The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.164
- Πόντοι
- 33.405
Είπαν του μουρλού να χέσει, κι αυτός ξεκωλιάστηκε στο χέσιμο.Καλά τι σκατα συνέβη???

Είπαν του μουρλού να χέσει, κι αυτός ξεκωλιάστηκε στο χέσιμο.Καλά τι σκατα συνέβη???
εχει επιληφθει η πολεοδομια.... απλος το συγκεκριμενο τελικα μαλλον ειναι ακατοικητοΕίπε κάποιος σας όντως καλά να πάθει το θύμα για οποιαδήποτε περίπτωση βιασμού?? Η είναι αυθαίρετο τελείως
Εάν βρεθεί ΕΝΑ ποστ δικό μου ή από τά υπόλοιπα παιδιά που αναφέρονται , που ΕΣΤΩ να αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα , εγώ δεσμεύομαι δημόσια να διαγράψω τον λογαριασμό μου και να ασχοληθω με την καλλιέργεια μαϊντανούΕίπε κάποιος σας όντως καλά να πάθει το θύμα για οποιαδήποτε περίπτωση βιασμού?? Η είναι αυθαίρετο τελείως
οχι με ντοματεςΕάν βρεθεί ΕΝΑ ποστ δικό μου ή από τά υπόλοιπα παιδιά που αναφέρονται , που ΕΣΤΩ να αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα , εγώ δεσμεύομαι δημόσια να διαγράψω τον λογαριασμό μου και να ασχοληθω με την καλλιέργεια μαϊντανού![]()
Κάνατε όμως χαβαλε με το γεγονός ότι κάποιος της φέρθηκε βίαια?? Γιατί σίγουρα αυτό δεν είναι οκΕάν βρεθεί ΕΝΑ ποστ δικό μου ή από τά υπόλοιπα παιδιά που αναφέρονται , που ΕΣΤΩ να αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα , εγώ δεσμεύομαι δημόσια να διαγράψω τον λογαριασμό μου και να ασχοληθω με την καλλιέργεια μαϊντανού![]()
Εάν βρεθεί ΕΝΑ ποστ δικό μου ή από τά υπόλοιπα παιδιά που αναφέρονται , που ΕΣΤΩ να αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα , εγώ δεσμεύομαι δημόσια να διαγράψω τον λογαριασμό μου και να ασχοληθω με την καλλιέργεια μαϊντανού![]()
Γι'αυτό και επαναλαμβάνωΚάνατε όμως χαβαλε με το γεγονός ότι κάποιος της φέρθηκε βίαια?? Γιατί σίγουρα αυτό δεν είναι οκ
Ότι και να είναι δεν παύει να είναι μια εκτεθειμένη κοπέλα
Γι'αυτό και επαναλαμβάνω
@Αγγελική βρες μου ΕΝΑ ποστ δικό μου που να αφήνω ΕΣΤΩ και υπονοούμενο για τέτοιες καταστάσεις και διαγράφω τον λογαριασμό μου ΤΏΡΑ![]()
εγω μετα ποιον θα πηγαινω τρενο τωρα που ηρθε ο λιθουανος![]()
Ναι κάνανε,και σου εστειλα για αυτον τώρα οτι δεν ελαβα επιβεβαιωση,για να δεις οτι συμπάσχω με εσένα,ενω αν συνεβαινε σε καποια αλλη,κυμα υποστηριξης,και ολες το ιδιο δυσκολο εργο κανουμε,να,εγω απλα σου δημοσιευσα εδω κατι μηνύματα,και ειδες πώς αρχισαν ολοι μαζί,θα μου απαγορεψουν και να μιλαω σε λιγο. Απο την αρχή ηταν εναντιον μου απλά,διοτι δεν τους αρέσω εμφανισιακάΚάνατε όμως χαβαλε με το γεγονός ότι κάποιος της φέρθηκε βίαια?? Γιατί σίγουρα αυτό δεν είναι οκ
Ότι και να είναι δεν παύει να είναι μια εκτεθειμένη κοπέλα
Ακόμα ασχολείσαι καί εσύ ρε μαν;Γι'αυτό και επαναλαμβάνω
@Αγγελική βρες μου ΕΝΑ ποστ δικό μου που να αφήνω ΕΣΤΩ και υπονοούμενο για τέτοιες καταστάσεις και διαγράφω τον λογαριασμό μου ΤΏΡΑ![]()
Ναι κάνανε,και σου εστειλα για αυτον τώρα οτι δεν ελαβα επιβεβαιωση,για να δεις οτι συμπάσχω με εσένα,ενω αν συνεβαινε σε καποια αλλη,κυμα υποστηριξης,και ολες το ιδιο δυσκολο εργο κανουμε,να,εγω απλα σου δημοσιευσα εδω κατι μηνύματα,και ειδες πώς αρχισαν ολοι μαζί,θα μου απαγορεψουν και να μιλαω σε λιγο. Απο την αρχή ηταν εναντιον μου απλά,διοτι δεν τους αρέσω εμφανισιακά
Ναι κάνανε,και σου εστειλα για αυτον τώρα οτι δεν ελαβα επιβεβαιωση,για να δεις οτι συμπάσχω με εσένα,ενω αν συνεβαινε σε καποια αλλη,κυμα υποστηριξης,και ολες το ιδιο δυσκολο εργο κανουμε,να,εγω απλα σου δημοσιευσα εδω κατι μηνύματα,και ειδες πώς αρχισαν ολοι μαζί,θα μου απαγορεψουν και να μιλαω σε λιγο. Απο την αρχή ηταν εναντιον μου απλά,διοτι δεν τους αρέσω εμφανισιακά
Για την ταμπακιέρα , για αυτό που ρώτησε η Άννα πριν έχεις να δώσεις καμία απάντησηΤο κλείνω εδω,εγώ απλά ήθελα να δείξω τα μηνύματα αυτουνου που δεν μου έκανε επιβεβαίωση και μετά ηθελε ραντεβου σαν να μην τρεχει τιποτα,επειδη έκανες και εσυ ενα σχετικο ποστ,οπως είδες Αννα,μονο σε εσένα απυηθυνα το λόγο,σε κανέναν αλλον. Και τώρα οπως βλέπεις και εσυ,οπου και να γραψω,τσουπ εμφανίζονται,γιατι πολυ απλά δεν έχουν ζωη. Ενω ευτυχώς υπαρχουν και αλλα καλά παιδια που μου ηρθαν απο κοντα και μου εχουν πει "μα τι ασχολούνται αμα δεν τους κάνεις για τον α,β λόγο,απλά να μην σου κλείσουν ραντεβου και να κάνουν αγνοηση το νημα σου"
Το "κυρία" το βάλατε σε αυτάκια, βλέπω...Για την ταμπακιέρα , για αυτό που ρώτησε η Άννα πριν έχεις να δώσεις καμία απάντηση
"""""Κυρία""""" μου ?
Όσο για το κατεβατό που έγραψες μπορούμε να το συνοψίσουμε σε 4 λέξεις
Άλλωστε υπάρχουν τόσες άλλες
Το πιάσατε βλέπω το υπονοούμενοΤο "κυρία" το βάλατε σε αυτάκια, βλέπω...![]()
Ότι ναναι η κοπελα . Εδώ ελεγε ελάτε να μου οργώσετε τις τρύπες τι να πεις .παλι βολτες κανει ο μαιντανος σε ξενα χωραφια?
αν δεν της το ξεκοψει η ομορφη νηματοθετρια εδω,αλλα και οι υπολοιπες αλλου,πολυ συντομα βλεπω κι αυτο το νημα να μετατρεπεται σε κοτετσι.
ας πουν οτι θελουν με πμ κι οχι επειδη εκοψε η κινηση στης Αγγελως,αυτη να ψαχνεται σε νηματα ξενα.
προχθες ηταν στις ανεξαρτητες,σημερα εδω,αυριο?
ολα μπαχαλο τα κανει με τις φαντασιωσεις της.![]()
Μας έχεις ζαλίσει τα @@ @Αγγελική .Το κλείνω εδω,εγώ απλά ήθελα να δείξω τα μηνύματα αυτουνου που δεν μου έκανε επιβεβαίωση και μετά ηθελε ραντεβου σαν να μην τρεχει τιποτα,επειδη έκανες και εσυ ενα σχετικο ποστ,οπως είδες Αννα,μονο σε εσένα απυηθυνα το λόγο,σε κανέναν αλλον. Και τώρα οπως βλέπεις και εσυ,οπου και να γραψω,τσουπ εμφανίζονται,γιατι πολυ απλά δεν έχουν ζωη. Ενω ευτυχώς υπαρχουν και αλλα καλά παιδια που μου ηρθαν απο κοντα και μου εχουν πει "μα τι ασχολούνται αμα δεν τους κάνεις για τον α,β λόγο,απλά να μην σου κλείσουν ραντεβου και να κάνουν αγνοηση το νημα σου"