Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.435
- Πόντοι
- 2.606
Κάνετε μία διακοπή από το να ακούτε γύφτους και λοιπούς υπερεκτιμημένους της Ελληνικής μουσικής και πάρτε μία ιδέα σχετικά με το τι συνέβη στο Birmingham on that previous Sat evening ...
Βεβαίως δεν αναμένω να το κατανοήσετε ... μόνο οι κ.κ. @Eraser.. & @Saul ξέρουν ... και ίσως και η κα. @Sofia_Magic .
Αλλά αυτό μου αρκεί, ω Όνοι και Χοίροι!
Είδαμε και ήταν λίγο γλυκόπικρο όλο αυτό. Περίπου έτσι το περίμενα.
Πικρό γιατί το να βλέπεις έναν άνθρωπο να έχει την δίψα αλλά να μη μπορεί ήταν ... στενάχωρο...
τους είδα το 2005 στην Μαλακάσα (είχα πάθει πλάκα....) και το 2010 είδα και τον Ozzy με Gus G στην μικρήσκηνή (με είχε χαλάσει πολύ αυτό, αλλά τέλος πάντων...)
![]()
Ozzy Osbourne: Η Νύχτα των Ζωντανών Αφρών στην Αθήνα το 2010
Μουσική - Η συναυλία του Ozzy Osbourne στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2010, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες του Χρήστου Κισατζεκιάν.www.athensvoice.gr
δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που παρακαλουθεί στοιχειωδώς αυτή την μουσική και δεν γνωρίζει τα προβλήματα υγείας του Ozzy
έκανα την προσπάθεια να βρω εισιτήριο γνωρίζοντας το τι μπορεί να γίνει εκείνη την ημέρα
τι θα μπορούσε να είναι αυτό? ένα αποχαιρετιστήριο τεράστιο πάρτυ ας πούμε, ένα αντίο όπως τους αξίζει αφού δε πρόλαβαν να χαιρετίσουν κανονικά όταν τραυματίστηκε ο Ozzy και διέλυσε την σπονδυλική του στήλη
από τότε ξεκίνησαν όλα αυτά τα προβλήματα υγείας...
δεν είμαι μικρός, ούτε αφελής, αλλά κάπως έτσι το σκεφτόμουν τις προηγούμενες μέρες (στην απίθανη πιθανότητα να βρω εισιτήριο...)
![]()
Black Sabbath: Η κοσμοπλημμύρα στη Μαλακάσα το 2005
Θυμόμαστε ξανά μια σπουδαία βραδιά!www.rockrooster.gr