Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.992
- Πόντοι
- 3.846
Ο Διαβολιτσαίος το γνωρίζει;ο Διάβολος?
Ώρα χαμομηλιού στη βεράντα,

Ο Διαβολιτσαίος το γνωρίζει;ο Διάβολος?
Στο δάσος είναι η βεράντα?Ο Διαβολιτσαίος το γνωρίζει;
Ώρα χαμομηλιού στη βεράντα,κογιόττσακάλια δεν ακούγονται θα τα πείραξε η ζέστη![]()
χαμομήλι σκέτο;Ο Διαβολιτσαίος το γνωρίζει;
Ώρα χαμομηλιού στη βεράντα,κογιόττσακάλια δεν ακούγονται θα τα πείραξε η ζέστη![]()
Δεν κάνει καταχρήσεις.χαμομήλι σκέτο;δεν ρίχνεις και λίγο τσίπουρο να το ζωντανέψεις
Τόση δουλειά κάνεις και μπράβο.Όχι στου Βιδίσοβα απέναντι. Άσε με να ακούσω κανένα ρομαντικό τραγούδι, μιλάμε από Δευτέραάργησα σήμερα με τα κηπουρικά, αύριο πρέπει να τρίψω την κουμαρορίγανη να δω πόσα βάζα θα βγουν
![]()
Δάσκαλος ο Ντούντας, θα μας μάθει τα πάντα όλα για τα αγροτικάΔεν κάνει καταχρήσεις.
Πόσο ρομαντικό; Μιχαλόπουλο, Περπινιάδη ή Μανώλη ΑγγελόπουλοΌχι στου Βιδίσοβα απέναντι η βεράντα. Άστε με να ακούσω κανένα ρομαντικό τραγούδι, μιλάμε από Δευτέραάργησα σήμερα με τα κηπουρικά, αύριο πρέπει να τρίψω την κουμαρορίγανη να δω πόσα βάζα θα βγουν
![]()
Κάνα καψουροτράγουδο ή καμιά καντάδα να κάνει στη Σινιώρη.Πόσο ρομαντικό; Μιχαλόπουλο, Περπινιάδη ή Μανώλη Αγγελόπουλο![]()
Σωστά. Θέλω να προσθέσω (παρατηρήσω) τα εξής αφού ο Ανανέωσης πέρα βρέχει, τζάμπα τα κογιότΓι αυτό έως 5/ημέρα , για τα πικρά λέω.
Να σου πω για τον Εθνάρχη και το λαϊκό προσκύνημα το 74;Σωστά. Θέλω να προσθέσω (παρατηρήσω) τα εξής αφού ο Ανανέωσης πέρα βρέχει, τζάμπα τα κογιότ![]()
Το the power of love της Celine Dion που αρέσει στη Βασίλισσα, εγώ προτιμώ της Jennifer Rush έκδοση.Κάνα καψουροτράγουδο
Λίγα θυμάμαι γιατί ήμουν παιδί, ήταν μέρα μεσημέρι και έπαιζα μπάλα σε ένα χωριόΣε 16 ημέρες είναι η θλιβερή επέτειος.
Εγερτήριον:
Δεν κάνω ανάλυση τι έγινε γιατί δεν είμαι ιστορικόςΔεν έχω θέμα να μιλήσουμε για το Κυπριακό, αλλά θα προτιμούσα λίγες ημέρες αργότερα.
Απλά με πιάνουν οι διαόλοι όταν πλησιάζει η θλιβερή ημερομηνία.
Επειδή δεν με "γνώριζες" εδώ μέσα, έχω αδέλφια στην Πάφο κι αυτός είναι ένας πρόσθετος συναισθηματικός λόγος.
οφείλει να σοβαρευτεί ώρες - ώρες και να μην γκλαφουρνάει...αυτά ο Ανανέωσης που
Οι άντρες με αρκετή τεστοστερόνη ονομάζονται γούβηδες, ενώ οι αντίστοιχες γυναίκες γουβιάρες!και εσυ σου φτανει που εχεις ποιο δυνατο σπερμα![]()