, σκιάχτηκες δηλαδή απ την φοβερή επίθεση και δεν είχες απαντηση? Γι αυτό πάμε εκεί για όλο αυτό το νταραβερακι...
οχι μωρε, τι να σκιαχτω, μετα απο δεκαετιες στο χωρο.. Αλλα με το που ηρθε και της λεω ''αα, δε σε εχω ξαναδει'', μου λεει ''τωρα ηρθα, κανω μονο πριβε, οχι απλο χορο''. Ενταξει, δεν ηρθες και στο Αλκα, στο ΦΒΙ ηρθες, ειπαμε

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
οχι μωρε, τι να σκιαχτω, μετα απο δεκαετιες στο χωρο.. Αλλα με το που ηρθε και της λεω ''αα, δε σε εχω ξαναδει'', μου λεει ''τωρα ηρθα, κανω μονο πριβε, οχι απλο χορο''. Ενταξει, δεν ηρθες και στο Αλκα, στο ΦΒΙ ηρθες, ειπαμε
Eντάξει δεν έκανες κάτι στραβό. Απλά άλλη θα κάτσει δίπλα σου σοβαρή και λιγομίλητη, άλλη θα κάθεται απέναντι, θα την κοιτάζεις και δεν θα σηκώνεται να έρθει στο τραπέζι σου, άλλη αν σου πει για χορό και της πεις ''όχι'' θα σε βρίσει, άλλη θα πιάσει το παντελόνι σου για να φτιαχτείς, άλλη θα έρχεται ξανά και ξανά ενώ της λες ''όχι'', άλλη θα παρεξηγηθεί γιατί δεν κάνει τίποτα χωρίς κέρασμα ποτού, ΄΄αλλη θα είναι μόνο για μπουκάλι βότκα μόνο και όχι πελάτες της σειράς, άλλη θα είναι μεθυσμένη και θα συμπεριφέρεται άσχημα, γενικά είναι πολλές οι συμπεριφορές που θα δεις και το θέμα είναι απλά που θα πέσεις.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Χαίρετε!
Έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία την Βικτωρια μια ξανθιά μιλφαρα από Ουκρανία ψηλή?

Federman

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2022
Κριτικές
24
Like
1.464
Πόντοι
2.411
Εχει τίποτα καλό εδώ; Η μάπα;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom