Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (8 μέλη και 76 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
98
Like
21.303
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι κατα τις 00:00..αλλη μια Κολομβιανη με καταγωγη απο την πολη Cali της Κολομβιας (Πρωτη φορα που Κολομβιανη δεν ειναι απο την πολη Μεντεγιν) δοκιμαστηκε στο Ιασωνος 20γ ισογειο....τσατσα η γνωστη Δαναη....το ονομα της κοπελας Μικαέλα, ειχε δοκιμαστει προσφατα και απο τον MortyLoveJessica......καλα τι σουπερ Λατινοκωλαρα ηταν αυτη ρε μαγκες...George Alpha εσυ που εχεις αδυναμια στις κωλαρες εδω θα βρεις την σωτηρια σου.....θα ανεβει οπωσδηποτε κριτικη κ για αυτην...τωρα τελευταια εχω παρει φορα με τις Λατινες αλλα ειμαι προσγειωμενος καθως με αυτες καθε φορα που βρισκω τα πατηματα μου, τοτε τρωω και μια σουπερ φολα και επανερχομαι πισω στην πραγματικοτητα....οποτε ναι μεν χαιρομαστε που περασαμε ωραια αλλα παραμενουμε ταπεινοι και σε εγρηγορση....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
98
Like
21.303
Πόντοι
19.236
Ξανθιά με κοντό καρέ, σοβιετική, μέσο ύψος και ωραία ανοιχτά μάτια. Σχετικά αδύνατη με βυζί 1.5, αν πρόλαβα καλά να δω.
Ήταν σχετικά ανόρεχτη στο σαλόνι...
Το Κ32α στο 10ρικο το θυμάμαι, μήπως το μπερδεύεις με το Κ32β όροφος που ζητάνε 20ρικο?
Ισως να το μπερδεψα...αυριο θα παω να την δω μηπως ειναι αυτη που ηταν περισυ στο Φυλης 109β...παντως μεχρι στιγμης η περιγραφη ταιριαζει...αυριο....

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Ιάσονος 44 νέο ισόγειο μια πολινα λατίνα ομορφούλα έχει δοκιμάσει κανείς να μπω?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.962
Πόντοι
4.746
Μονοι υπευθυνοι για αυτο ειναι οι μπουρδελιαρηδες, ουτε τα αφεντικα ουτε οι εκδιδομενες ουτε οι τσατσαδες. Προσφορα και ζητηση.

Αμα δεν γινει μπουκοταζ, το δεκαρικο θα μας χαιρετισει, και επειδη μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, αν θεσμοθετηθει το 15αρι στο μεταξι, να περιμενετε αργα ή γρηγορα αυξησεις και στους εικοσαρικους οικους... Τα προγραμματα ηδη εχουν φτωχυνει με το πρωκτικο να αποτελει ειδος υπο εξαφανιση.

Και ενα ακομα. Οταν παιρνονται ιεροδουλες για μονοωρα+ προγραμματα, καλομαθαινουν, νομιζουν οτι αναβαθμιζονται σε βιζιτες, και μετα κερνανε φολες στους δεκαλεπτους πελατες, ή απαιτουν εξτραδακια για να αποδωσουν. Γιατι προφανως προτιμουν να γαμιουνται το 1/4 της πληρωμενης ωρας και μετα να πιανουν κουβεντα με τον αγαπουλη που θελει ζουζουνιες με τις πουτανες επειδη απετυχε στην ερωτικη ζωη του.

Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους, αλλα βλεπεις οι φτωχατζες αντι για να παρουν μια βιζιτα σαν ανθρωποι, πανε και κανουν ξενοδοχειο ημιδιαμονης το μπουρδελο του δεκαρικου. Και γαμανε την πιατσα και την αγορα, και κυριως ολους οσους βρισκονται χαμηλοτερα στην αλυσιδα της. Μπροστα τους θα τα βρουνε, με τα χερακια τους θα βγαλουν τα ματακια τους.

Τωρα θα μου πεις, ο μεσος ελληνας ναυαγος τρεχει πισω απο ενα μετριο μουνι χαριζοντας γη και υδωρ για να του δωσουν σημασια, τα μπουρδελα θα γλιτωναν απο αυτους; σορρυ για το σπαμ, επρεπε να τα πω :coffee:
Τελικά είχε δίκιο..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.962
Πόντοι
4.746
Συμφωνώ απόλυτα!
Έχοντας φάει φολάρες στα 20€ (που κι αυτό σιγά το ποσό, αλλά...), οι λατίνες είναι ρίσκο, πρέπει να ξέρεις πού πηγαίνεις, και πάλι υπάρχει πιθανότητα να έχει αλλάξει μετά από ένα διάστημα η τάδε (πρώην καλή) λατίνα και να φολιάζει
Αναπολώ τις κακές στιγμές του κοροδοιου όταν δούλευαν κάποια μπου στη ζούλα και έκαναν παπάδες μέσα για λίγα ευρώ στο παρακαλετό. Τώρα που ήρθαν και οι φαβελογκόμενες φολαρουίτες λατινικής εισαγωγής ξεχαστε ρομαντικές υπηρεσίες αλά ussr, τα πάντα όλα τα τώρα θα γίνονται καποτικα αποστειρωμενα νοικοκυρεμενα' στο αυτοματο πρόγραμμα επιπλοποιίας ικεα, με το κλασσικό ψεκάσετε σκουπίστε τελειώσατε. Γι αυτό μποϊκοτάζ σε όλες αυτές μέχρι να σβήσει ο ήλιος, και ας τις γκαμησουν μόνο οι λάθρο,μέχρι να σιχαθουν την ζωή τους και να φύγουν οριστικά από τη χώρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.232
Πόντοι
47.170
.Αυτη η Λαουρα πως ειναι, αδυνατη? Ηταν περισυ για κανα μηνα στο Φυλης 109β ισογειο τα βραδια μια αδυνατη ξανθια Λαουρα απο Μολδαβια με ωραιο σωματακι..μετα απο κανα μηνα εξαφανηστικε και μου ειπε η τσατσα οτι θα δουλευε σε στουντιο....αμα οντως ειναι αυτη τοτε ειναι ευκαιρια τωρα στο 10ρικο...αυριο θα παω να δω....
!έλα ρε συ η Λάουρα δουλεύει χρόνια Κολωνού 32α ,Κολωνού 11α ισόγειο και Κολωνού 15 πριν κλείσει

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821
Αναπολώ τις κακές στιγμές του κοροδοιου όταν δούλευαν κάποια μπου στη ζούλα και έκαναν παπάδες μέσα για λίγα ευρώ στο παρακαλετό. Τώρα που ήρθαν και οι φαβελογκόμενες φολαρουίτες λατινικής εισαγωγής ξεχαστε ρομαντικές υπηρεσίες αλά ussr, τα πάντα όλα τα τώρα θα γίνονται καποτικα αποστειρωμενα νοικοκυρεμενα' στο αυτοματο πρόγραμμα επιπλοποιίας ικεα, με το κλασσικό ψεκάσετε σκουπίστε τελειώσατε. Γι αυτό μποϊκοτάζ σε όλες αυτές μέχρι να σβήσει ο ήλιος, και ας τις γκαμησουν μόνο οι λάθρο,μέχρι να σιχαθουν την ζωή τους και να φύγουν οριστικά
Για να μπορούμε να επιβιώσουμε και εμείς υπάρχουν 3 κατηγορίες που παίζουν μπάλα στάνταρ: σοβιετική, ρουμανική και τα λατινακια . Όπου ακους πολύ γκρίνια θα απαντήσεις και εσύ κάτι πάνω στην κουβέντα και θα τσακωθείς στάνταρ....οι λατινες που δεν ξέρουν Χριστο να μιλάνε δεν μπορούνε να πούνε κάτι απλά εκεί προετοιμάζεις τον εαυτό σου ότι θα δώσω ένα 10€ (γιατί πας Μεταξουργείο) να ρίξω μια απλή εξαέρωση και να συνεχίσω την βαρετή ζωή μου. Εγώ ας πούμε πιο πολλές φορές έχω τσακωθεί και έχω φάει τεράστια Φωλα από Ρουμάνες ενώ είναι υπερμουνα παρά αποντισ άλλες (παράδειγμα Χριστίνα Ρουμάνα με τις βυζάρες στο φ65) απαράδεκτες υπηρεσίες για 20€

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.962
Πόντοι
4.746
Εγώ ας πούμε πιο πολλές φορές έχω τσακωθεί και έχω φάει τεράστια Φωλα από Ρουμάνες ενώ είναι υπερμουνα παρά αποντισ άλλες (παράδειγμα Χριστίνα Ρουμάνα με τις βυζάρες στο φ65) απαράδεκτες υπηρεσίες για 20€
Tην ρουμάνα μπορεί να την ρίξεις στο φιλότιμο και να πέσει κάτ οίκον ρομαντική συνεύρεση με κρεμπιε αλλα και πίσω άνοιγμα πόρτας. Ή μέσα στο δωμάτιο αν σε γνωρίζει να έχεις καλύτερο σέρβις. Την φαβελο λατίνα ότι και να της κάνεις άκαμπτη και αποστειρωμενη θα είναι, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τώρα εδώ μεταξύ των δύο της φολας επιλέγω την πρώτη. Η δεύτερη είναι σκέτο Βατερλώ κατ' εμέ.

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Πέρασμα χθές με Ζάνα από μεγάλου Αλεξάνδρου 28 Α, πολύ καλές εντυπώσεις αλλά για μένα είναι στανταρακι κάτω από συνθήκες.... Και τι εννοώ, εάν θες να γαμησεις ένα μιλφακι με καλό σώμα αλλά όχι πρόσωπο σου δίνει από τις καλύτερες υπηρεσίες, εάν θες πιπινα η κάποια πιο όμορφη δεν κάνει. Όπως και να έχει έμεινα ευχαριστημένος και θα την κατετασα στα βαλιου φορ μονει για το 10ρικο

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
27
Like
2.721
Πόντοι
2.591
Tην ρουμάνα μπορεί να την ρίξεις στο φιλότιμο και να πέσει κάτ οίκον ρομαντική συνεύρεση με κρεμπιε αλλα και πίσω άνοιγμα πόρτας. Ή μέσα στο δωμάτιο αν σε γνωρίζει να έχεις καλύτερο σέρβις. Την φαβελο λατίνα ότι και να της κάνεις άκαμπτη και αποστειρωμενη θα είναι, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τώρα εδώ μεταξύ των δύο της φολας επιλέγω την πρώτη. Η δεύτερη είναι σκέτο Βατερλώ κατ' εμέ.
Ορισμένες λατίνες εάν την πετύχεις στις πρώτες μέρες παίρνεις και καλές και έξτρα υπηρεσίες ανεφ χρήματος. Μετά πονηρευουν και είτε φολεβουν είτε μένουν σταθερά στις ανακοινωσημες υπηρεσίες. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση εκδιδόμενης όπως και να έχει πάντως

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.740
Πόντοι
11.096
Ορισμένες λατίνες εάν την πετύχεις στις πρώτες μέρες παίρνεις και καλές και έξτρα υπηρεσίες ανεφ χρήματος. Μετά πονηρευουν και είτε φολεβουν είτε μένουν σταθερά στις ανακοινωσημες υπηρεσίες. Είναι ιδιάζουσα περίπτωση εκδιδόμενης όπως και να έχει πάντως
Το πιο εύστοχο σχόλιο - εξακρίβωση που άκουσα τις τελευταίες μέρες. Επιβεβαίωση Διανοούμενου 100%! (Όσο ήμουν ενεργός).
Σωστος ο παίχτης!

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.508
Πόντοι
4.646
Ειδικά εάν μιλάς Ρουμάνικα... :cool2:

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.053
Πόντοι
4.821

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
448
Πόντοι
21
Για όσους ψάχνουν τη Νέλυ (ουκρανικό σαμιαμίδι με θητεία από το 2018 στο Φυλής 109 ισόγειο και στο Ιάσωνος 46 για λίγο)

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της εμφανίζεται Τρίτες και Σάββατα απόγευμα στο Φυλής 86 ισόγειο.

Τη πήρα μετά από πολλά χρόνια χθες το απόγευμα.
Όπως ήταν παραμένει και σωματικά και σε υπηρεσίες.
Έχει βελτιώσει λίγο τη πίπα της -που ήταν άθλια- το μουνί της παραμένει στενό, μέτρια συμμετοχή.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Ξανθιά με κοντό καρέ, σοβιετική, μέσο ύψος και ωραία ανοιχτά μάτια. Σχετικά αδύνατη με βυζί 1.5, αν πρόλαβα καλά να δω.
Ήταν σχετικά ανόρεχτη στο σαλόνι...
Το Κ32α στο 10ρικο το θυμάμαι, μήπως το μπερδεύεις με το Κ32β όροφος που ζητάνε 20ρικο?
Ισως να το μπερδεψα...αυριο θα παω να την δω μηπως ειναι αυτη που ηταν περισυ στο Φυλης 109β...παντως μεχρι στιγμης η περιγραφη ταιριαζει...αυριο....
!έλα ρε συ η Λάουρα δουλεύει χρόνια Κολωνού 32α ,Κολωνού 11α ισόγειο και Κολωνού 15 πριν κλείσει
Με πρόλαβε ο Κος Σμύρνης, να προσθέσω πώς είχε πρόσφατα και για καιρό κοτσιδάκια ξανθά, ίσως την έχεις πετύχει έτσι στο Κ11, τυπική είναι συνήθως με φθήνουσα πορεία (άποψη μου), απλά δούλευε κυρίως 2η βάρδια, όσο θυμάμαι.

καταθέτω και εγώ την εμπειρία μου διαβάζοντας λίγα από τα παραπάνω... 1) Λατίνες: Ναι όταν έρχονται ειδικά ΑΝ δεν έχουν ξανακάνει αυτή τη δουλειά το ζουν, το θέλουν, μετά καταλαβαίνουν τι παίζει ότι έχουν γκέλ, βαριούνται κακά τα ψέματα έρχονται από μακριά, τους λείπουν πολλά πράγματα από τον τόπο τους, άλλος Θεός εκει, πέφτουν ψυχολογικα και ναι εύκολα φολεύουν. Αλλά για μένα κάτι Ρουμάνες, Μολδαβές και γενικά από κει γύρω είναι ΟΤΙ χειρότερο! Είναι οι βλάχες της Ευρώπης, τους φταίνε όλα, όλοι και στο τέλος και ο εαυτός τους. Δεν έχουν καμία ποιότητα, βλαχιά, μαγγιά, γυαλί, μαλλί και καραγκιοζιλικι! Είναι καλές για να ξεβρακώνονται και πολύ λέω...ούτε αέρα θέλουν ούτε αγάπες ούτε καν ανθρωπιά...τα λεφτά στην τσατσά, πουτσα και άντε γεια. Μολβαβοβλαχορουμανες για μένα ότι οι Εβραίοι για τον Αδόλφο!

Χονδρικά έτσι είναι, με κάποιες (αρκετές) εξαιρέσεις, παίζει ρόλο και πόσο μούργος είναι ο καθένας μας και αν μιλάς Ισπανικά ΠΑΡΑ πολύ, βαριέμαι να το αναλύσω πολύ αλλά αναλογιστείτε το εξής:
Όσοι έχετε δουλέψει σεζόν ή καιρό εκτός έδρας, τι πούτσα ήταν και τι 12-14ωρα βαράγατε.
'Ε, αυτές τρώνε και πούτσα κυριολεκτικά όλη μέρα και είναι και στην άλλη άκρη του κόσμου ... έχουν να αντιπετωπίσουν τον κάθε βρωμήλο καραγκιόζη όλη μέρα ... πόσοι από εμάς έχουμε πελάτες που θέλουμε να τους σπάσουμε τα μούτρα ...
Εντάξει αν το σκεφτείς λογικά, πιο παράλογο είναι που κάμποσες κάθονται 2-3 μήνες και είναι ΟΚ παρά το αντίθετο :cheesy: μαλάκες, επειδή δεν είναι "νομότυπες" ούτε γιατρό να τους γράψει αντιβίωση δεν μπορούν να πάνε.

Όπως και να έχει, είναι το ρίσκο του μπουρδελιάρη και εγώ έφαγα 2 Λατινοφόλες την προηγούμενη βδομάδα, Περδ1 (έφταιγε ο Σάρουμαν όμως όχι η Νταιάνα) και Περδ3, ντάξ, τι να κάνεις ?
'Αν μαγικά εξαφανιζόντουσαν, δεν θα είχαμε που να πάμε, όλα γεμάτα θα ήταν, πάρτε το χαμπάρι, Ουκρανές,Ρουμάνες κλπ. τέρμα, δεν θα γαμηθούν για 5/10 και 10/20 ευρώ όταν πάνε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο για πολλαπλάσια.
Γινόμαστε σαν τους γέρους του Muppet Show, καθόμαστε σε ένα μπαλκόνι και κράζουμε μόνο :cheesy: πάς, δοκιμάζεις, ενημερώνεις και δεν πάμε στην φόλα οι υπόλοιποι :cheesy:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.429
Πόντοι
5.960
Τώρα πρωϊνή.

Ιασωνος 20α Αλινα. Ελαφρως πιο νταρντανα απο οτι νομιζα απο τις περιγραφες

Μεγαλεξη 28 υπογειο Βικυ μιλφογκιλφ ξανθια με κοιλια και ελευθερο στοματικο

Κολωνου 30α εροτιπριζο 2 λατινακια μια πολυ κοντη και μια λιγοτερο κοντη τη Σαρα που περασα. Κλασικη εμφανιση λατινων. Η Σαρα δηλωσε 30 χρονων. Ξερει λιγα ελληνικα. Τυπικά πραγματα με κάπως προσπαθεια να δωσει βαθος στην πιπα, αλλά καλη αισθηση το μνι της και ιδανικος κωλαρακος αν θέλετε να ακούτε το πλαφ πλαφ στο πισωκολλητο (που ειναι ο κυριος λογος να επενδυσετε το 10ρικο σε αυτην).

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
Τώρα πρωϊνή.

Ιασωνος 20α Αλινα. Ελαφρως πιο νταρντανα απο οτι νομιζα απο τις περιγραφες

Μεγαλεξη 28 υπογειο Βικυ μιλφογκιλφ ξανθια με κοιλια και ελευθερο στοματικο

Κολωνου 30α εροτιπριζο 2 λατινακια μια πολυ κοντη και μια λιγοτερο κοντη τη Σαρα που περασα. Κλασικη εμφανιση λατινων. Η Σαρα δηλωσε 30 χρονων. Ξερει λιγα ελληνικα. Τυπικά πραγματα με κάπως προσπαθεια να δωσει βαθος στην πιπα, αλλά καλη αισθηση το μνι της και ιδανικος κωλαρακος αν θέλετε να ακούτε το πλαφ πλαφ στο πισωκολλητο (που ειναι ο κυριος λογος να επενδυσετε το 10ρικο σε αυτην).
Ναί, θέλω πλαφ πλαφ, αλλά εργάζομαι το πρωί :cry:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom