Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.940
- Πόντοι
- 4.696
Μηπως να αναρτησει και το πιστοποιητικο γεννησεως;
Σοβαρεψου.
Μηπως να αναρτησει και το πιστοποιητικο γεννησεως;
Σοβαρεψου.
Τύπε δεν είπα τι έχω δει!!!Έχεις δει πολλες εργαζόμενες με νικ την ηλικια γέννησης ?
Είσαι και γλομπεάρχης μήτσο...
Πες μου ότι δεν τα τσούζεις...Μηπως να αναρτησει και το πιστοποιητικο γεννησεως;
Σοβαρεψου.
Αυτην την στιγμή οχι..Πες μου ότι δεν τα τσούζεις...
Καλά τύπε, και τα μέλη ειναι όλα κούκλοι, λεφταδες, 20+...Τύπε δεν είπα τι έχω δει!!!
Απλά είπα πως το μόνο ηλικιακό που δεν αλλάζει είναι η ημερομηνία γέννησης...
Δεν ασχολούμαι με τα νικ από τις εργαζόμενες, έτσι κι αλλιώς ξέρω πως λένε 99% ψέματα
Πουτανοκαψουρεύτηκες τύπε?Μηπως να αναρτησει και το πιστοποιητικο γεννησεως;
Σοβαρεψου.
Πληρωνει καλα η Αννα, τυπε. Και μαλιστα κασερακι.Πουτανοκαψουρεύτηκες τύπε?
Πολύ συγχυσμένο σε κόβω...
Καλά, σίγουρα γράφουν πολλοί φίδια...Καλά τύπε, και τα μέλη ειναι όλα κούκλοι, λεφταδες, 20+...
Αγαπάμε Χάρι Πότερ δεν αγαπάμε τη μαλακω που το έγραψε...πολυ Rowling σα να'πεσε
Αφηστε λιγο χωρο κ για τον θρυλο J.R.R. Tolkien, για τον καταραμενο παλαιο των ημερων H.P. Lovecraft και τελος λιγο για τον εσχατο George Martin!!!!![]()
Καλοφάγωτα!Πληρωνει καλα η Αννα, τυπε. Και μαλιστα κασερακι.
Ευχαριστώ!Καλοφάγωτα!
Πες προβατίνα κι ειμαι μεσα...Πληρωνει καλα η Αννα, τυπε. Και μαλιστα κασερακι.
Καλά, σίγουρα γράφουν πολλοί φίδια...
Εγώ στη θέση της Άννας θα έκλεινα ραντε με Μπαμπολα και θα κοίταγα να του αποδείξω το αντίθετο και δωρεάν κιόλας για τη τιμή των οπλων με μια κριτική εδώ μέσα από τον μπαμπολα
Για τον παρακάτω υπαινιγμό του ramus, ότι δηλαδή συνευρίσκεστε σεξουαλικά με σεξεργάτριες δωρεάν για να έχουν εδώ μέσα μια κριτική από εσάς, τι έχετε να σχολιάσετε;![]()
Εχεις καυλες για μεγαλεία, παπα μου.Για τον παρακάτω υπαινιγμό του ramus, ότι δηλαδή συνευρίσκεστε σεξουαλικά με σεξεργάτριες δωρεάν για να έχουν εδώ μέσα μια κριτική από εσάς, τι έχετε να σχολιάσετε;![]()
Εγώ, αγαπητέ Άγιε είμαι κατεξοχήν μπουρδελιάρης!Για τον παρακάτω υπαινιγμό του ramus, ότι δηλαδή συνευρίσκεστε σεξουαλικά με τις σεξεργάτριες δωρεάν για να έχουν εδώ μέσα μια κριτική από εσάς, τι έχετε να σχολιάσετε;![]()
Να μου κάνεις μια πριβέ ανάλυση επ'αυτού όμορφη...Αγαπάμε Χάρι Πότερ δεν αγαπάμε τη μαλακω που το έγραψε
Οι υπόλοιποι αν και πυλώνες του fantasy προσωπικά δεν είναι τόσο του στυλ μου, δηλαδή προφανώς αγαπώ lotr και got αλλά τις σειρές και όχι τόσο τα βιβλία
Αν για κάποιους είναι σημαντικό they need only ask, η είναι πολύ δύσκολο?Ας το αλλάξει κ ας βάλει χρονολογία γέννησης, αντί για ηλικία.
Η ηλικία για μένα δεν λέει πολλά, για κάποιους είναι καθοριστική...
Επαγγελματίας είναι, όχι μέλος που καβλαντίζει!
Παππούλη μετά την αννούλα θες να μας φας και τη μαλβίνα?Έχετε εξελιχθεί σε τρελή φιτιλιάρα, Ντάμα μου.![]()