Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.149
- Πόντοι
- 5.956
Εγω το λεω απο χθες αλλα ποιος ή μαλλον ποια με ακουει...Κυρια Ελενα δεν μας λυπαστε με 40 βαθμους καυσωνα...θελετε να μας αποτελειωσετε??
Εγω το λεω απο χθες αλλα ποιος ή μαλλον ποια με ακουει...Κυρια Ελενα δεν μας λυπαστε με 40 βαθμους καυσωνα...θελετε να μας αποτελειωσετε??
Εγώ πάντα σε ακούω !Εγω το λεω απο χθες αλλα ποιος ή μαλλον ποια με ακουει...![]()
Τι το λες και δεν το κάνεις....και στα αιματα μας βανεις!!!Μαλλον δεν έχω προσπαθήσει αρκετα !
το σωστο θα ηταν μία γυμνή φωτο ....![]()
Να έχει πολύ ζεστη !Τι το λες και δεν το κάνεις....και στα αιματα μας βανεις!!!
![]()
τωρα κατι παει να γινει...Μαλλον δεν έχω προσπαθήσει αρκετα !
το σωστο θα ηταν μία γυμνή φωτο ....![]()
Γυναικάρα !!!! Πέρασα ένα υπέροχο δίωρο , με ποιοτικό σεξ (τα πάντα όλα) , σε χαλαρούς ρυθμούς και με απολαυστική κουβέντα στο ενδιάμεσο , μπυρίτσα , πούρο με μια ενδιαφέρουσα γυναίκα που μεγαλώνει σαν το καλό whiskey !!! Κeep smiling !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!Γυναικάρα !!!! Πέρασα ένα υπέροχο δίωρο , με ποιοτικό σεξ (τα πάντα όλα) , σε χαλαρούς ρυθμούς και με απολαυστική κουβέντα στο ενδιάμεσο , μπυρίτσα , πούρο με μια ενδιαφέρουσα γυναίκα που μεγαλώνει σαν το καλό whiskey !!! Κeep smiling !!!!
Καλησπέρα !Καλησπέρα θα μπορούσα να κλείσω ένα ραντεβού;
Καλημερα Ελενιτσα αγαπημενη
ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ !
Ευχαριστώ για την προτίμηση και για τα όμορφα καλοκαιρινά δωρα !
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ....![]()
Σε ευχαριστώ αγαπημένε μου δάσκαλε !!Καλημερα Ελενιτσα αγαπημενη
Το μεγαλυτερο και καλυτερο δωρο εισαι εσυ και η παρουσια σου εδω....και η παρεα σου.
![]()
Τα κλειδια της καρδιας σου δεν θα στα δωσω....θα τα κρατησω για μενα.....Σε ευχαριστώ αγαπημένε μου δάσκαλε !!
ΥΓ.....ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ .....![]()
για εσενα κρατησε τα μην ξεχαστεις και τα δωσεις αλλου .....Τα κλειδια της καρδιας σου δεν θα στα δωσω....θα τα κρατησω για μενα.....![]()
την καλησπερα μου και καλη κυριακη.η ωραιοτερη μερα
ΚΑΛΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ !
Ευχαριστώ για την προτίμηση και για τα όμορφα καλοκαιρινά δωρα !
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ....![]()
Καλό βράδυ Έλενα μου!