BigGreen11
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 1.071
Τέλεια χείλη. Να θες να γίνεις καθηγητής να σε τιμωρήσει.Τρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?
Τέλεια χείλη. Να θες να γίνεις καθηγητής να σε τιμωρήσει.Τρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?
Εμείς δεν θα μάθουμε???Της έστειλα πως να το κάνει.![]()
Εσύ ξέρεις. Σκέψου...Εμείς δεν θα μάθουμε???
Αμέ τι να πούμεΓια την Άννα πότε θα μιλήσουμε
Εσύ φταιςΌλο αλλού το έχει.
Φωτό βάλε και θα ειπωθούν πολλάΑμέ τι να πούμε
I like my men a lil desperate hahahahaΜε κώλο. ΜΕ ΚΩΛΟ!!!![]()
It 's very likely they need a fix then...I like my men a lil desperate hahahaha
And I'm all too willing to provide don't worry hihihIt 's very likely they need a fix then...
Και ο φουκαράς ο αδερφός μου ο @troubakhs περιμένει χαρτζηλίκι από εσένα. Δες τον που γυρνοβολάει τον θείο σου, αδερφέ. Η Άννα θα του τα φάει.It 's very likely they need a fix then...
Φιρί - φιρί το πάτε για να αρχίσουμε τα "πένομαι" , "ημάς δεν μας συναναστρέφεται ούτε θηλυκή γαλή", και τα ρέστα.Και ο φουκαράς ο αδερφός μου ο @troubakhs περιμένει χαρτζηλίκι από εσένα. Δες τον που γυρνοβολάει τον θείο σου, αδερφέ. Η Άννα θα του τα φάει.
Ίδιο νούμερο, ίδιο άτομο.Δεν έχω κοινοποιήσει ποτέ μου ως τώρα τον αριθμό κανενός όσο μαλακισμενα μηνύματα και αν έχω δεχθεί αλλά ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος και ψυχοπαθής και θέλω να προειδοποιησω οποιαδήποτε κοπέλα το δει
+306941628529
(Αυτά είναι μόνο λίγα από όσα είπε)
Αδιαφορώ ποιος το θεωρεί λάθος μου που το μοιράζομαι τέτοια άτομα δεν αξίζουν καμία απολύτως προστασία.
2ον????Ίδιο νούμερο, ίδιο άτομο.
Έχουμε τρελαθεί εντελώς.
Αντί να κλείνετε με ιερόδουλες, κλείστε σε ψυχίατρο μερικοί.
![]()
Τι να πω και οι 2 ειστε οτι καλυτερο...την αννα την εχω δει 2-3 φορες...την μαλβινα οχι αλλα ηταν στα σχεδια μου...δυστηχως την εχασα!!!!!Ίδιο νούμερο, ίδιο άτομο.
Έχουμε τρελαθεί εντελώς.
Αντί να κλείνετε με ιερόδουλες, κλείστε σε ψυχίατρο μερικοί.
![]()
Πολύ καλά εκανες,να ενημερωθούμε ολες οι κοπέλες,ευτυχώς εμένα τίποτα δεν μου έχει στείλει. Να ξέρω και εγώ να μην του απαντήσω κανΔεν έχω κοινοποιήσει ποτέ μου ως τώρα τον αριθμό κανενός όσο μαλακισμενα μηνύματα και αν έχω δεχθεί αλλά ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος και ψυχοπαθής και θέλω να προειδοποιησω οποιαδήποτε κοπέλα το δει
+306941628529
Αδιαφορώ ποιος το θεωρεί λάθος μου που το μοιράζομαι τέτοια άτομα δεν αξίζουν καμία απολύτως προστασία.
ντρεπομαι και μονο που το διαβαζω , τετοιοι τυποι πραγματικα μερικες φορες με κανουν να νιωθω ενοχες οταν επιλεγω να ξεφυγω λιγο απο τη ρουτινα ,κλεινοντας ραντεβου με καποια κοπελα , γιατι δε θελω να βλεπουν στο προσωπο μου την ξεφτιλα αυτων των τυπωνΔεν έχω κοινοποιήσει ποτέ μου ως τώρα τον αριθμό κανενός όσο μαλακισμενα μηνύματα και αν έχω δεχθεί αλλά ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος και ψυχοπαθής και θέλω να προειδοποιησω οποιαδήποτε κοπέλα το δει
+306941628529