Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.127
Πόντοι
456
Μα φίλε το πρόβλημα είναι πως πολλοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα. Δεν γίνεται όλοι να είμαστε προβληματικοί. Σίγουρα όλοι έχουμε τα θεματάκια μας αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όλα τα παραπάνω που συζητήσαμε ισχύουν
Ρε μαν προς θεού δεν είπα ότι είσαι "προβληματικός". Δε σε γνωρίζω προσωπικά. Απλά αυτό που θέλω να πω και το έγραψα γενικά με τον όρο "παίζει", που ναι, ίσως βγάζει λανθασμένο νόημα, είναι ότι πολλές φορές κάποιοι δε διαθέτουν αυτά που θέλουν οι γκόμενες. Στις μικρότερες ηλικίες γενικά είναι πιο χαλαρά (και οι 2 σε νεαρές ηλικίες).
Τώρα το τι θέλουν (που το έχουμε γράψει πολλές φορές για "απαιτήσεις" κλπ) ισχύει ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Τι να κάνουμε δηλαδή? Εμφάνιση, οικονομική κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα (κατοικία, αυτοκίνητο, χρήματα που να είσαι ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ να ξοδέψεις/πετάξεις για αυτές), κλπ. Διαλέγεις
Απλά δε μπορώ να "δεχτώ" το 0 και σε ότι να ναι κιόλας. Δε λέω ότι δεν ισχύει απλά τι να σου πω μου φαίνεται "ακραίο"

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056
Μα φίλε το πρόβλημα είναι πως πολλοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα. Δεν γίνεται όλοι να είμαστε προβληματικοί. Σίγουρα όλοι έχουμε τα θεματάκια μας αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όλα τα παραπάνω που συζητήσαμε ισχύουν

Έχουμε πει τι συμβαίνει

Τεράστια ζήτηση (πούτσες) με ελάχιστη προσφορά (μουνιά).Κι όποιος προλάβει...

Απλά αυτή που σου αναλογεί,ή είναι χυσοδοχείο κάποιου άλλου ή δεν γαμιέται καθόλου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.852
Πόντοι
216
Ρε μαν προς θεού δεν είπα ότι είσαι "προβληματικός". Δε σε γνωρίζω προσωπικά. Απλά αυτό που θέλω να πω και το έγραψα γενικά με τον όρο "παίζει", που ναι, ίσως βγάζει λανθασμένο νόημα, είναι ότι πολλές φορές κάποιοι δε διαθέτουν αυτά που θέλουν οι γκόμενες. Στις μικρότερες ηλικίες γενικά είναι πιο χαλαρά (και οι 2 σε νεαρές ηλικίες).
Τώρα το τι θέλουν (που το έχουμε γράψει πολλές φορές για "απαιτήσεις" κλπ) ισχύει ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Τι να κάνουμε δηλαδή? Εμφάνιση, οικονομική κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα (κατοικία, αυτοκίνητο, χρήματα που να είσαι ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ να ξοδέψεις/πετάξεις για αυτές), κλπ. Διαλέγεις
Απλά δε μπορώ να "δεχτώ" το 0 και σε ότι να ναι κιόλας. Δε λέω ότι δεν ισχύει απλά τι να σου πω μου φαίνεται "ακραίο"
Μα δεν με πείραξε κάτι από όσα είπες αδερφέ. Έτσι είναι ο γραπτός λόγος, γίνονται κάποιες παρεξηγήσεις στο ύφος...
Πάντως μιας και έχουμε καλοκαίρι το να σε δει η άλλη σε ένα μπαρ, μια παραλία ή κατι δεν χρειάζεται ούτε χρήμα ούτε στάτους.
Μιλούσα για τέτοιες περιπτώσεις. Το δύσκολο είναι πως πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος κοινωνικά για να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις χωρίς να το πάρουν σαν παρενόχληση.
Αυτά που έκαναν οι γονείς μας να τις ακολουθούν για να τους μιλήσουν, να πάνε για καφέ ή το πέσιμο έτσι στο άκυρο σήμερα μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες κάτι το οποίο ευνοεί πολύ τα μπάζα και τις καριόλες γενικά.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.849
Πόντοι
3.296
Οταν καποιος εχει τα νευρα του η τα θεματακια του με τις γυναίκες αυτο δεν κρύβεται με τιποτα .. φαίνεται στον τροπο που κοιτάζει και ας λεει το ποιημα με γλυκολογα ..

Επισης τα πραγματα ειναι απλα ...ειναι γνωστο οτι εχουμε ελευθερη εισοδο στην πουτσα ..αλλα το ιδιο και ο αντρας ....οποτε το προβλημα ειναι οτι κάποιοι εχετε ψωνιο για μουνι που δεν ειναι για τα κυβικά σας η έχετε ενα ηλιθιο μισος για της γυναικες ...καταλαβαινω οτι ειμαστε εκνευριστικες μα ολες με πουτσα στρωνουν ...οποτε αν ο γαμιας τα εχει βρει με τον εαυτο του παντα θα υπερχει ενα μουνι και για αυτον :coffee:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.127
Πόντοι
456
Μα δεν με πείραξε κάτι από όσα είπες αδερφέ. Έτσι είναι ο γραπτός λόγος, γίνονται κάποιες παρεξηγήσεις στο ύφος...
Πάντως μιας και έχουμε καλοκαίρι το να σε δει η άλλη σε ένα μπαρ, μια παραλία ή κατι δεν χρειάζεται ούτε χρήμα ούτε στάτους.
Μιλούσα για τέτοιες περιπτώσεις. Το δύσκολο είναι πως πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος κοινωνικά για να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις χωρίς να το πάρουν σαν παρενόχληση.
Αυτά που έκαναν οι γονείς μας να τις ακολουθούν για να τους μιλήσουν, να πάνε για καφέ ή το πέσιμο έτσι στο άκυρο σήμερα μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες κάτι το οποίο ευνοεί πολύ τα μπάζα και τις καριόλες γενικά.
Ώπα ρε τι να ακολουθείς :confused: είπαμε
Πάντως υπάρχει και ο αντίλογος που λέει ότι πολλοί βρίσκουν αυτή τη δικαιολογία για να δικαιολογήσουν την απραξία τους

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.617
Πόντοι
446
Edit---- Σαν φοιτητής γάμησα 2 γυναίκες όλα τα χρόνια όπως και οι περισσότεροι 5-10 άτομα είχαν γαμήσει τουλάχιστον 20 και τους ήξερα προσωπικά, καθώς είχα την ατυχία να γίνεται το σπίτι μου μπουρδέλο ώστε να μην μαθαίνει η μία για την άλλη. Τόσες είχαν αυτοί οι λίγοι.

Κοίτα που ήμουν Σπαλιαρας και δεν το ξερα ...:cheesy:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.169
Πόντοι
206
Όταν πήγαινες σχολείο,δεν έβλεπες κάποιους που τους περιτριγύριζαν τα κοριτσάκια απο μικρούς ενώ άλλους ούτε να τους φτύσουν;Αυτοί δε γαμησαν παραπάνω;
Ισχυει και το εχω ζησει! Συνηθως τους καλους μαθητες, τους γιους του δασκαλου, του δημαρχου, του γιατρου και λοιπων εξεχουσων προσωπικοτητων. Εγω ειμουνα ποδοσφαιρακια, μπιλιαρδα και λοιπα υπογεια καταγωγεια, οποτε κερδισα και τον τιτλο του Αληταμπουρα. Αργοτερα που πηγα στην σχολη εμπορικου ναυτικου κι ερχομουνα στο χωριο τα Σαββατοκυριακα (χωριο 20 χιλ. απο την Ομονοια, αλλα χωριο) με την στολη, τα χρυσα κουμπια και τα σειρητια, τσουρμο τα προξενια στη μανα μου. Αλλα πλεον εγω ειχα ματια για τις ψηλοκαπουλες Βραζιλιανες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.953
Πόντοι
6.056
Έτσι είναι. Εγώ πάντως ασοεε δε γαμούσα ΤΙΠΟΤΑ. Φυσικά δε με ενδιέφερε κιόλας καθόλου. Είχε φουλ μουνί, άρα φυσικά δεν έφταιγε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες.
ΑΣΟΕ και ίδια εποχή να ήσουν .... είναι σαν να συγκρίνεις Mercedes 560 SEC των 80s ....
με κομμουνιστικό lada 2105 σοβιετίας .

Δεν υπήρχε σύγκριση .

Δηλαδή αν ιατρική οδοντιατρική και ΑΣΟΕ , είχαν σε ίδιο έτος 300 γκόμενες .... ΑΣΟΕ το 70% ήταν fuckable και το 15% μουνάρες
ενώ σε εμάς .... fuckable ήταν βαριά το 15% ... μουνάρα ΚΑΜΙΑ .... και βαριά να είχε 4-5 7αρια .... και πολύ λέω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.953
Πόντοι
6.056
Σαλονικη γαμας πιο ευκολα σαν φοιτητης
Θεσσαλονίκη ... γενικά γαμάς πιο εύκολα ... και καλύτερα μουνιά.
Επίσης έχει πολύ λιγότερες αγάμητες, φρικιά, αναρχοκουμμούνες, ταγάρια , εναλλακτικές .... σούργελα ... μέταλα ... γκοθούδες ... πανκιά .... λέσια κοκ ....
Και πιο καβλερό ντύσιμο ... φορέματα .... πλατινέ .... παγιέτα μίνι κολλητά κολάν τακούνια ουρανοξύστη βάψιμο ρεβεγιόν κτλ

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056
Θεσσαλονίκη ... γενικά γαμάς πιο εύκολα ... και καλύτερα μουνιά.
Επίσης έχει πολύ λιγότερες αγάμητες, φρικιά, αναρχοκουμμούνες, ταγάρια , εναλλακτικές .... σούργελα ... μέταλα ... γκοθούδες ... πανκιά .... λέσια κοκ ....
Και πιο καβλερό ντύσιμο ... φορέματα .... πλατινέ .... παγιέτα μίνι κολλητά κολάν τακούνια ουρανοξύστη βάψιμο ρεβεγιόν κτλ

Και άμα ρωτήσεις εδώ πάνω,θα σου πούνε ότι πιο εύκολα γαμάς Αθήνα ή Αθηναίες γενικώς...

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.752
Πόντοι
5.436
Έτσι είναι. Εγώ πάντως ασοεε δε γαμούσα ΤΙΠΟΤΑ. Φυσικά δε με ενδιέφερε κιόλας καθόλου. Είχε φουλ μουνί, άρα φυσικά δεν έφταιγε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες. Έπαιζαν και διάφορα κωλοπάρτυ κλπ που τα σιχαινόμουν και δε πήγαινα ποτέ.

Είναι αυτό που είπες εδώ :hi:
ΑΣΟΕΕ για ποια εποχή μιλάμε; διότι π.χ. δεύτερο μισό της 10ετίας του 80 που ήμουν εγώ, οι εμφανίσιμες ήταν σταγόνα στον ωκεανό.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.953
Πόντοι
6.056
Και άμα ρωτήσεις εδώ πάνω,θα σου πούνε ότι πιο εύκολα γαμάς Αθήνα ή Αθηναίες γενικώς...
Δεν έχουν έρθει . Εγω έχω ανέβει άπειρες φορές.
Ο ίδιος άνθρωπος τρώει πιο εύκολα και καλύτερα πάνω και πολύ πιο μπάνικες γκόμενες.

Τώρα αν ο αργυροτόχος γουστάρει πανκιά, ταγάρια, ινδική φούστα , παλαιστινιακή μαντίλα κτλ ....
οκ εξάρχεια μπορεί να έκανε την τύχη του ..... ή σε συναυλίες σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια με λέσια ...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.953
Πόντοι
6.056
ΑΣΟΕΕ για ποια εποχή μιλάμε; διότι π.χ. δεύτερο μισό της 10ετίας του 80 που ήμουν εγώ, οι εμφανίσιμες ήταν σταγόνα στον ωκεανό.
Αρχηγέ .... αν λες οτι ΑΣΟΕ οι εμφανίσιμες ήταν σταγόνα .... σε κάτι ιατρικές οδοντιατρικές ... αν έβλεπες τι παίζει ....
θα έκλαιγες ....

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
66
Like
9.752
Πόντοι
5.436
Αρχηγέ .... αν λες οτι ΑΣΟΕ οι εμφανίσιμες ήταν σταγόνα .... σε κάτι ιατρικές οδοντιατρικές ... αν έβλεπες τι παίζει ....
θα έκλαιγες ....
τι να πω, πάντως την τελευταία φορά που νοσηλεύτηκα έβλεπα κάτι ειδικευόμενες γιατρίνες που έκλαιγα για τον αντίθετο λόγο, γιατί δεν είχα πιθανότητα να κάνω παιχνίδι :grin:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.971
Πόντοι
6.056
Δεν έχουν έρθει . Εγω έχω ανέβει άπειρες φορές.
Ο ίδιος άνθρωπος τρώει πιο εύκολα και καλύτερα πάνω και πολύ πιο μπάνικες γκόμενες.

Τώρα αν ο αργυροτόχος γουστάρει πανκιά, ταγάρια, ινδική φούστα , παλαιστινιακή μαντίλα κτλ ....
οκ εξάρχεια μπορεί να έκανε την τύχη του ..... ή σε συναυλίες σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια με λέσια ...

Ως Αθηναίος μπορεί να έχεις επιτυχία,γιατί πολλές χωριατοπούλες εδώ πάνω ονειρεύονται να ζήσουν Αθήνα

Αργυροτοξος δε νομιζω να πέφτει τοσο χαμηλά...Να ψάχνει γκομενα...στα Εξάρχεια :zombie:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.127
Πόντοι
456
Το 2011 τελείωσα. Είχε φουλ δυνατό μουνί

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.738
Πόντοι
456

Δεν εχει και τα σκατα των Γλυφαδο-Εκαλο-Κολωνακιων, δηλαδη γκομενες σαν αυτη που παιδευε τον Βεγγο στο Ενα Ασσυληπτο Κοροιδο, η τον Βογλη στο Ενας Μαγκας στα Σαλονια, κλπ δηθενιες, νεοπλουτισμο, ψευτοαρχοντιλικια, κλπ, απουσιαζουν εντελως.

Στον Βορρα δεν εχει περιθωριο για τετοιες βλακειες, οι περισσοτερες εχουν παππουδες που πεινασαν αγρια, ντρεπονται να το παιξουν Μανταμ Σουσουδες

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Συμφωνω πλεον πως με τα καφριλικια δεν τραβαει η φαση ευκολα ιδιως αν εχεις ξεπερασει τα 30. Πλεον ειναι πολυ ευκολο με την βασικη ψυχοεκπαιδευση που εχει η καθε κοπελα να καταλαβει απο χιλιομετρα το καφριλικι. Εαν μια γκομενα εχει καει στο παρελθον και της αρεσεις δειπνο σε ακριβά εστιατόρια, βολτες με θέα το ηλιοβασίλεμα θα τα γουσταρει και θα τα εκτιμησει.

Καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη, καθως καποιες ισως εχουν ελξη σε απλα "καφριλικια"
Τυπική περίπτωση της τελευταίας παραγράφου όσες γουστάρουν τύπους χρώματος "οπαδού της Ρόμα" η παραπλήσιο...αυτές γουστάρουν ανελέητο ξεφτιλισμα για αυτό και τους επιλέγουν ενώ συνήθως είναι και φραγκατοι ( δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο)...νιώθουν έλξη προς το χειρότερο γιατί ξέρουν ότι δεν είναι κοντά προς κάτι καλύτερο...περαστικά τους.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Δεν εχει και τα σκατα των Γλυφαδο-Εκαλο-Κολωνακιων, δηλαδη γκομενες σαν αυτη που παιδευε τον Βεγγο στο Ενα Ασσυληπτο Κοροιδο, η τον Βογλη στο Ενας Μαγκας στα Σαλονια, κλπ δηθενιες, νεοπλουτισμο, ψευτοαρχοντιλικια, κλπ, απουσιαζουν εντελως.

Στον Βορρα δεν εχει περιθωριο για τετοιες βλακειες, οι περισσοτερες εχουν παππουδες που πεινασαν αγρια, ντρεπονται να το παιξουν Μανταμ Σουσουδες
Δεκτον μόνο που τώρα με τα σοσιαλ κρεμμύδια με τα οποία αποβλακωνονται ακόμα και δεκάχρονα πάει να αλλάξει και αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom