Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.203
And thank god for that i never liked himΈρχομαι και σου ψυθυριζω στο αυτί, "ο Νταμπλντορ πεθαίνει στο τέλος του Ημίαιμου Πριγκιψ".
Σηκώνω τη φούστα και μπαίνω αισθησιακά μεσα
And thank god for that i never liked himΈρχομαι και σου ψυθυριζω στο αυτί, "ο Νταμπλντορ πεθαίνει στο τέλος του Ημίαιμου Πριγκιψ".
Σηκώνω τη φούστα και μπαίνω αισθησιακά μεσα
Λαρωσε εσύΘα στη κόψω τη γλωσσίτσα καριολίτσα
Κάνει καλό στον προστάτη...
And thank god for that i never liked him
The true villain i say
Κορυφαίος ο lovecraft......πολυ Rowling σα να'πεσε
Αφηστε λιγο χωρο κ για τον θρυλο J.R.R. Tolkien, για τον καταραμενο παλαιο των ημερων H.P. Lovecraft και τελος λιγο για τον εσχατο George Martin!!!!![]()
Σε συμβουλεύω ν' αρχίσεις να δίνεις κωλαράκι επιλεκτικά...
Μην το αφήνεις ανεκμετάλλευτο![]()
Καριέρα χωρίς αναλ αννα δεν γίνεται και αυτό θα το δεις στο μέλλον όταν η μπογιά δεν θα πιάνει.
Φιλικά παντα
Ερωτηση γιατι το εχουν πει και αλλοι για αλλες.Τουλάχιστον σβήσε το 24 μη πνιγούμε από τα γέλια...
Μήπως είσαι κ 18?![]()
Εγώ στη θέση της Άννας θα έκλεινα ραντε με Μπαμπολα και θα κοίταγα να του αποδείξω το αντίθετο και δωρεάν κιόλας για τη τιμή των οπλων με μια κριτική εδώ μέσα από τον μπαμπολα
μη βάζεις δύσκολα κι εσύ τώρα...Ερωτηση γιατι το εχουν πει και αλλοι για αλλες.
Καθε χρονο θα αλλαζει και τον αριθμο δηλαδη;
Το οτι ειναι το κωδικο ονομα, καλλιτεχνικο, ετσι και δεν γινεται να αλλαξει δεν το καταλαβαίνετε.
Ήρθε η στιγμή να πέσεις σε κατάθλιψη αφού η πριγκίπισσα του bou aka hugh hefner με διάγνωση μυθομανή σου έριξε μαύρο..ολοκλήρωσες ως γυναίκα αγαπημένη μου φίλη μετά από αυτό, κυρρήσουμε τριήμερο εθνικό πένθος για όσα έχασες..
my condolences for your loss.![]()
Ας το αλλάξει κ ας βάλει χρονολογία γέννησης, αντί για ηλικία.Ερωτηση γιατι το εχουν πει και αλλοι για αλλες.
Το οτι ειναι το κωδικο ονομα, καλλιτεχνικο, ετσι και δεν γινεται να αλλαξει δεν το καταλαβαίνετε.
Έχεις δει πολλες εργαζόμενες με νικ την ηλικια γέννησης ?Ας το αλλάξει κ ας βάλει χρονολογία γέννησης, αντί για ηλικία.
Η ηλικία για μένα δεν λέει πολλά, για κάποιους είναι καθοριστική...
Επαγγελματίας είναι, όχι μέλος που καβλαντίζει!
Βάλε βρε κόρη μου ένα Άννα 24(2022) να πάει στο διάολο και δεν είναι ώρα να ανοίγουμε νέο μεσανατολικο στο σαϊ...Ερωτηση γιατι το εχουν πει και αλλοι για αλλες.
Ήρθε η στιγμή να πέσεις σε κατάθλιψη αφού η πριγκίπισσα του bou aka hugh hefner με διάγνωση μυθομανή σου έριξε μαύρο..ολοκλήρωσες ως γυναίκα αγαπημένη μου φίλη μετά από αυτό, κυρρήσουμε τριήμερο εθνικό πένθος για όσα έχασες..
my condolences for your loss.![]()
Μηπως να αναρτησει και το πιστοποιητικο γεννησεως;Ας το αλλάξει κ ας βάλει χρονολογία γέννησης, αντί για ηλικία.
Η ηλικία για μένα δεν λέει πολλά, για κάποιους είναι καθοριστική...
Επαγγελματίας είναι, όχι μέλος που καβλαντίζει!
Έχεις δει πολλες εργαζόμενες με νικ την ηλικια γέννησης ?
Είσαι και γλομπεάρχης μήτσο...