Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Δε λες απάνθρωπη...Εισαι σκληρή δεν μας λυπάσαι......![]()
Δε λες απάνθρωπη...Εισαι σκληρή δεν μας λυπάσαι......![]()
Τουλάχιστον αλλά δίνω τόπο στην οργή γιατί ..............Δε λες απάνθρωπη...
Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να με πεις κ εμένα κλουκλο και θα στα πω όλαΜε εσενα κούκλα μου μούσα ,ολα τα υπόλοιπα ειναι λεπτομέρειες.....
![]()
Με νερό ή εκει κρύβεις φαγητό![]()
Είσαι κλουκλοςΝα με πεις κ εμένα κλουκλο και θα στα πω όλα![]()
Με νερό είναιΕίσαι κλουκλος![]()
Κορίτσι όμορφο, ειναι γεγονός ότι κινείσαι σ ενα χώρο που έχει εγγενείς κινδύνους...πόσο περισσότερο σε μια εποχή που ο κόσμος λειτουργεί πλέον στα κόκκινα και με τα μυαλά στα κάγγελα, η βία τείνει να γίνει η καθημερινότητα, οι αξίες έχουν χαθεί σε μεγάλο βαθμό και ακόμη και ή αξία της ζωής έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα...Ευχαριστώ θερμά από καρδιάς όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για να πουν μια καλή κουβέντα προς το άτομό μου, ανεξαρτήτως του αν έχουν μεσολαβήσει εντάσεις μεταξύ μας.
Όσοι με γνωρίζουν από κοντά λοιπόν, ξέρουν καλά ότι μου αρέσει η δουλειά μου, ασχέτως του αν κάθε συνάντηση στέφθηκε εκ του αποτελέσματος με επιτυχία ή όχι για ποικίλους λόγους.
Δεν θα φορέσω τον μανδύα του θύματος, ούτε το έκανα ποτέ στα σχεδόν 6 χρόνια που δουλεύω.
Ίσως να μην είναι του χαρακτήρος μου το παράπονο για το θεαθήναι κι ας βασιζόμαστε στην εικόνα. Υπάρχει, όμως, ένα όριο που δεν δύναται να παραβιάζεται και αυτό υπάγεται της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Απειλές, εξύβριση, οριακά κακουγηρματικές πράξεις.
Δυστυχώς, όλα τα κορίτσια κινούμαστε σε μια πραγματικότητα με κινδύνους αόρατους και άρα μη προβλέψιμους. Κι όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή ακριβώς είναι και η πιο επικίνδυνη εκδοχή καθώς δεν γνωρίζεις με τι έχεις να κάνεις, δυστυχώς το μίσος του ανθρώπου δεν έχει μέτρο.
Ως εκ τούτου λοιπόν και για την προστασία της σωματικής και της ψυχικής μου ακεραιότητας, αισθάνομαι την ανάγκη να πάρω συγκεκριμένα μέτρα.
Η έννοια της πορνείας, όπως σοφά υπενθύμιζε η κυρία Κανελλοπούλου (οι παλιοί ξέρουν ), είναι ότι δεν είναι όλα χρήμα.
Θα παραμείνω παρούσα στο νήμα το κατά δύναμιν.
Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
Αυτον που σε πειραξε πρεπει να τον στειλεις Σιβηρια να σπαει πετρες!!Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίες γόβες!!Για να σπάσουμε το αρνητικό χτεσινό κλίμα, εύχομαι καλό μεσημέρι με καλοκαιρινή διάθεση, να είστε όλοι καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχω και σαμπάνια να πετάξω σημερα....την ηπια όλη!!
Εσύ την επαιζεις την φορμιγγα??δεν εχω σαμπάνια να πετάξω σημερα....την ηπια όλη!!![]()
εξαπανέκαθεν!!!!!!!!!!!!!!Εσύ την επαιζεις την φορμιγγα??![]()
Τη μάρκα μαν?δεν εχω και σαμπάνια να πετάξω σημερα....την ηπια όλη!!![]()
Είναι λυπηρό πραγματικά, αλλά υπάρχουν τέτοια δίποδα ανάμεσα μας . Είναι τα ίδια άτομα που όταν είναι σε σχέση ,συμβιωση ,γάμο ,αλίμονο εαν η κοπέλα ,γυναίκα τους τολμησει να τους πάει κόντρα ,παίρνουν τον δικό τους νόμο στα χέρια τους. Ο νοών, νοείτο,,,, άπειρα παραδείγματα της κοινωνίας που ζούμε και στις πλανόδιους αγορές του έρωτα.![]()
![]()
Ένα μικρό παράδειγμα.
Καίρ!Τη μάρκα μαν?
Pics or it didn't happen που λένε και στο χωριό μου@Elganador
Σε ευχαριστώ που μόνος σου καρφώθηκες και έδωσες στους υπόλοιπους να καταλάβουν ποιός είναι ένας από αυτούς που απειλεί ότι "το έχω κάνει σε πολλές του χώρου που δεν με έχουν σεβαστεί", ανορθόγραφα κιόλας.
Φαντάσου να είσαι τόσο ανασφαλής και ασήμαντος ώστε να έχεις την ανάγκη να λες παθολογικά ψέματα με σκοπό την αποθέωση σε ένα φόρουμ, δεν υπάρχει υστεροφημία στο ίντερνετ γλυκέ μου.
Για να κλείνει ένα προφίλ μία φορά κάποιου, μάλλον υπάρχει λόγος.
Ψεύτικες κατηγορίες από ανθρωπάκια που δεν διαχωρίζουν το στήσιμο με το δεν έχω κενό με την ακύρωση, δεν περνάνε..
Κανένας δεν δίνει σημασία, ούτε σε εσένα, ούτε στα πρησμένα αρχίδια σου, ούτε στα λεφτά σου παρεμπιπτόντως, λεφτά άνανδρων εγώ δεν θέλω, νιώθω βρώμικη μετά.
Τα φιλιά μου.
![]()
Και ενα τηλέφωνο καλο θα ηταν, όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο πιο safe.Pics or it didn't happen που λένε και στο χωριό μου
Όμορφη, όλοι οσοι σε συνάντησαν γνωρίζουν τι άνθρωπος - πάνω από όλα - είσαι, αλλά και πόσο άψογα λειτουργείς στη δουλειά σου.@Elganador
Σε ευχαριστώ που μόνος σου καρφώθηκες και έδωσες στους υπόλοιπους να καταλάβουν ποιός είναι ένας από αυτούς που απειλεί ότι "το έχω κάνει σε πολλές του χώρου που δεν με έχουν σεβαστεί", ανορθόγραφα κιόλας.
Φαντάσου να είσαι τόσο ανασφαλής και ασήμαντος ώστε να έχεις την ανάγκη να λες παθολογικά ψέματα με σκοπό την αποθέωση σε ένα φόρουμ, δεν υπάρχει υστεροφημία στο ίντερνετ γλυκέ μου.
Για να κλείνει ένα προφίλ μία φορά κάποιου, μάλλον υπάρχει λόγος.
Ψεύτικες κατηγορίες από ανθρωπάκια που δεν διαχωρίζουν το στήσιμο με το δεν έχω κενό με την ακύρωση, δεν περνάνε..
Κανένας δεν δίνει σημασία, ούτε σε εσένα, ούτε στα πρησμένα αρχίδια σου, ούτε στα λεφτά σου παρεμπιπτόντως, λεφτά άνανδρων εγώ δεν θέλω, νιώθω βρώμικη μετά.
Τα φιλιά μου.
![]()