Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.267
- Πόντοι
- 42.528
μουναραΔεν υπάρχει η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Ράνια Θρασκιά.
![]()
μουναραΔεν υπάρχει η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ Ράνια Θρασκιά.
![]()
ΨΨ @Ωρίων @troubakhs @Άχθος Αρούρης @DstrictΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!
ναι στειλε και συκα ει δυνατον τα Βσιλικα κανα 6-7 κιλαΓΚΡ Ροντ, είναι σοβαρό το πράγμα, κάνω μένσιον κάποια μέλη που δεν έχουν ποστάρει εδώ μέσα ακόμη και το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζουν το δηλητηριώδες φυτό.
ΨΨ @Ωρίων @troubakhs @Άχθος Αρούρης @Dstrict
Κάποιοι αγρότες το αποκαλούν διαβολόχορτο
Ναι το ξέρω για τη μπελαντόνα, άμα μαζεύεις χόρτα του βουνού και δεν ξέρειςΓΚΡ Ροντ, είναι σοβαρό το πράγμα, κάνω μένσιον κάποια μέλη που δεν έχουν ποστάρει εδώ μέσα ακόμη και το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζουν το δηλητηριώδες φυτό.
Κάποιοι αγρότες το αποκαλούν διαβολόχορτο.
Δεν μπορώ να φανταστώ πολλούς εδώ που να μαζεύουν χόρτα αλλά οκ όντως κάποιοι την πατάνε μπερδεύουν με βλήτα νομίζω;ΓΚΡ Ροντ, είναι σοβαρό το πράγμα, κάνω μένσιον κάποια μέλη που δεν έχουν ποστάρει εδώ μέσα ακόμη και το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζουν το δηλητηριώδες φυτό.
Κάποιοι αγρότες το αποκαλούν διαβολόχορτο.
Αυτό δυστυχώς. Ακόμη και μερικοί αγρότες δεν την ξέρουν (αναγνωρίζουν). Το διαβολόχορτο φυτρώνει μαζί με τα βλήτα σαν το διάολο τον αναθεματισμένο.κάποιοι την πατάνε μπερδεύουν με βλήτα νομίζω;
Διαβολόχορτο γιατί?Αυτό δυστυχώς. Ακόμη και μερικοί αγρότες δεν την ξέρουν. Το διαβολόχορτο φυτρώνει μαζί με τα βλήτα σαν το διάολο τον αναθεματισμένο.
Τις επόμενες εβδομάδες που θα γίνονται οι υπόλοιπες ξέρεις που θα πάνεναι στειλε
Όχι ο Βούδας...Διαβολόχορτο γιατί?
Το φύτεψε ο Διάβολος?
Μάλλον γιατί άμα το φας θα πας να τον συναντήσειςΔιαβολόχορτο γιατί?
Το φύτεψε ο Διάβολος?
Κώνειο είναι?Μάλλον γιατί άμα το φας θα πας να τον συναντήσεις![]()
Διάβασε την προηγούμενη σελίδα, μην επαναλαμβάνουμε τα ίδιαΚώνειο είναι?
Υδροκυάνιο περιέχουν σε απειροστή ποσότητα ορισμένα κουκούτσια όπως του αμύγδαλου.Κώνειο είναι?
Μια bella Donna ...Διαβολόχορτο γιατί?
Το φύτεψε ο Διάβολος?
Κυρίως πικραμύγδαλο και νομίζω επίσης το κουκούτσι βερίκοκου.Υδροκυάνιο περιέχουν σε απειροστή ποσότητα ορισμένα κουκούτσια όπως του αμύγδαλου.
![]()
Σε αυτά τα δημοφιλή τρόφιμα «κρύβεται» το τοξικό υδροκυάνιο - Τι πρέπει να προσέχουμε
Το υδροκυανικό οξύ εμποδίζει την κυτταρική αναπνοήcibum.gr
Θα συναντήσει δωρεάν μια bella Donna!Μάλλον γιατί άμα το φας θα πας να τον συναντήσεις![]()
To Amaretto di Saronno με γεύση πικραμύγδαλου είναι οκ;Κυρίως πικραμύγδαλο
Σούπερ!!!To Amaretto di Saronno με γεύση πικραμύγδαλου είναι οκ;![]()