clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 31
- Like
- 22.014
- Πόντοι
- 5.946
αίχυς απώλιτω δύκηο... αλά μώνω αίνας ύναι τώσω μαλάκας...Δεν είναι μόνο ένας ο ανορθόγραφος.
αίχυς απώλιτω δύκηο... αλά μώνω αίνας ύναι τώσω μαλάκας...Δεν είναι μόνο ένας ο ανορθόγραφος.
Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωωω τι να πούμε πάλι για σας δεσποινίς;;Ωραιότερη από την Κατρίν Ντενεβ στην Ωραία της Ημέρας!!!Καλησπέρα σε όλους, πριν τις 24 του μηνός θα είμαι διαθέσιμη κι έπειτα κάποιες ημέρες του Αυγούστου.
Σας φιλώ
![]()
Σε μενα εδωσαν και αγροτικη επιδοτηση.ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε @Anna24 και @DiorPoison που με πληρώνουν να ανεβάζω κρητικές με ψεύτικα προφίλ, γιατί όλοι ξέρουμε πως κάνεις γερή μπιζνα έτσι
Ούτε ο ΟΠΕΚΕΠΕ τέτοια μπίζνα τύπεΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε @Anna24 και @DiorPoison που με πληρώνουν να ανεβάζω κρητικές με ψεύτικα προφίλ, γιατί όλοι ξέρουμε πως κάνεις γερή μπιζνα έτσι
Τύφλα να έχουν τα εξοπλιστικά του Τσοχατζόπουλου και ο Αριστείδης Φλώρος..ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε @Anna24 και @DiorPoison που με πληρώνουν να ανεβάζω κρητικές με ψεύτικα προφίλ, γιατί όλοι ξέρουμε πως κάνεις γερή μπιζνα έτσι
ΥΓ: ωραιες γόβες…ιφ γιου νόου γουότ Άι μιν!!Καλησπέρα σε όλους, πριν τις 24 του μηνός θα είμαι διαθέσιμη κι έπειτα κάποιες ημέρες του Αυγούστου.
Σας φιλώ
![]()
I think I know..ΥΓ: ωραιες γόβες…ιφ γιου νόου γουότ Άι μιν!!![]()
Έχει βρει αγαπημένη λέξη τώρα και θα την γράφει μέχρι βαθειά γεράματα...I think I know..
I think I know..
Δέχεστε ντρες kόουντ στο επόμενο ραντεβού μας;Καλησπέρα σε όλους, πριν τις 24 του μηνός θα είμαι διαθέσιμη κι έπειτα κάποιες ημέρες του Αυγούστου.
Σας φιλώ
![]()
Και όχι μόνοΤύφλα να έχουν τα εξοπλιστικά του Τσοχατζόπουλου και ο Αριστείδης Φλώρος..
Ποια είναι αυτή;;;;Έχει βρει αγαπημένη λέξη τώρα και θα την γράφει μέχρι βαθειά γεράματα...
Δώσε κι άλλα να βάλω πισίναΤύφλα να έχουν τα εξοπλιστικά του Τσοχατζόπουλου και ο Αριστείδης Φλώρος..
Δέχεστε ντρες kόουντ στο επόμενο ραντεβού μας;![]()
Έγκριτος;Ποια είναι αυτή;;;;
![]()