Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Ότι αρπάξειΜες στην αδυναμια ειναι αυτη ,θελει και 300 ?![]()
Ότι αρπάξειΜες στην αδυναμια ειναι αυτη ,θελει και 300 ?![]()
Την Δευτέρα το βράδυ στο πρίαμος σουίτα 22 Ηλιούπολη,η πέτρινη σουίτα πολύ ακριβή αλλά αξίζει ευρύχωρη και μεγάλο τζακούζι,για άλλη μία φορά περάσαμε καταπληκτικά και εγώ και η φίλη μου,το session ξεκίνησε μέσα στο τζακούζι πρώτα μπήκαν οι δύο τους η έρικα στράπαρε την φίλη μου αλλά και η φίλη μου δεν έμεινε αμέτοχη ,είχε πάρει η έρικα δύο ζώνες για στραπονάρισμα ,της σήκωσε τα πόδια και την πήρε και από μπροστά και από πίσω ,γλωσσόφιλα γλυφομούνια ,φοβερό οφθαλμόλουτρο μετά μπήκα και εγώ στο τζακούζι και εκεί απογειώθηκα όσο της φιλούσα τα πόδια ,μου έβαλε σφήνα μας έφτυνε ,μας άφησε να την γλύψουμε παντού ,μετά φόρεσε γάντι και μου έκανε μασάζ προστάτη και έχυσε το κωλαράκι μου ,μας κατούρησε και μετά πριν μας πάει στο κρεβάτι μας έδεσε ,η σουίτα γύρω από το κρεβάτι έχει ξύλινους στύλους εκεί μας έδεσε πιο πολύ τιμώρησε την φίλη μου που της αρέσει πολύ το μαστίγωμα η συνέχεια στο τεράστιο κρεβάτι με καθρέφτη μεγάλο εκεί δεν μπορώ να περιγράψω τι έγινε καύλα και ηδονήΚαλά να περάσετε και αν θέλεις γράψε μας τι κάνατε
Αυτό με το κοντό μαλλί δεν το καταλαβαίνω, την κάνει πιο αυστηρή? Η αφέντρα πρέπει να είναι θηλυκό, πραγματικό.....με μαλλί,βυζί και ΓΥΝΑΙΚΑ η Τρ αλλά με θηλυκή γοητεία.Ρε παιδιά αυτή την δοκίμασε κανείς?
Το κοντο μαλι διχνει αυταρχικοτητα.Αυτό με το κοντό μαλλί δεν το καταλαβαίνω, την κάνει πιο αυστηρή? Η αφέντρα πρέπει να είναι θηλυκό, πραγματικό.....με μαλλί,βυζί και ΓΥΝΑΙΚΑ η Τρ αλλά με θηλυκή γοητεία.
πολυ δυνατη φαινεται.αλλα 250 ειναι παρα πολλα ειδικα για καποια που δεν εχει εμπειρια κανεις και δεν υπαρχουν και σχολια. ειπαμε κασκαντεριλικια αλλα αυτο με 250 ειναι αλμα στο κενο.Ρε παιδιά αυτή την δοκίμασε κανείς?
Από σωμα τουμπανο αλλά αρχάρια στο αντικειμενο εάν δε ζήταγε 150 συν ξενοδοχείο και το ειχε στο 100-120 θα ήταν εξαιρετική επιλογή . Το 150αρι δε το υποστηριζει για αυτο που προσφέρει. Γενικά καποιες καινουργιες ζητάνε εξωπραγματικά νουμερα μάλλον φταιει η φρειτιδα του ΟFΚαλημέρα μια Helenlady στο ινστα ξέρει κανείς τι παίζει;
Προφανώς δεν λες αυτή.Καλημέρα μια Helenlady στο ινστα ξέρει κανείς τι παίζει;
Αυτη χωρίς φίλτρα θα είναι σαν ανάποδο γαμωτο.....![]()
ΚΑΙΤΗ η elegant Ελληνίδα 6949024125
Εχω απίστευτο στήθος, 1.75 υψος, ψηλά ποδια να λατρέψεις και μεσογειακο ταπεραμέντο σε καλω να περάσεις μαζί μου στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες. κανω επιλεκτικές συναντήσεις προφέροντας SEX, sex & light αυταρχικο αλλά και BDSM προγράμματα αν το επιθυμείς. ΝΟ ANAL.!!! Το δωράκι είναι 100e...kanesex.com
Την εχει συναντήσει κανείς;
Όταν ήρθε Θεσσαλονίκη και της έστειλα μήνυμα μου ζήτησε 200Από σωμα τουμπανο αλλά αρχάρια στο αντικειμενο εάν δε ζήταγε 150 συν ξενοδοχείο και το ειχε στο 100-120 θα ήταν εξαιρετική επιλογή . Το 150αρι δε το υποστηριζει για αυτο που προσφέρει. Γενικά καποιες καινουργιες ζητάνε εξωπραγματικά νουμερα μάλλον φταιει η φρειτιδα του ΟF
Έκανα το κασκαντεριλίκι σήμερα. Οχι μόνο δεν είναι σαν ανάποδο γαμώτο, αλλά ειναι κουκλάρα. Θυμίζει πολύ Μαρία Σολωμού (λόγω κόμης) αλλά καμία σχέση με την αναφερθείσα υστερική ξυνομουνίδου. Η γυναίκα είναι απο τους πιο πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, εχει κέφι, διάθεση και προθυμία και είναι πεντακάθαρη. Είναι όντως 1.75, με βυζάρες και πιασίματα, χωρίς να ειναι υπέρβαρη, πόσο μάλλον χοντρή, ειναι 40άρα και δείχνει 30. Δεν θα πω τι έκανα μαζί της γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος και πέρασα μια ώρα γαμάτη. Το έχει με το αυταρχικό γιατί έχει μαθητεύσει δίπλα στην καλύτερη του χώρου -την οποία κλαίγαμε όλοι οταν το παράτησε (;), απλώς ήταν εξαφανισμένη για 10 χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Στα συν οτι κάνει και σεξ (και μη βγουν οι έξυπνοι και πουν μαλακίες οτι δεν ειναι καθαρόαιμη αφέντρα κλπ) για όσους ζητούν και αυτό απο μια συνάντηση αυταρχικού προγράμματος. Δεν θα πω περισσότερα (γιατι η ίδια μου ζήτησε να μην πω), θα πω μόνο οτι την λένε Αφροδίτη και στενοχωριέμαι πού δεν την είχα προλάβει ΚΑΙ σε μικρότερη ηλικία, το 2014, αν και ήμουν απο τότε στο κουρμπέτι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.Αυτη χωρίς φίλτρα θα είναι σαν ανάποδο γαμωτο.....
Καλησπέρα φίλε μου.Αν δεν κάνω λάθος η μόνη που έχει σκλάβα στην Αθήνα είναι η Lady Afrodyte.Υπάρχει αυτή την περίοδο αφέντρα με σκλάβα;
βλέπω έχει και onlyfans. Έχει μπει κανείς να δει αν αξίζει τίποτα; ή έστω αν θα μας δώσει μία καλύτερη εικόνα του τι θα αντικρίσουμε;Έκανα το κασκαντεριλίκι σήμερα. Οχι μόνο δεν είναι σαν ανάποδο γαμώτο, αλλά ειναι κουκλάρα. Θυμίζει πολύ Μαρία Σολωμού (λόγω κόμης) αλλά καμία σχέση με την αναφερθείσα υστερική ξυνομουνίδου. Η γυναίκα είναι απο τους πιο πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, εχει κέφι, διάθεση και προθυμία και είναι πεντακάθαρη. Είναι όντως 1.75, με βυζάρες και πιασίματα, χωρίς να ειναι υπέρβαρη, πόσο μάλλον χοντρή, ειναι 40άρα και δείχνει 30. Δεν θα πω τι έκανα μαζί της γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος και πέρασα μια ώρα γαμάτη. Το έχει με το αυταρχικό γιατί έχει μαθητεύσει δίπλα στην καλύτερη του χώρου -την οποία κλαίγαμε όλοι οταν το παράτησε (;), απλώς ήταν εξαφανισμένη για 10 χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Στα συν οτι κάνει και σεξ (και μη βγουν οι έξυπνοι και πουν μαλακίες οτι δεν ειναι καθαρόαιμη αφέντρα κλπ) για όσους ζητούν και αυτό απο μια συνάντηση αυταρχικού προγράμματος. Δεν θα πω περισσότερα (γιατι η ίδια μου ζήτησε να μην πω), θα πω μόνο οτι την λένε Αφροδίτη και στενοχωριέμαι πού δεν την είχα προλάβει ΚΑΙ σε μικρότερη ηλικία, το 2014, αν και ήμουν απο τότε στο κουρμπέτι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δυστυχώς κάνει ραντεβού μόνο στο Salem, το οποίο δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.
ευχαριστουμε φιλε! αυτο χρειαζεται το νημα. πληροφοριες και οχι κατεβατα με ανουσιους καυγαδες. στα 100 ευρωπουλα που ζηταει περιλαμβανεται και το σεξ ή ζηταει εξτρα?Έκανα το κασκαντεριλίκι σήμερα. Οχι μόνο δεν είναι σαν ανάποδο γαμώτο, αλλά ειναι κουκλάρα. Θυμίζει πολύ Μαρία Σολωμού (λόγω κόμης) αλλά καμία σχέση με την αναφερθείσα υστερική ξυνομουνίδου. Η γυναίκα είναι απο τους πιο πρόσχαρους και φιλικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, εχει κέφι, διάθεση και προθυμία και είναι πεντακάθαρη. Είναι όντως 1.75, με βυζάρες και πιασίματα, χωρίς να ειναι υπέρβαρη, πόσο μάλλον χοντρή, ειναι 40άρα και δείχνει 30. Δεν θα πω τι έκανα μαζί της γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος και πέρασα μια ώρα γαμάτη. Το έχει με το αυταρχικό γιατί έχει μαθητεύσει δίπλα στην καλύτερη του χώρου -την οποία κλαίγαμε όλοι οταν το παράτησε (;), απλώς ήταν εξαφανισμένη για 10 χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Στα συν οτι κάνει και σεξ (και μη βγουν οι έξυπνοι και πουν μαλακίες οτι δεν ειναι καθαρόαιμη αφέντρα κλπ) για όσους ζητούν και αυτό απο μια συνάντηση αυταρχικού προγράμματος. Δεν θα πω περισσότερα (γιατι η ίδια μου ζήτησε να μην πω), θα πω μόνο οτι την λένε Αφροδίτη και στενοχωριέμαι πού δεν την είχα προλάβει ΚΑΙ σε μικρότερη ηλικία, το 2014, αν και ήμουν απο τότε στο κουρμπέτι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Δυστυχώς κάνει ραντεβού μόνο στο Salem, το οποίο δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ναι, όλα μέσα. Η γυναίκα ειναι παλιά και είναι γνωστή. Κάποιοι παλιοί θα πηδούσαν απο τη χαρά τους που επέστρεψε. Λυπάμαι που δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.ευχαριστουμε φιλε! αυτο χρειαζεται το νημα. πληροφοριες και οχι κατεβατα με ανουσιους καυγαδες. στα 100 ευρωπουλα που ζηταει περιλαμβανεται και το σεξ ή ζηταει εξτρα?
ηδη αυτα που ανεφερες ειναι κατατοπιστικοταταΝαι, όλα μέσα. Η γυναίκα ειναι παλιά και είναι γνωστή. Κάποιοι παλιοί θα πηδούσαν απο τη χαρά τους που επέστρεψε. Λυπάμαι που δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.