Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.869
- Πόντοι
- 3.506
εγω φιλε σε πιστευω....φαινεσαι εμπιστοςΤίποτα φίλε δεν έχω κάνει!!! Απλά έδωσα και είπα τα πάντα!!! Επομένως ξέρει τι θα κάνει
εγω φιλε σε πιστευω....φαινεσαι εμπιστοςΤίποτα φίλε δεν έχω κάνει!!! Απλά έδωσα και είπα τα πάντα!!! Επομένως ξέρει τι θα κάνει
Λες κ η αστυνομία δεν γνωρίζει για τις υπηρεσίες των καταστημάτων!!κοιτα μην ο κουμπάρος πάρει κάτι παραπάνω κ γίνει μόνιμος κ σύ θα περιμένεις να διαλευκάνει την υπόθεση!!!οβερ!!Ο κουμπάρος είναι αστυνομικός και θα πάει από εκεί να κάνει και έρευνα!!!
Κασσάνδρα η ψιλήΚαλησπέρα
Επίσκεψη προχθές στο Κρυσταλ για πρώτη φορά.
Παρούσες Ίριδα,Νεφέλη,Μπέλλα και μια ψηλή κοπέλα με τατού που δεν θυμάμαι όνομα.
Πέρασα με Νεφέλη.
Ελαφρύ χαιδεμα,μασάζ για πρώτο μέρος και ωραίο δεύτερο.
Ο χώρος δεν με ενθουσίασε καθόλου.
Παλαιά οικοδομή,ακόμα μυρωδιές από μπογιές και μια άσχημη στο κτίριο καθώς ανεβαίνεις τα σκαλοπάτια και το χειρότερο,το κλιματιστικό φυσάει πάνω στο σβέρκο σου την ώρα του μασάζ.
Απαράδεκτο,με ασθενοφόρο θα μας πάρουν.
Χρόνος παραμονής ενώ λένε 50 λεπτά στα 40 με είχαν ξεπεταξει
Το μόνο θετικό η εύκολη πρόσβαση καθώς είναι απέναντι από την τελευταία στάση Μετρό.
Καλά να περνάτε με υγεία.
Ρε φίλε μήπως δεν είσαι γυμνασμένος ;Τίποτα φίλε δεν έχω κάνει!!! Απλά έδωσα και είπα τα πάντα!!! Επομένως ξέρει τι θα κάνει
Αυτο για τους κωδικους δεν το πηρα χαμπαρι....μιλαμε για περιπτωσαρα....Διαβάζω κάτι τέτοια και μετά διαβάζω τους άλλους που λένε "κονέ για πριβέ παίζει;"... Θέλετε και πριβέ.
Ο άλλος δεν του τον παίζανε στο Κρυσταλ και τα είπε στον μπάτσο κουμπάρο...του έδωσε και κωδικούς για εδώ λέει... Ό,τι να 'ναι.
Και πάει ο μπάτσος και δεν τους βάζει για μαστρωπούς μέσα αλλά για ρατσιστές που τον παίζουν σε όλους εκτός από τον κουμπάρο του.Διαβάζω κάτι τέτοια και μετά διαβάζω τους άλλους που λένε "κονέ για πριβέ παίζει;"... Θέλετε και πριβέ.
Ο άλλος δεν του τον παίζανε στο Κρυσταλ και τα είπε στον μπάτσο κουμπάρο...του έδωσε και κωδικούς για εδώ λέει... Ό,τι να 'ναι.
Ο κουμπάρος είναι αστυνομικός και θα πάει από εκεί να κάνει και έρευνα!!!
Γιατί ρε μαν τέτοια εκδικητικότητα;Γράψε τις στα παπάρια σου.Τόσα μασατζίδικα έχει η πόλη,δεν είναι μονοπώλιο.Πήρα τηλέφωνο να κλείσω στο Krystal γιαννιτσων 25 και είπαν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν πλέον!! Νομίζω ότι τώρα μπορώ να ετοιμάσω να πάει κάποιος καλός φίλος για τους κλείσει μια και καλή το μαγαζάκι
Ναι άλλωστε η αστυνομία από εδώ περιμένει να τα μάθει, αποκλείεται να πουλάνε προστασία και να παίρνουν μίζες. Θα πέσω από τα σύννεφαΔιαβάζω κάτι τέτοια και μετά διαβάζω τους άλλους που λένε "κονέ για πριβέ παίζει;"... Θέλετε και πριβέ.
Δεν βαριέσαι ποτέ εδώ μέσα ….
Να δεις δεν είναι ούτε ξυρισμένοςΡε φίλε μήπως δεν είσαι γυμνασμένος ;
Πες τον να κάνει λογαριασμό εδώ κ να ενημέρωσή πως πέρασεΤίποτα φίλε δεν έχω κάνει!!! Απλά έδωσα και είπα τα πάντα!!! Επομένως ξέρει τι θα κάνει