Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.129
- Πόντοι
- 456
Ρε μαν προς θεού δεν είπα ότι είσαι "προβληματικός". Δε σε γνωρίζω προσωπικά. Απλά αυτό που θέλω να πω και το έγραψα γενικά με τον όρο "παίζει", που ναι, ίσως βγάζει λανθασμένο νόημα, είναι ότι πολλές φορές κάποιοι δε διαθέτουν αυτά που θέλουν οι γκόμενες. Στις μικρότερες ηλικίες γενικά είναι πιο χαλαρά (και οι 2 σε νεαρές ηλικίες).Μα φίλε το πρόβλημα είναι πως πολλοί βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα. Δεν γίνεται όλοι να είμαστε προβληματικοί. Σίγουρα όλοι έχουμε τα θεματάκια μας αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όλα τα παραπάνω που συζητήσαμε ισχύουν
Τώρα το τι θέλουν (που το έχουμε γράψει πολλές φορές για "απαιτήσεις" κλπ) ισχύει ότι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Τι να κάνουμε δηλαδή? Εμφάνιση, οικονομική κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα (κατοικία, αυτοκίνητο, χρήματα που να είσαι ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ να ξοδέψεις/πετάξεις για αυτές), κλπ. Διαλέγεις
Απλά δε μπορώ να "δεχτώ" το 0 και σε ότι να ναι κιόλας. Δε λέω ότι δεν ισχύει απλά τι να σου πω μου φαίνεται "ακραίο"