Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.958
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i Zumeri Zoi !!!
Multi Massage DIAMOND Tora i Muna LIZA G CLASS iapola Gazia!!!![]()
![]()
Η επόμενη στην λίστα για δοκιμή!Multi Massage DIAMOND Tora i Zumeri Zoi !!!![]()
Ine amesi dhiathesimi ia test draif Zumeri Zoi!!!Η επόμενη στην λίστα για δοκιμή!
Η μπουμπού του DiamondMulti Massage DIAMOND Tora i Zumeri Zoi !!!![]()
Η μπουμπού του Diamond
Μόλις διάβασα την κριτική σου και είδα ότι μάλλον βρήκες νέο στανταράκι. Έρχομαι λοιπόν τώρα να ρωτήσω αν μπορώ να φάω το Μαρινάκι.Η κριτική που υποσχέθηκα για την Τζένη, μόλις ανέβηκε!
Για όσους επιθυμούν λεπτομερή περιγραφή της συνεδρίας που είχα μαζί της προχθές!
Όντως για πολλά γκάζια. Πέσανε κάτι γκάζια σήμερα, άλλο πράγμα!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Muna LIZA G CLASS iapola Gazia!!!![]()
![]()
![]()
Με την ευχή μου και καλό βόλι!Μόλις διάβασα την κριτική σου και είδα ότι μάλλον βρήκες νέο στανταράκι. Έρχομαι λοιπόν τώρα να ρωτήσω αν μπορώ να φάω το Μαρινάκι.![]()
Δεμ είσαι εντάξει φιλαράκι. Μόλις πριν λίγο μου έδωσες την ευχή σου για το Μαρινάκι. Είσαι πολύ ασταθής χαρακτήρας τελικά.Τώρα μου ήρθε μια έμπνευση για πολύ δυνατούς παίχτες γιατί θα είναι κόλαση η φάση!
Διπλό Μαρίνα και Τζένη!!!
Μόλις έκλεισα ραντεβού για triplex καρδιάς και καρωτίδων και μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα το τολμήσω!
Και θα κάνω και μια εξομολόγηση πριν.
Μην πάω και αδιάβαστος!!!
Δυνατή κωλαρα !!!Multi Massage DIAMOND Tora i Tzenara!!!![]()
Full se Ola exsta Full ta panda Ola !!! TRIMIS LEVENDI!!!Δυνατή κωλαρα !!!
Άμ σου έδωσα την άδεια μου για το Μαρινάκι, αμ το θες μόνο για πάρτη σου αποκλειστικά!Δεμ είσαι εντάξει φιλαράκι. Μόλις πριν λίγο μου έδωσες την ευχή σου για το Μαρινάκι. Είσαι πολύ ασταθής χαρακτήρας τελικά.![]()
Ε καντέχω πράμα μωρέ. ίντα λες?Άμ σου έδωσα την άδεια μου για το Μαρινάκι, αμ το θες μόνο για πάρτη σου αποκλειστικά!
Να το κοιτάξεις αυτό Δημήτρη.
Άλλος ενας φίλος μου που το έπαθε, παντρεύτηκε!!!
Χα χα χα!!!
Πιο τεστ drive εδώ χάνεις συμπλέκτη, μοχλό ταχυτήτων και βάλε.Ine amesi dhiathesimi ia test draif Zumeri Zoi!!!![]()
To mounaeos Sinai autos!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Zhenara!!!![]()
![]()
MounarosTora Live Tzenara !!!![]()