ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8.684
- Πόντοι
- 2.636
Λογικό να το απαιτήσει - απλώς αυτή απαίτηση θα σκοντάψει στην ελληνική νομοθεσία και στο τέλος πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.Το απαίτησε η ΕΕ
Λογικό να το απαιτήσει - απλώς αυτή απαίτηση θα σκοντάψει στην ελληνική νομοθεσία και στο τέλος πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.Το απαίτησε η ΕΕ
Ως συνήθως.Λογικό να το απαιτήσει - απλώς αυτή απαίτηση θα σκοντάψει στην ελληνική νομοθεσία και στο τέλος πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.
ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ που δεν εβλεπε λογο γιατι να πανε 2μυρια στο συνταγμα για τα τεμπη....Ως συνήθως.
Ο καθένας μας αντιδρά όσο μπορεί και όπου μπορεί.ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ που δεν εβλεπε λογο γιατι να πανε 2μυρια στο συνταγμα για τα τεμπη....
απαντας στον κυρ παντελη που ειναι βολεμενος,φτωχος και λιγος αλλα δεν εχει σημασια που δεν εχει αντιδρασει ποτε...εκτος του μπου
Η Τεμπολογία είναι χαζολογία αδερφάκο. Τα έχουμε πει αυτά. Έλα στο pm να μιλήσουμε που μου κάνεις τη πλάκα σου. Η Τεμπολογία των γιγάντωσε τον κωλοΚουλη.ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗ που δεν εβλεπε λογο γιατι να πανε 2μυρια στο συνταγμα για τα τεμπη....
απαντας στον κυρ παντελη που ειναι βολεμενος,φτωχος και λιγος αλλα δεν εχει σημασια που δεν εχει αντιδρασει ποτε...εκτος του μπου
σε λυπαμαι κακομοιρη...γιατι ολους τους καλεις πμ? εχεις γουστα?Η Τεμπολογία είναι χαζολογία αδερφάκο. Τα έχουμε πει αυτά. Έλα στο pm να μιλήσουμε που μου κάνεις τη πλάκα σου. Η Τεμπολογία των γιγάντωσε τον κωλοΚουλη.
Να μην με λυπάσαι. Να διαβάζεις αυτά που γράφω πιο προσεκτικά.σε λυπαμαι κακομοιρη
Μια χαρά τα συγκάλυψε εκεί.Η Τεμπολογία είναι χαζολογία αδερφάκο. Τα έχουμε πει αυτά. Έλα στο pm να μιλήσουμε που μου κάνεις τη πλάκα σου. Η Τεμπολογία των γιγάντωσε τον κωλοΚουλη.
σε λυπαμαι...ενα μιζερο ανθρωπακι εισαιΝα μην με λυπάσαι. Να διαβάζεις αυτά που γράφω πιο προσεκτικά.
όχι απλά δεν θέλω να απασχολώ το φόρουμ γιατί δεν είμαι μονοπώλιοσε λυπαμαι κακομοιρη...γιατι ολους τους καλεις πμ? εχεις γουστα?
ανταποδίδωσε λυπαμαι...ενα μιζερο ανθρωπακι εισαι
ενταξει κομπλε....στο καλο τωραόχι απλά δεν θέλω να απασχολώ το φόρουμ γιατί δεν είμαι μονοπώλιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ανταποδίδω
Και εσύ.ενταξει κομπλε....στο καλο τωρα
Υπήρξε καταδίκη στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Η Ευρωπαϊκή υπερισχύει της Ελληνικής.Λογικό να το απαιτήσει - απλώς αυτή απαίτηση θα σκοντάψει στην ελληνική νομοθεσία και στο τέλος πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.
Μακάρι να μην υπερισχύει - αλλά έχουμε δει στη πράξη ότι αυτή η Κυβέρνηση και όλες οι άλλες πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν από την νομοθεσία της ΕΕ... Δες πχ τα ΧΥΤΑΥπήρξε καταδίκη στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Η Ευρωπαϊκή υπερισχύει της Ελληνικής.
Θεσπέσια.Το απαίτησε η ΕΕ
Καμία κυβέρνηση δεν ξεφεύγει. Στο τέλος έρχεται πάντα ο λογαριασμός.Μακάρι να μην υπερισχύει - αλλά έχουμε δει στη πράξη ότι αυτή η Κυβέρνηση και όλες οι άλλες πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεφεύγουν από την νομοθεσία της ΕΕ... Δες πχ τα ΧΥΤΑ
Και σου ξαναλέω αρχίδια πρόστιμα θα ανακτήσουν, δεδομένου ότι πολλοί είναι εικονικοί.Θεσπέσια.
Απαίτησαν επιστροφή από το υπουργείο και πιάσαν δουλειά οι ελληνικοί δαίμονες κλπ κλπ.
Ποιος διαφωνεί??
Πρώτη φορά όμως βλέπεις την ΕΕ να ζητά επιστροφές από συγκεκριμένα άτομα και να τους στέλνει στα δικαστήρια.
Προχθές έγραφα για το πρώτο που έγινε, μην επαναλαμβάνω.
Ακριβώς - τρώμε πρόστιμα. Το κακό όμως είναι ότι δεν θα βγάλουν άκρη με τα κλεμμενα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και στο τέλος θα τα πληρώσουμε εμείς γιατί οι Φραπέδες θα προσφύγουν σε αναθεωρητικά δικαστήρια ή θα έχουν φροντίσει να σκκορπίσουν τα λεφτά εκτόςΚαμία κυβέρνηση δεν ξεφεύγει. Στο τέλος έρχεται πάντα ο λογαριασμός.
Ειδικά για ΧΥΤΑ έχουμε φάει τρελά πρόστιμα. Κάποια εποχή τρώγαμε ημερήσια.
Κοίτα. Θα το πω μία φορά ακόμα γιατί δεν έχει και νόημα πλέον.Ακριβώς - τρώμε πρόστιμα. Το κακό όμως είναι ότι δεν θα βγάλουν άκρη με τα κλεμμενα του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και στο τέλος θα τα πληρώσουμε εμείς γιατί οι Φραπέδες θα προσφύγουν σε αναθεωρητικά δικαστήρια ή θα έχουν φροντίσει να σκκορπίσουν τα λεφτά εκτός