Με έχετε σκλαβώσει όλοι πραγματικά!!! :')

Με έχετε σκλαβώσει όλοι πραγματικά!!! :')
Μμμμ ζηλεψαμε?
Όποιος μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε έχω ωορρηξία γιατί τον καυλώνει παρακαλούμε να προσέλθει στο μπροστινό ταμείο γιατί ξέχασα ποιός είναι χαχαχα
Καλημέρα Μπράβο σου αυτές είναι σοβαρές εξηγήσεις....Λοιπόν αγόρια μου να σας πω κάτι, αν έχουμε κανονίσει ραντεβού και δεν έχω λάβει κάποια επιβεβαίωση από σας και στείλω εγώ για επιβεβαίωση μια ώρα πριν και δεν λαβω καμία απάντηση προφανώς θα θεωρήσω το ραντεβού άκυρο!
ΕΠΙΣΗΣ αν έχουμε κλείσει ραντεβού και έχετε αποφασίσει ότι δεν θέλετε για όποιο λόγο τελικά να βρεθούμε ΣΤΕΊΛΤΕ ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ και μην γκοσταρετε τελευταία στιγμή γιατί για κάθε μαλακα που γκοσταρει περιμένουν άλλοι τρεις στην ουρά που περιμένουν και τρώνε τζάμπα άκυρα και αυτό απλά δυσκολευει την ζωή όλων μας, μην είστε μαλακες.
Με άλλα λόγια, όποιος τυχερός σε συναντήσει σήμερα θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη.Όποιος μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε έχω ωορρηξία γιατί τον καυλώνει παρακαλούμε να προσέλθει στο μπροστινό ταμείο γιατί ξέχασα ποιός είναι χαχαχα
Όπως έχω ξαναπεί δεν έχει μεγάλη διαφορά εκτός απο μερικά παραπάνω υγρά που υπάρχουν αλλά κάποιος συγκεκριμένα που δεν θυμάμαι τώρα ποιος το σε φετίχ και ήθελε οπωσδήποτε τότεΜε άλλα λόγια, όποιος τυχερός σε συναντήσει σήμερα θα πει τον δεσπότη Παναγιώτη.
Και εγώ θέλω να φάω τα αυγουλάκια σου μανάρι μουΌπως έχω ξαναπεί δεν έχει μεγάλη διαφορά εκτός απο μερικά παραπάνω υγρά που υπάρχουν αλλά κάποιος συγκεκριμένα που δεν θυμάμαι τώρα ποιος το σε φετίχ και ήθελε οπωσδήποτε τότε
Αλλά ναι μέχρι Δευτέρα θα είμαι σε αυτές τις μέρες όποτε όποιος το χε καύλα είναι η ώρα του, πολύ λίγα κενά για Παρασκευή Σάββατο μένουν
Όπως έχω ξαναπεί δεν έχει μεγάλη διαφορά εκτός απο μερικά παραπάνω υγρά που υπάρχουν αλλά κάποιος συγκεκριμένα που δεν θυμάμαι τώρα ποιος το σε φετίχ και ήθελε οπωσδήποτε τότε
Αλλά ναι μέχρι Δευτέρα θα είμαι σε αυτές τις μέρες όποτε όποιος το χε καύλα είναι η ώρα του, πολύ λίγα κενά για Παρασκευή Σάββατο μένουν
Όποιος μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε έχω ωορρηξία γιατί τον καυλώνει παρακαλούμε να προσέλθει στο μπροστινό ταμείο γιατί ξέχασα ποιός είναι χαχαχα
Το σχολιο μου που παρέθεσες ήταν του 2024 γι'αυτο και η απορία. Αλλά έχεις δίκιο,ζήλεψα τόσο που σβηνω τις σκέψεις μου στο ουίσκι παρέα μ'ενα δίσκο του Καρρα.Μμμμ ζηλεψαμε?
Ήταν και ένας άλλος ανώμαλος που ήθελε περίοδοΌποιος μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε έχω ωορρηξία γιατί τον καυλώνει παρακαλούμε να προσέλθει στο μπροστινό ταμείο γιατί ξέχασα ποιός είναι χαχαχα
Κύριε Reuzel... Σε εσάς απευθύνεται...Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για ραντεβού με περίοδο![]()
Ήταν ένας άλλος που ήθελε σε ωορρηξία. Νομίζω είναι 2 διαφορετικά πράγματαΚύριε Reuzel... Σε εσάς απευθύνεται...
Πότε περιμένεις ωορρηξία πάλι;
Αγόρια.....πολύ σωστή σε βρίσκωΛοιπόν αγόρια μου να σας πω κάτι, αν έχουμε κανονίσει ραντεβού και δεν έχω λάβει κάποια επιβεβαίωση από σας και στείλω εγώ για επιβεβαίωση μια ώρα πριν και δεν λαβω καμία απάντηση προφανώς θα θεωρήσω το ραντεβού άκυρο!
ΕΠΙΣΗΣ αν έχουμε κλείσει ραντεβού και έχετε αποφασίσει ότι δεν θέλετε για όποιο λόγο τελικά να βρεθούμε ΣΤΕΊΛΤΕ ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ και μην γκοσταρετε τελευταία στιγμή γιατί για κάθε μαλακα που γκοσταρει περιμένουν άλλοι τρεις στην ουρά που περιμένουν και τρώνε τζάμπα άκυρα και αυτό απλά δυσκολευει την ζωή όλων μας, μην είστε μαλακες.
Εγώ θέλω να με ενημερώσεις όταν είσαι too horny...Όποιος μου είχε πει να τον ενημερώσω πότε έχω ωορρηξία γιατί τον καυλώνει παρακαλούμε να προσέλθει στο μπροστινό ταμείο γιατί ξέχασα ποιός είναι χαχαχα
Λολλλλλ χαχαχαχαχαχα δεν έχω ιδέα πως το έκανα αυτό ουπςΤο σχολιο μου που παρέθεσες ήταν του 2024 γι'αυτο και η απορία. Αλλά έχεις δίκιο,ζήλεψα τόσο που σβηνω τις σκέψεις μου στο ουίσκι παρέα μ'ενα δίσκο του Καρρα.
![]()
Δεν βλέπω κάποια ανωμαλία εγώΉταν και ένας άλλος ανώμαλος που ήθελε περίοδο
Αυτή να σε ενημερώσει. Εσύ θα είσαι διαθέσιμος ακριβώς, μα ακριβώς εκείνη την στιγμή;Εγώ θέλω να με ενημερώσεις όταν είσαι too horny...