Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Η Σινιώρη δε βλέπω να παίρνει ψήφους.
Αφού το bou πλαίει τα λοίσθια, τόσες συκιές υπάρχουν εδώ μέσα :coffee:
Πάντως πήρε έναν ακόμη ψήφο η Μαριγώ αλλά η ξανθιά συμπατριώτισσα με λυπεί είναι ακόμη χαμηλά.
Άνω τελεία, περιμένουμε Ροντ το σκληρά εργαζόμενο, πάλι καλά που δεν θέλει καμμιά ξαδέλφη κι αυτός, διότι κόβω να έχουμε ραντεβού θανάτου μεταξύ των υποψηφίων €ξαδέλφων :coffee:

Συνημμένα

• Ένα τραγούδι για ξανθιές γυναικάρες!.mp4
    66,9 MB · Εμφανίσεις: 0

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.860
Πόντοι
3.556
Αφού το bou πλαίει τα λοίσθια, τόσες συκιές υπάρχουν εδώ μέσα :coffee:
Πάντως πήρε έναν ακόμη ψήφο η Μαριγώ αλλά η ξανθιά συμπατριώτισσα με λυπεί είναι ακόμη χαμηλά.
Άνω τελεία, περιμένουμε Ροντ το σκληρά εργαζόμενο, πάλι καλά που δεν θέλει καμμιά ξαδέλφη κι αυτός, διότι κόβω να έχουμε ραντεβού θανάτου μεταξύ των υποψηφίων €ξαδέλφων :coffee:
Zoρίζεται η Σινιώρη και δεν το περίμενα αυτό.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Είπαμε να κάνεις στοχευμένα κογιότ, ΓΚΡ....
Υπάρχει το γαμημένο το backspace αφαίρεσε το τμήμα που θες. Άσε με τώρα έχω να πάω στα δικά μου.

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 5

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.003
Πόντοι
36.036
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
ΓΚΡ με πρήξατε και οι δύο....
ΨΨ @πολυζωης θα τον βάλεις στην τάξη τον "εξάδελφο" ή θα γίνω Αδόλφος :think:
Ρε περιμένω να πάω προπατζίδικο με τον αλμπάνη - έχω και παρτίδες με αλβανική μαφία :coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.003
Πόντοι
36.036

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.956
Πόντοι
16.131
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Προπατζίδικα ημιορεινής Μεσσηνίας :coffee:
O Athinaios που πήζει με τη ζέστη :rolleyes:
Αμ αφού δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη :coffee:

Συνημμένα

• IMG_20250702_115025.jpg
    IMG_20250702_115025.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 11

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.275
Πόντοι
19.250
Ο τίτλος νομίζω ότι είναι σαφής!
Βασικά το κλειστό κλαμπ :coffee: είναι μια "κλίκα" που κάποια μέλη της κρατάνε κάποια πράγματα για την πάρτη τους και δεν τα μοιράζονται με το ευρύ κοινό :coffee:
Η βάση είναι το νινί => δηλαδή "τρώνε" κάποια καλά κορίτσια και διατροφικά πράγματα ώστε να διατηρούνται ακμαίοι :headbaning1:

ΣΥΚΙΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, έτσι κι αλλιώς έχω ΠΛΟΚ ένα σωρό από δαύτες, γράψετε δεν γράψετε σας έχω :badair:
Καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω !
Μετρσεξουαλ είναι αυτοί που καθώς περπατάνε αμέριμνοι , γλιστράνε και τους μπαίνουν στο πάτο βαθιά διαφορά αντικείμενα και καταλήγουν νοσοκομείο ;
Αντώνης φυσάει φάση ;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.299
Πόντοι
11.246
Μετρσεξουαλ είναι αυτοί που καθώς περπατάνε αμέριμνοι , γλιστράνε και τους μπαίνουν στο πάτο βαθιά διαφορά αντικείμενα και καταλήγουν νοσοκομείο ;
Αντώνης φυσάει φάση ;

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Στα Νέα του πρώην Λαμπράκη βρήκες εσύ τον ορισμό;
Αγγλικά δεν θα κάνω μαθήματα πάντως.
Άντε τράβα για καμμία δουλειά μαζί με τον κάθε κόπρο εκεί μέσα κι άσε τα υπόλοιπα.
Αν το συνεχίσεις φεύγεις ασούμπητος σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου, πριν που έγινε υπάρχει άλλη φάση κι ενημερώθηκαν οι φύλακες :sunglasses:
Ο αλβανός που δείχνω πάντως έχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και στίβει την πέτρα.
Δεν διαλέγω τυχαία τις παρέες :cool2:

Συνημμένα

• IMG_20250702_122421.jpg
    IMG_20250702_122421.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 10

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.275
Πόντοι
19.250
Στα Νέα του πρώην Λαμπράκη βρήκες εσύ τον ορισμό;
Αγγλικά δεν θα κάνω μαθήματα πάντως.
Άντε τράβα για καμμία δουλειά μαζί με τον κάθε κόπρο εκεί μέσα κι άσε τα υπόλοιπα.
Αν το συνεχίσεις φεύγεις ασούμπητος σιγά μην ασχοληθώ μαζί σου, πριν που έγινε υπάρχει άλλη φάση κι ενημερώθηκαν οι φύλακες :sunglasses:
Ο αλβανός που δείχνω πάντως έχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και στίβει την πέτρα.
Δεν διαλέγω τυχαία τις παρέες :cool2:
Αν έβγαζε τηλεοπτικό σποτ ο ΟΚΑΝΑ θα ήσουν ήδη αστέρι χαχαχαχαχα.
Να σε ενημερώσω αδελφέ είμαι στη σύνταξη δεν δουλεύω .
Όσον αφορά για την αξιοπρέπεια μου ευχαρίστως να την μετρήσεις όχι μόνο από τα λεγόμενα μου , όσο και από κοντά αν θέλεις !
Πινω καφέ στο βυρωνα ψηλά .
Αν θες να με μετρήσεις είμαι ελεύθερος στείλε pm.

ΥΓ Αν όντως έρθεις φέρε μεγαλη μεζούρα …

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Να σε ενημερώσω αδελφέ είμαι στη σύνταξη δεν δουλεύω .
Αδελφός δεν είμαι με κανέναν εδώ μέσα και πόσο μάλλον μαζί σου. Να χαίρεσαι τη σύνταξη σου κι άσε εμάς να δουλεύουμε για να τη λαμβάνεις.
Όσον αφορά για την αξιοπρέπεια μου ευχαρίστως να την μετρήσεις όχι μόνο από τα λεγόμενα μου , όσο και από κοντά αν θέλεις !
Σιγά μην ανέβω εκεί πάνω και να σε ψάχνω κι εκτός έδρας. Και πες ότι σου έλεγα να βρεθούμε στα μισά κάπου στην Κόρινθο, να μου πεις τι;
Εσύ μπήκες εδώ μέσα να με ειρωνευτείς, λες και σε ήξερα από παλιότερα, εντάξει ο "ψηλός" είναι επικίνδυνος (υπάρχει μια αντιπαλότητα) και τον φοβάμαι :coffee:
Έχω άλλους εδώ γύρω μου να ασχοληθώ. Και μια τελευταία λέξη πριν σε μπλοκάρω - που την είχα πει σε μία άλλη συκιά: πρόσεξε πώς συμπεριφέρεσαι στην πραγματική ζωή επειδή δεν είναι όλοι ίδιοι σαν εμένα.
Πάρε και τους άλλους δύο που σου κάνουν λάηκ και πηγαίνετε στον αγύριστο.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.275
Πόντοι
19.250
Αδελφός δεν είμαι με κανέναν εδώ μέσα και πόσο μάλλον μαζί σου. Να χαίρεσαι τη σύνταξη σου κι άσε εμάς να δουλεύουμε για να τη λαμβάνεις.

Σιγά μην ανέβω εκεί πάνω και να σε ψάχνω κι εκτός έδρας. Και πες ότι σου έλεγα να βρεθούμε στα μισά κάπου στην Κόρινθο, να μου πεις τι;
Εσύ μπήκες εδώ μέσα να με ειρωνευτείς, λες και σε ήξερα από παλιότερα, εντάξει ο "ψηλός" είναι επικίνδυνος (υπάρχει μια αντιπαλότητα) και τον φοβάμαι :coffee:
Έχω άλλους εδώ γύρω μου να ασχοληθώ. Και μια τελευταία λέξη πριν σε μπλοκάρω - που την είχα πει σε μία άλλη συκιά: πρόσεξε πώς συμπεριφέρεσαι στην πραγματική ζωή επειδή δεν είναι όλοι ίδιοι σαν εμένα.
Πάρε και τους άλλους δύο που σου κάνουν λάηκ και πηγαίνετε στον αγύριστο.
Άκου αδερφή , καταρχάς περί συκιάς βαλτά στον πάτο σου μαζί με ολόκληρο το δέντρο .

Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κανέναν , ένα αστείο έκανα , το γεγονός ότι εσυ είσαι κομπλεξικός και δεν έχεις την απαραίτητη νοημοσύνη να αντιληφθείς ένα αστείο , μην το φορτώνεις σε εμένα .

Όσον αφορά για να βρεθούμε και Κόρινθο ερχόμουν , έχω και εξοχικό εκεί κοντά …

Εγώ πάντως δεν σου κρατάω κακιά , πιο πολύ σε λυπάμαι .

Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή δεν δέχομαι επικρίσεις .

ΚΑΤ εμένα είμαι υπέρ πετυχημένος γιατί στα 35 μου απολαμβάνω την ζωή .

Εγώ δεν έχω μπει εδώ για να τσακωθώ παρα
Μόνο για να περασω καλά .
Με όλους , δεν βλέπω κανέναν με εμπάθειες όπως εσυ !

Πάρε και ένα μάθημα στην ζωή και μάθε να έχεις ανοιχτό το μυαλό και να ακούς , και να μην ανοίγεις μόνο το στόμα και να λες ηλιθιότητες …

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Ροντ να σου πω κάτι που δεν το συζητήσαμε ευθέως με τον Ανανέωση: ένας λόγος που θα με κάνει να ψηφίσω (αν λέω το αποφασίσω) ΝΔ είναι αυτός: να τιμωρηθούν τέτοιες υπάρξεις.
Να ρίξει κι άλλους φόρους ο Κυριάκος, ανεμογεννήτριες, φαγοπότια σαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ και το νινί της Χάιδως, έτσι αν δεν υποφέρουν πραγματικά και να φτύσουν αίμα, δεν πρόκειται να αλλάξει τούτη κωλοχώρα, μόνο με ριζική αλλαγή.
Μάθαμε όλοι στο καθισιό και την ειρωνία, να πετάγονται οπουδήποτε και χωρίς λόγο....
Κι αν εδώ μέσα είμαστε οντότητες που γίνεται επικοινωνία μέσω Ίντερνετ, ε στην πράξη διαφέρει και πολύ η ζωή εκεί έξω;
Τα βλέπεις και μόνος σου.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.712
Πόντοι
15.446
Εγώ ένα ξέρω, η φασαρία είναι το πιο εύκολο πράγμα, βρίζεις ένα στο δρόμο και πιανόσαστε
στα χέρια τόσο απλά...
Να περνάς καλά και να κάνεις τη πλάκα σου αυτό είναι το δύσκολο.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.275
Πόντοι
19.250
Εγώ ένα ξέρω, η φασαρία είναι το πιο εύκολο πράγμα, βρίζεις ένα στο δρόμο και πιανόσαστε
στα χέρια τόσο απλά...
Να περνάς καλά και να κάνεις τη πλάκα σου αυτό είναι το δύσκολο.
Φίλτατε συμφωνώ απολύτως , αλλά όταν ο άλλος αρπάζεται χωρίς λόγο και αρχίζει να κατηγορεί και ρίχνει ευθύνες βολές , κατά αξιοπρέπειας και σεξουαλικότητας , δεν πρέπει να αμυνθείς ;
Εγώ έχω υπόσταση και εκτος του σάιτ , και για αυτό του είπα να βρεθούμε , από κοντά , δεν είχα προθέση να τον πυροβολήσω προς θεού , ισα ισα θα κερναγα και καφέ , μιας και οι 2 έχουμε υπηρετήσει στο μηχανικό …

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.866
Πόντοι
3.846
Εμένα τα λες Ροντ;
Το νήμα ανοίχτηκε κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας (μαζί με τον Ανανέωση) αλλά εντάξει θα κάνω και αρβάλα με τον ξάδελφο Ντιμγκολ, τον Πολυζώη, τον Αθηναίο, είναι και μερικά άλλα παιδιά που έχουμε ανταλλάξει και κογιότ στο παρελθόν σε άλλα νήματα, αλλά κάπου δεν κάλεσα και τον καθέναν εδώ μέσα να προσπαθεί να με προκαλέσει για να εισπράξω μόνιμο ΒΑΝ.
Εδώ όμως είναι και φάουλ της Διαχείρησης: όταν μπλοκάρεις κάποιον θα έπρεπε να λειτουργεί σαν τα σόσιαλ μύδια (Facebook, Twitter).

Ας επανέλθουμε στο θέμα αυτό κάθε αυτό, να κάνουμε το χαβαλέ μας, να πούμε και για πολιτική, υγεία και προπαντός για τα κορίτσια.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom